Ρατσιστική επίθεση σε Έλληνα στην Κόρινθο

Μια απρόκλητη, δολοφονική επίθεση δέχθηκε χθες το μεσημέρι ένας ηλικιωμένος Έλληνας στην περιοχή του πεδίου βολής της Κορίνθου από ομάδα Ρομά. 
Ο ηλικιωμένος, ο οποίος διέμενε σε μια παράγκα σε άθλιες συνθήκες, είχε πάει πεζός για να συλλέξει πέτρες και κάποια άχρηστα αντικείμενα από τον δρόμο, όταν ξαφνικά 3 Ρομά που διαμένουν σε καταυλισμό της περιοχής, οι οποίοι του επιτέθηκαν εντελώς αναίτια με ξύλα, ρόπαλα και γρονθοκοπώντας τον. ...



Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Κορίνθου όπου και νοσηλεύεται με βαριά τραύματα. Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι λίγο μετά την επίθεση, έφτασαν στο σημείο περί τους 20 επιπλέον Ρομά, θέλοντας να κάνουν μια «επίδειξη δύναμης» και απειλώντας τους παρευρισκόμενους.
Δυστυχώς παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά στην πατρίδα μας και κανένας πολιτικός ή δημοσιογράφος δεν έδειξε την ευαισθησία που – αποδεδειγμένα – δείχνουν σε οτιδήποτε αφορά τους λαθρομετανάστες. Η πραγματικότητα είναι μια και την διατυμπανίζει εδώ και χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες εισβολείς και τα πάσης φύσεως εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας.
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ