Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών - Θέμα: Αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η περιβόητη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα για την απόφαση του Eurogroup (για τη δόση που θα εισπράξουν οι τράπεζες-χορηγοί του φαυλεπίφαυλου κατεστημένου πολιτικού κόσμου της χώρας…).
Ποια θέματα συζητήθηκαν στη σύσκεψη; Αποκαλύπτει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα»:


«Επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα της Χρυσής Αυγής και αν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου μετά τις τοποθετήσεις στελεχών της υπέρ του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου και της παραδοχής ότι είναι νεοναζιστές. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι πρέπει να εξετάσει αν μπορεί να γίνει στα πλαίσια του Συντάγματος. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση δεν συμφωνεί με την πρακτική του να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή αυγή και υποστηρίζει ότι πρέπει να εφαρμοστούν αυστηρά οι νόμοι όπου παραβιάζονται».
Αυτό είναι, λοιπόν, το πιο δυσεπίλυτο πρόβλημα του πολιτικού κατεστημένου, της κατοχικής συγκυβέρνησης (και βέβαια των διεθνών τοκογλύφων, που ουσιαστικά κυβερνούν την Ελλάδα δια των πειθήνιων… αντιπροσώπων τους): η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής! Τώρα μάλιστα δεν το κρύβουν, λένε τον μεγάλο τους καημό φόρα-παρτίδα και δεν ενδιαφέρονται για τις συνέπειες!
Αλήθεια, γιατί άραγε δεν ανησυχούν και για το… επαναστατικό (στ’ άρματα, στ’ άρματα…) κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και καθαρά πρώτο σ’ όλες τις δημοσκοπήσεις; Γιατί δεν ανησυχούν μήπως η Αλέκα και οι επαγγελματίες επαναστάτες της ξεσηκώσουν τον κόσμο και πάρουν τα… βουνά, για τον… Τέταρτο Γύρο; Προφανώς, είναι σιγουρότατοι ότι το μόνο «γύρο» που έχουν στο μυαλό τους οι… επαναστάτες της αριστεράς (και της… προόδου), είναι ο… γύρος με πίτα.
Επίσης, είναι σιγουρότατοι πως η Χρυσή Αυγή δεν παίζει το «επαναστατικό» και «αντισυστημικό» κόμμα, είναι επαναστατικό και αντισυστημικό κόμμα και θα τους σαρώσει όλους, με τη θέληση του λαού. Γι’ αυτό, πολύ καλά κάνουν και ανησυχούν και ασχολούνται μόνο μ’ αυτήν!


Αμαλία Κουτσαβίτη

ethnikismos.net