Συνεχίζεται απρόσκοπτα η φύλαξη βο(υ)λευτών, τραγουδιστάδων και τηλεαστέρων...


Aρνείται να δώσει περαιτέρω στοιχεία ο ΠΡΟ-ΠΟ!
Τα στοιχεία για τον αριθμό των αστυνομικών που διατίθενται για την φύλαξη προσώπων ζήτησε με ερώτηση την οποία είχε απευθύνει στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής , Ηλίας Κασιδιάρης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλος αριθμός αστυνομικών εξακολουθούσε να βρίσκεται αποσπασμένος στη φύλαξη επωνύμων προσώπων και πρώην πολιτικών, χωρίς αυτοί να το δικαιούνται ή να το έχουν πραγματικά ανάγκη. ...




Είχαμε ζητήσει από τον υπουργό να ενημερώσει τη Βουλή ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των πρώην βουλευτών, των πρώην υπουργών, των ηθοποιών και άλλων καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, στους οποίους έχουν διατεθεί αστυνομικοί για τη φύλαξή τους.
Ως προς τα στοιχεία που ζητήσαμε, στην απάντησή του, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ξεκαθάρισε ότι ο αριθμός των διατιθέμενων αστυνομικών σε πρόσωπα (πρώην υπουργούς, δημοσιογράφους κλπ) μεταβάλλεται διαρκώς, ανάλογα με τις συνθήκες και ότι «όπως είναι ευνόητο, τα στοιχεία αυτά δεν είναι ανακοινώσιμα σε τρίτους, για λόγους ασφαλείας, αφού είναι δυνατόν να λάβουν γνώση αυτών τρίτα πρόσωπα».
Όπως καταλαβαίνεται για ακόμη μια φορά δεν λάβαμε καμία απάντηση για ένα φλέγον ζήτημα το οποίο είναι η ασφάλεια των πολιτών. Το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ  και ο Δένδιας χρησιμοποιούν τους αστυνομικούς σαν να είναι προσωπικοί τους υπάλληλοι και δεν δίνουν λόγο σε κανέναν θεσμικό παράγοντα και μη. Το υπουργείο μετατρέπει την Ελληνική Αστυνομία σε σύγχρονη ιδιωτική εταιρία σεκιούριτι εις βάρος της ασφάλειας της ελληνική κοινωνίας και φυσικά του Έλληνα φορολογούμενου. Μεγαλοδημοσιογράφοι, πρώην πολιτικοί, επιχειρηματίες και κάθε λογής βολεμένος του συστήματος απολαμβάνει καθημερινή προστασία και ασφάλεια ενώ η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο σε κάθε γωνιά της πατρίδα μας.
Επιπλέον μέσα σε αυτούς που παρέχει προστασία και ασφάλεια το Υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, βρίσκονται και  βουλευτές του Σύριζα, οι οποίοι πρωτοστατούν σε παράνομες πράξεις αντιποίησης αρχήςαπελευθέρωσης κρατουμένων και  επιθέσεων εις βάρος αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ σε οργανωμένες συγκεντρώσεις τους.