Υποψίες ότι Τούρκοι βρίσκονται πίσω από την εξαγορά της "Δωδώνης"

Από κτηνοτρόφους της Ηπείρου διατυπώνονται σοβαρές υποψίες ότι Τούρκοι βρίσκονται πίσω από την εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας "Δωδώνη". 
Πως σχηματίστηκαν αυτές οι υποψίες; 
Μετά την αποκάλυψη ότι ο...  Michael A. O'Neill είναι εδώ και πολλά χρόνια διευθύνων σύμβουλος της coca cola Toυρκίας...
 



Μάλιστα όταν ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι είχαν επισκεφτεί την Τουρκία, ήπιαν, φωτογραφιζόμενοι, coca cola μαζί του. Δεν μπορούμε να ξέρουμε, τι κρύβεται πίσω από την αγοραπωλησία. 
Μπορεί να μην κρύβεται τίποτε. Μπορεί και να κρύβεται, όμως... 
Στο μεταξύ σκληρή ανακοίνωση έβγαλαν οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου: "Ως απάντηση στους υπαλλήλους της πλειοδοτούσας εταιρίας οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου δηλώνουν πως οι υπάλληλοι της εταιρείας αυτής καλό θα είναι να μην αναμειγνύονται στις διαφορές των κτηνοτρόφων με το κράτος και την Κυβέρνηση.
Η συνεργασία που υπήρχε μεταξύ του κράτους και των παραγωγών επί 60 χρόνια στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη είναι θέμα των ιδίων να το λύσουν.
Θα πρέπει να πούνε στους πολιτικούς τους υφιστάμενους ότι τα περί τριάντα παραγωγών και λίγων τρακτέρ τα έχουμε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν.Δεν πτοηθήκαμε δεν κάναμε πίσω. 
Το ίδιο ισχύει και σήμερα. 
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και τελικά η δικαίωση θα είναι των παραγωγών.
Δεν θα δικαιωθούν τα «λαμόγια» που ξεπούλησαν αυτή τη βιομηχανία που φτιάξανε οι κτηνοτρόφοι".

 
katoci.com