ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ! - Δραστηριότητες Τοπικών Οργανώσεων: Σπάρτη, Καλαμάτα, Καρδίτσα

Διανομή τροφίμων από την Τ.Ο. Σπάρτης
Σε πείσμα όσων προσπάθησαν να ματαιώσουν την εκδήλωση της Τ.Ο. Σπάρτης και τη διανομή τροφίμων που είχε προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου, οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά, από τα γραφεία μας και όχι στην κεντρική πλατεία όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο Δήμος και η δειλή του ηγεσία, τρεμάμενοι από τις διαμαρτυρίες των αριστεριστών και των θολοκουλτουριάδικων παραγόντων της πόλης της Σπάρτης, δεν παρεχώρησε την πλατεία, βρίσκοντας ένα σωρό ανεδαφικές δικαιολογίες για την απόρριψη αυτή. ...





Δυστυχώς για όλους αυτούς τους ανθέλληνες συμπεριλαμβανομένης και της δημοτικής ηγεσίας(ή έστω όσων καταψήφισαν την παραχώρηση της πλατείας και ταυτόχρονα καταχρηστικά και παράνομα την παραχώρησαν σε συνδικαλιστικά γιουσουφάκια της αριστεράς), η πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του πολίτη που έχει ανάγκη βρισκόμενος σε άσχημη οικονομική κατάσταση εξαιτίας αντεθνικών πολιτικών στις οποίες έχουν πρωτοστατήσει κατά καιρούς όλοι αυτοί οι οποίοι κρατούν τα ηνία των πόλεων και των κυβερνητικών οφίκιων, καθώς επίσης και των αριστεριστών νοσταλγών του επαίσχυντου ψέματος της ιστορίας του Πολυτεχνείου.
Το χρονικό της εκδήλωσης
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18:00 μ.μ. με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί κάτω από τα γραφεία της τοπικής στην οδό Διοσκούρων 57, και με ακμαίο το ηθικό από τους Σπαρτιάτες συναγωνιστές που είχαν σπεύσει για να βοηθήσουν εθελοντικά στην εξυπηρέτηση του κόσμου. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους συναγωνιστές από γειτονικές τοπικές αλλά και από μακρινές περιοχές(Αρκαδία, Νεάπολη Λακωνίας), οι οποίοι δεν παρέλειψαν να επικουρήσουν στην περιφρούρηση του χώρου από τις πρώτες πρωινές ώρες για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Όπως σε κάθε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια, μοιράστηκαν κουπόνια προτεραιότητας στα οποία είχαν σημειωθεί τα άτομα κάθε οικογένειας ώστε να γίνει δίκαια κατανομή των προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες. Πάντα με προτεραιότητα σε πολύτεκνες οικογένειες, σε οικογένειες με άνεργους και σε άπορους από τα γραφεία διανεμήθηκαν μεγάλες ποσότητες από είδη πρώτης ανάγκης όπως ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, ελαιόλαδο καθώς επίσης και μεγάλες ποσότητες από οπωροκηπευτικά και κρέας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με λίγα λόγια από τον εκπρόσωπο της Τ.Ο. Αρκαδίας και συνεχίστηκε από τον γραμματέα της Τ.Ο. Γυθείου κο Μπουτεράκο. Τέλος πήρε το λόγο ο γραμματέας της  Τ.Ο. Σπάρτης Γιώργος Ορφανάκος ο οποίος με τη σύντομη ομιλία του ξεσήκωσε πλήθος επευφημιών και χειροκροτημάτων από τον κόσμο. Αμέσως μετά ξεκίνησε με σειρά προτεραιότητας η διανομή των προϊόντων όπου κατά τη διάρκεια της εξυπηρετήθηκαν πάνω από 100 οικογένειες με σύνολο δυναμικότητας περίπου 600 ατόμων.
Η εξ’ αναβολής προγραμματισμένη ομιλία με θέμα «Η γενιά του Πολυτεχνείου και η γενιά του Μνημονίου – Ομοιότητες και διαφορές» θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 18:00 μ.μ. καθώς λόγω της απρόσμενης προσέλευσης πολύ περισσότερων πολιτών τα χρονικά πλαίσια δεν μας επέτρεψαν να την πραγματοποιήσουμε το Σάββατο εκθέτοντας σε ταλαιπωρία τους πολίτες.
 
Τ.Ο. ΣΠΑΡΤΗΣ:
Διοσκούρων 57 (2ος όροφος)
Τετάρτη-Σάββατο: 18.00-20.00
Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας στην ομιλία του Σαββάτου

Θέμα της ομιλίας ήταν ''Ο μύθος του πολυτεχνείου - Αλήθειες και ψέματα''.
Σε μία γεμάτη αίθουσα από φίλους και συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής αναφερθήκαν τόσο τα ψέματα που μας προβάλουν όσο και οι αλήθειες τις οποίες μας κρύβουν σχετικά με τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Και πώς να μην τις κρύψουν αυτές τις αλήθειες αφού ο μύθος που λέγεται πολυτεχνείο ήταν τα θεμέλια για να χτιστεί το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο το οποίο είναι ο κύριος υπεύθυνος για την σημερινή κατάντια της χώρας μας.
Έτσι με το να βροντοφωνάζει η Χρυσή Αυγή τις απαγορευμένες αλήθειες τρίζουν τα θεμέλια της ψευτοδημοκρατίας τους, σκορπίζοντας τον πανικό στην σάπια γενιά του πολυτεχνείου, την γενιά που μας έφερε αλυσοδέσμιους στα νύχια του Δ.Ν.Τ. και της τρόικα.
Παρών στην ομιλία ήταν και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Κουκούτσης Δημήτριος, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του. Ο Συναγωνιστής Κουκούτσης έκανε και αυτός τα δικά του σχόλια επάνω στο μύθο του πολυτεχνείου και επίσης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την κατάσταση που επικρατεί εντός του κοινοβουλίου, αλλά και για  τις δύσκολες και συνεχείς μάχες που δίνει η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής.
 
Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20.00-22.30
Ενημερωτική δράση της Τ.Ο Καρδίτσας στη λαϊκή αγορά Σοφάδων

Το παρόν έδωσε η Τ.Ο Καρδίτσας στις Σοφάδες, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό στους κατοίκους της περιοχής. Ο κόσμος ήταν φιλικότατος και μας δέχτηκε με ενθουσιασμό, λέγοντας ''Ήρθαν τα παιδιά!Τα δικά μας παιδιά''. Αυτά που ακούσαμε κυρίως απ' τον κόσμο ήταν ότι πρέπει επιτέλους να φύγουν οι δοσίλογοι και να πληρώσουν για ό,τι έχουν κάνει στην Ελλάδα. Δυστυχώς όλοι συμφωνούσαν πως είτε με δραχμή είτε με ευρώ φέτος θα παγώσουν και θα πεινάσουν όλα τα νοικοκυριά.
 
Τ.Ο. Καρδίτσας
Καραϊσκάκη 7, 2ος όροφος (απέναντι από το Ξενοδοχείο Arni)
Kαθημερινά από τις 18:00-21