Ποιος από τους κατηγόρους της Χρυσής Αυγής είχε στενές προσωπικές σχέσεις και συνεργασία με τον μέγα διδάσκαλο της μεγάλης στοάς της Ανατολής της Γαλλίας;



Ποιος από τους κατηγόρους της Χρυσής Αυγής είχε στενές προσωπικές σχέσεις και συνεργασία με τον μέγα διδάσκαλο της μεγάλης στοάς της Ανατολής της Γαλλίας; 
Ο οποίος μάλιστα "μέγας διδάσκαλος", υπήρξε και γνωστός ιατρός με πλούσια δράση υπέρ των λαθρομεταναστών;...




Herman van Rompuy, Jerzy Buzek, Guy Arcizet, Grand Master of the Grand Orient of France (GODF) and President of the foundation of the GODF, and José Manuel Barroso (from left to right)


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Guy Arcizet (ιατρού στο επάγγελμα) META ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (18-18 /2/2012)

Ο "Μέγας Διδάσκαλος" της "Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας" Guy Arcizet, (γιατρός στο επάγγελμα) στενός "φίλος" του Francois Hollande. 
Ο «Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας» Guy Arcizet, έκανε ταξίδι στηνΕλλάδα στις 18 -19 Φεβρουαρίου 2012 καλεσμένος της Στοάς "ΜΥΗΤΙΚΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ 2018" του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος ΔΕΛΦΟΙ. 
Στην συνέχεια έκανε και δηλώσεις «συμπαράστασης» για την χώρα μας. 


Το δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και συνοδεύει το βίντεο, για την επίσκεψη του Guy Arcizet στην Ελλάδα:

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις που έκανε ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας αδ. Guy Arcizet , μετά το ταξίδι του στην Ελλάδα . Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μεγ. Διδάσκαλος επισκέφτηκε τη χώρα μας στις 18-19 Φεβρουαρίου 2012 καλεσμένος της Στοάς "ΜΥΗΤΙΚΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ 2018" του Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος ΔΕΛΦΟΙ.
Είναι η πρώτη φορά που Μεγάλος Διδάσκαλος ξένης Τεκτονικής Δύναμης παίρνει θέση υπέρ του Ελληνικού Λαού σε σχέση με την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό. Σημαντικό σημείο των δηλώσεών του η προτροπή προς τους αδελφούς και τις αδελφές στην Ελλάδα να παίξουν ενεργό ρόλο τις δύσκολες αυτές εποχές. Κάτι που πλην ελαχίστων εξαιρεραισεων αποφεύγουν να πράξουν οι Ελληνικές Τεκτονικές Δυνάμεις.
Οι δηλώσεις του Μεγ. Διδασκάλου αποτελούν την καλύτερη απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγο καιρό το Διεθνές Τεκτονικό Τάγμα Δελφοί και προσωπικά ο Υπατ. Μεγάλος Ταξιάρχης αδ. Βασίλειος Πάτκας για την συμμετοχή του στα Διεθνή Τεκτονικά φόρα και συγκεκριμένα για την συνάντησή του με τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Και δείχνουν το δρόμο για το πώς πρέπει να κινηθούν και οι άλλες Τεκτονικές Ηγεσίες της χώρας μας.
Τέλος θα ήταν καλό να γίνει γνωστό ότι η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας δεν είναι η πρώτη φορά που στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων . Το 1811 πρώτη αναγνώρισε την ύπαρξη Ελληνικού Έθνους μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και δημιούργησε δίκτυο όπου στρατολογούσε εθελοντές – φιλέλληνες που πολέμησαν στο πλευρό των Ελλήνων στον αγώνα για την ανεξαρτησία.