Σταματάμε τον έρανο για τον Πάγκαλο - 507 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και κατι... ψιλά είναι το εισόδημα του !


Καλό το δακρύβρεκτο τηλεοπτικό παραμύθι του Πάγκαλου, ότι δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους φόρους του, ότι δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ, ότι πουλάει το σπίτι του αλλά κανείς δεν το αγοράζει, αλλά –όπως όλα τα ωραία στη ζωή- κράτησε πολύ λίγο.
Κι απάνω που ο κοσμάκης άρχισε να τον… λυπάται, μέχρι κι εμείς παρασυρθήκαμε και ετοιμάζαμε… έρανο υπέρ του… πτωχού πλην τίμιου πολιτικάντη, ήρθε η δήλωση του πόθεν έσχες των πολιτικών για να χαλάσουν το… μελόδραμα. ...




Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δήλωση πόθεν έσχες του, τα ετήσια εισοδήματά του φτάνουν τις 449.589 ευρώ, ενώ η σύζυγος του Χριστίνα Χριστοφάκη δηλώνει άλλα 58.624.11 ευρώ. Σύνολο 507 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και κάτι… ψιλά (όσο δύο συντάξεις ταλαίπωρων το μήνα!).
Τα δε ακίνητα που δηλώνει ο ίδιος και η γυναίκα του ξεπερνούν τα 50! Μεταξύ αυτών αγροτεμάχια στη Τζιά, διαμερίσματα στην Αθήνα, οικόπεδα στα Καλύβια, γραφεία στον Πειραιά αλλά και μία σειρά ακινήτων στην Χαλκίδα. Μάλιστα, μέσα στην… ανέχεια και τη… δυστυχία που τους δέρνει, η… κακομοίρα η σύζυγος του Πάγκαλου πούλησε ένα αυτοκίνητο 2.400 κυβικών έναντι 5.000 ευρώ και αγόρασε ένα καινούριο 2987 κυβικών αξίας 52.679. ευρώ.
Δε φτάνει, λοιπόν, που «όλοι μαζί τα έφαγαν», μας δουλεύουν κιόλας ο Πάγκαλος και οι άλλοι «Πάγκαλοι» και παίζουν με τον πόνο μας. Αλλά, οι πολιτικές τους ώρες είναι μετρημένες. Έρχεται η Νέμεσις του ελληνικού λαού, που θα τους σαρώσει όλους! 


ethnikismos.net