O δρόμος προς τη Νίκη

Μονάχα θλίψη μπορούμε να νοιώσουμε βλέποντας τη ραγδαία αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού κράτους που με αιματηρές θυσίες έχτισαν οι γενιές που στερήθηκαν. 
Η λαοκτόνος κυβέρνηση του μνημονίου της υποταγής και της εθνικής ντροπής παρέδωσε σιδηροδέσμιο τον Ελληνικό λαό στους δυνάστες του παγκόσμιου τοκογλυφικού κατεστημένου. 
Θλιβερά ανθρωπάρια ετερόφωτης πολιτικής ισχύος και ακτινοβολίας, υπηρετώντας πιστά τη φωνή του κυρίου τους (his master voice) ήλθαν σαν εκτελεστικό οικονομικό απόσπασμα να σπρώξουν την Ελλάδα στον γκρεμό της δυστυχίας και της επιστροφής στα σκληρά χρόνια της πείνας....
 





Η Χρυσή Αυγή, μπροστά στην ανθρωπιστική καταστροφή που σχεδιάζουν για το λαό μας οι δυνάστες των λαών της Γης, ορθώνει το ηθικό, αξιακό και υπερήφανο ανάστημά της απορρίπτοντας την εκποίηση των ιστορικών μας παραδόσεων, τον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής, την ισοπέδωση και πολτοποίηση της κοινωνίας μας.
Η άθλια εικόνα της Βουλής το βράδυ της Τετάρτης που ανέδειξε τη πολιτική προχειρότητα και την ένδεια της πολιτικής σοβαρότητος του κοινοβουλίου (ή κυνοβουλίου) ανέδειξε επί πλέον, την αναγκαιότητα ύπαρξης μίας κυβέρνησης που θα προέρχεται από τον Ελληνικό Λαό, θα υπηρετεί το Ελληνικό Λαό και θα απολογείται μόνο στον Ελληνικό Λαό. 
Γιατί ένα ιδεολογικά πενόμενο "κυνοβούλιο" πρέπει να αντικατασταθεί από ένα κοινοβούλιο με εθνοκοινωνικό περιεχόμενο που θα δώσει κυβέρνηση πολιτικά γόνιμη. 
Και μία τέτοια κυβέρνηση μπορεί να γεννηθεί μονάχα από ένα Εθνικιστικό Κίνημα όπως είναι η Χρυσή Αυγή. 
Η Χρυσή Αυγή είναι η ζώσα κοινωνία της χώρας μας που εγγυάται τη προστασία όλων όσων απειλούνται από την εθνικώς μαλθακή και πολιτικώς ανεπαρκή κυβερνητική εξουσία που υπηρετεί και εξυπηρετεί τους εμπόρους των Εθνών και τα απάτριδα σκύβαλα.
Οσο για τα σοσιαλκομμουνιστικά πολιτικά περιττώματα που λίγες δεκαετίες πριν εξώθησαν τη χώρα μας σε ένα ξενοκίνητο αλλά αδελφοκτόνο πόλεμο, λίγες δεκαετίες μετά, αυτοί οι ίδιοι υπερασπιστές της εθνικής αποδόμησης, την οδήγησαν σε πτώχευση και διεθνή οικονομική απαξίωση.
Ο μονόδρομος για τη σωτηρία της χώρας και του λαού μας περνά μέσα από την εθνικιστική πατριωτική ιδεολογία που συμπυκνώνει, εκφράζει και υπερασπίζεται η Χρυσή Αυγή και η ακατάβλητη και ασυμβίβαστη ηγεσία της. Η Χρυσή Αυγή, που θα εκπορθήσει τη διεφθαρμένη εξουσία και σύντομα θα εγκαθιδρύσει ένα έντιμο πολιτικά ανατρεπτικό και κοινωνικά ριζοσπαστικό καθεστώς με ηγέτη τον Αρχηγό μας πλαισιούμενο από τους Συναγωνιστές και Συμμαχητές που τον περιστοιχίζουν και στηριζόμενο στο λαικό ρεύμα που διαρκώς διογκούται και γιγαντώνεται.
 
Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω ο Aρχηγός !
 
Mάκης Τουμάσης