Αφιέρωμα του περιοδικού TIME στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο τεύχος της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2012, με τίτλο: ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Με τον τίτλο στο εξώφυλλο: Ultra-right Rising in Greece (Άνοδος της ακροδεξιάς στην Ελλάδα) και τον τίτλο στις εσωτερικές του σελίδες: Why the Rise of Greece's Golden Dawn Party Is Bad for Europe (Γιατί η άνοδος του Κόμματος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα είναι κακό για την Ευρώπη), κυκλοφορεί το τεύχος, με ημερομηνία 5 Νοεμβρίου 2012, του περιοδικού TIME και έχει ένα εκτενές αφιέρωμα στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την άνοδο της στη Ελλάδα.
Το περιοδικό TIME είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία εβδομαδιαίο περιοδικό στον κόσμο με πάνω από 25 εκατομμύρια αναγνώστες και ένα από τα πιο δημοφιλή περιοδικά στον κόσμο.
Το ΤΙΜΕ αναφέρεται στην άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στην παρουσία της στις Θερμοπύλες και παραθέτει μια σειρά από φωτογραφίες με τίτλο: On the Road with Golden Dawn, Greece’s Ultra-Nationalist Party (Στον δρόμο με την Χρυσή Αυγή, το υπερεθνικιστικό κόμμα της Ελλάδας).
Παραθέτει φωτογραφίες από τις Θερμοπύλες, την διαδρομή, την αιμοδοσία των Συναγωνιστών Στάθη Μπούκουρα και Κώστα Τζά και οικογενειακές στιγμές στο σπίτι του βουλευτή Σ. Μπούκουρα.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΜΕ>>>