Δημογραφική απειλή οι πολιτικάντηδες: Τέλος στο αφορολόγητο των παιδιών


Για να εκταμιευθεί το τελευταίο μέρος της δόσης, για την οποία ψηφίστηκαν τα τελευταία μέτρα του Μνημονίου ΙΙΙ, απομένει να περάσει και ένα νέο φορολογικό νομοσχέδιο, σχετικά με το οποίο έκανε κάποιες δηλώσεις ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας. ...




Ένα από τα πιο οξεία προβλήματα της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, παρότι τα συμπτώματα του δεν είναι τόσο εμφανή και διαφημισμένα, όπως π.χ. αυτά της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, είναι το δημογραφικό και ο επικείμενος θάνατος του Ελληνισμού. Οι Έλληνες γίνονται όλο και λιγότεροι, ενώ αντιστοίχως οι αλλοδαποί λαθροέποικοι γίνονται όλο και περισσότεροι.
Οι δηλώσεις του υπουργού οικονομικών ήταν σχετικά με την κατάργηση του ειδικού αφορολογήτου για τα παιδιά, με σκοπό όπως δήλωσε την «πιο ορθολογική και δίκαια διαχείριση των πόρων για την κοινωνική πολιτική». Στην θέση του αφορολογήτου θα θεσπιστεί, όπως είπε, ένα ειδικό επίδομα που θα δίδεται με βάση οικονομικά, κοινωνικά και άλλα κριτήρια.
Πάμε τώρα στην μετάφραση του ξύλινου πολιτικού λόγου του υπουργού, ώστε να μπορέσει ο κάθε Έλληνας να καταλάβει τι πρόκειται να γίνει. Έχουμε δει πολλάκις ότι όταν μπαίνουν τα περίφημα «κοινωνικά και οικονομικά» κριτήρια οι αποδέκτες των αντίστοιχων επιδομάτων γίνονται κατά πλειοψηφία αλλοδαποί. Γνωρίζουμε, επίσης, πως αυτό που λέει ο υπουργός για «πλούσιους» που απολάμβαναν του ειδικού αφορολογήτου είναι πολλαπλά λάθος, αφού πρώτον κάποιος πλούσιος το ξεπερνούσε έτσι και αλλιώς και δεύτερον άμα μετρηθούν οι πολύτεκνοι Έλληνες, μάλλον η πλειοψηφία τους θα είναι χαμηλών οικονομικών στρωμάτων και όχι «πλούσιοι».
Ο στόχος τους, λοιπόν, είναι με αυτό τον τρόπο να επιδοτήσουν επιλεκτικά την γέννηση αλλοδαπών, στα πλαίσια του σχεδίου για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξάλειψη του Ελληνισμού, που τόσα προβλήματα τους γεννά.