Αίγιο: Η "Χρυσή Αυγή" αναλαμβάνει δράση για τον ΧΥΤΑ Παπανικολού

"Ξημερώματα της Παρασκευής 2/11/12 επιτελείο της Πράσινης Πτέρυγας Τ.Ο. Αιγίου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των κατοίκων Καμαρών και της ευρύτερης περιοχής παρευρέθηκε και στήριξε με την παρουσία της, τις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά του οικολογικού εγκλήματος που σχεδιάζεται στην περιοχή "Παπανικολού"
Την στιγμή που σε όλη την Ευρώπη έχει καταργηθεί η κατασκευή XYTA, κάποιοι στην Ελλάδα συνεχίζουν να κερδοσκοπούν σε βάρος της δημόσιας Υγείας και του περιβάλλοντος.
Στην περιοχή όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθούν οι εργασίες κατασκευής συγκεντρώθηκαν πάνω από 150 κάτοικοι καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής οι οποίοι είχαν αποκλείσει το σημείο για να εμποδίσουν την διέλευση των οχημάτων. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτροπή κατοίκων είχε καλέσει όλους τους...
 



πολιτικούς φορείς και μόνο η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο πλευρό τους.
Συγκεκριμένα επί του θέματος έχει γίνει πρόσφατα επερώτηση στην βουλή από τον εκλεγμένο βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Μιχαήλ Αρβανίτη. 
Οι πολίτες καθώς και οι τοπικοί φορείς δηλώνουν αποφασισμένοι και διαμηνύουν πως με οποιοδήποτε κόστος δεν πρόκειται να αφήσουν τον εργολάβο να εγκατασταθεί και να κατασκευάσει το έργο, διότι παραβιάζεται η περιβαλλοντική νομοθεσία, ωστόσο δεν μένουν μέχρι εκεί και απειλούν με μηνύσεις όλους όσους εμπλέκονται στην παράνομη κατασκευή.
Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους να στηρίξουν την προσπάθεια των κατοίκων για να αποτρέψουν την οικολογική καταστροφή καθώς και την υποβάθμιση της περιοχής τους".