Έρχονται και από την Συρία τώρα

Σκουπιδοντενεκές που οφείλει να υποδέχεται τα αποτελέσματα των πολέμων που διεξάγει ο Αμερικανοσιωνιστικός άξονας για παγκόσμια κυριαρχία έχει καταντήσει πλέον η Ελλάς. 
Δεν φτάνανε τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που ήδη έχουμε από τις όσες χώρες έχουν βομβαρδίσει οι Αμερικανοί και οι πράκτορες τους για να εξασφαλίσουν την κυριαρχία και ευημερία του Ισραήλ, τώρα έχουμε και νέους χιλιάδες λαθρομετανάστες να ξεκινούν από την Συρία που ήδη δέχεται την επίθεση του συγκεκριμένου πόλου παγκόσμιας επικυριαρχίας μέσω πρακτόρων και Τούρκων.
Διαβάζουμε στα διάφορα ειδησεογραφικά πρακτορεία πως χιλιάδες...
 

 
εγκαταλείπουν την Συρία προς την Τουρκία και άλλες γειτονικές περιοχές και δεδομένου του «δόγματος Οζάλ», μπορούμε όλοι να φανταστούμε προς τα πού θα «σπρώξει» όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες η Τουρκία. Ιδιαιτέρως δε όταν η ανακοίνωση για αυτές τις μετακινήσεις έρχεται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ καταλαβαίνουμε ότι αυτοί οι λαθρομετανάστες προορίζονται για την Ελλάδα. Και επίσης δεδομένου ότι θα περάσουν μέσω Τουρκίας μπορούμε να καταλάβουμε και τι είδους στοιχεία θα έρθουν παρέα με αυτούς. Θυμίζουμε μια παλιά είδηση για μία παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη που είχε βρεθεί στην Αθήνα μέσα στην οποία βρέθηκαν λαθρομετανάστες και τουρκικές λίρες, αξίας 1,7 εκ. ευρώ.