Ιρακινός διακινούσε λαθρομετανάστες με αμοιβή μέχρι και 6000 ευρώ το κεφάλι...! Μα που τα βρίσκουν τόσα λεφτά οι λαθρομετανάστες ;


ΜΕ 6000 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ...



Αστυνομικοί καταδίωξαν το φορτηγάκι και όταν το ακινητοποίησαν βρήκαν μέσα στοιβαγμένους 13 παράνομους μετανάστες. Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Χαϊδάρι, από αστυνομικούς της 'Αμεσης Δράσης, ένας Ιρακινός μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε παράνομους μετανάστες έναντι χρηματικής αμοιβής. Συνελήφθησαν επίσης 13 αλλοδαποί μετανάστες, ενώ αναζητούνται δύο επιπλέον μέλη του κυκλώματος. Ειδικότερα, αστυνομικοί της 'Αμεσης Δράσης εντόπισαν στο Χαϊδάρι ένα αυτοκίνητο τύπου VAN και μετά από καταδίωξη το ακινητοποίησαν.
Από τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι μέσα σε αυτό υπήρχαν στοιβαγμένοι 13 αλλοδαποί μετανάστες. Συνελήφθη ο αλλοδαπός οδηγός του VAN. Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς μαζί με άλλους συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιείτο στην μεταφορά παράνομων μεταναστών στη χώρα μας και ακολούθως στην προώθηση τους σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έναντι χρηματικής αμοιβής ύψους 2.500-6.000 ευρώ το άτομο.




newsit.gr
stoxos.gr
elnewsgr.blogspot.com