H "φτωχιά", "ταπεινή" και "κατατρεγμένη" Αννούλα Νταλάρα, διαμαρτύρεται για την κατάργηση του Νόμου Ραγκούση για τους λαθρομετανάστες !

Την αντίθεσή της στην κατάργηση του Νόμου Ραγκούση περί ιθαγένειας, εκφράζει η Άννα Νταλάρα. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «ο νόμος 3838 ήταν ένα σημαντικό βήμα μπροστά».
«Η διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών των μεταναστών που...
 



μεγάλωσαν ή μεγαλώνουν στην χώρα μας, ο σεβασμός όσων σέβονται το νόμο και αποδεδειγμένα στηρίζουν την πατρίδα είναι υποχρέωση της σύγχρονης πολιτείας», αναφέρει η Άννα Νταλάρα, προσθέτοντας ότι «μόνο έτσι χωρίς φοβικά σύνδρομα κάθε ανοιχτή και σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία μπορεί να υπερασπίζεται ουσιαστικά την εθνική ταυτότητα και την κοινωνική συνοχή».
Αναφερόμενη στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «πρέπει να είναι ενταγμένες στη λογική της συνεργασίας, κι όχι της μονομερούς επιβολής».
«Ο νόμος 3838 ήταν ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Ας μην ακυρώσουμε το κεκτημένο του υποχωρώντας στην ατζέντα του μίσους και του φόβου που ορίζει η Χρυσή Αυγή», καταλήγει η Άννα Νταλάρα.