Θρασύτατη επίθεση σταλινικών μεγαλοεργολάβων κατά της Χρυσής Αυγής

Στον «Ριζοσπάστη» διαβάσαμε είδηση με τίτλο «Ομόφωνο ψήφισμα για το ρόλο της Χρυσής Αυγής». 
Ποιοι είναι αυτοί που έβγαλαν ψήφισμα κατά της Χρυσής Αυγής και μάλιστα ομοφώνως; Είναι, όπως μας ενημερώνει, η «Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας». 
Τι πράμα ειν’ ετούτο;  
Πρόκειται για ένα θλιβερό σταλινικό παράρτημα, άθροισμα επαγγελματικών στελεχών του υπό κατάρρευση ΚΚΕ, που δεν ξέρουν τίποτα από «το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί», αλλά παριστάνουν τους οικοδόμους (ίσως επειδή τους έχει πει το κόμμα πως… οικοδομούν το σοσιαλισμό) και παλαιών πραγματικών οικοδόμων που όμως προ πολλού έγιναν μεγαλοεργολάβοι και πάμπλουτοι, χάρη στην άγρια εκμετάλλευση του φτηνού εργατικού δυναμικού των λαθρομεταναστών.  
Ιδού η ανακοίνωση των ιδεολογικών και πολιτικών απογόνων του σταλινισμού:...

 


«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί μια φασιστική οργάνωση ιδεολογικών και πολιτικών απογόνων του ναζισμού. Όχι μόνο δεν είναι αντισυστημική, όπως θέλει δήθεν να παρουσιάζεται, αλλά είναι γέννημα - θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος. 
Αξιοποιείται από το αστικό πολιτικό σύστημα, για να συσκοτίσει τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που βασανίζουν την εργατική λαϊκή οικογένεια, να στρέψει τον έναν εργάτη απέναντι στον άλλο με στόχο την ενίσχυση της καπιταλιστικής εξουσίας.
Η δράση τέτοιων οργανώσεων πραγματοποιείται όταν το αστικό πολιτικό σύστημα δυσκολεύεται να ενσωματώσει τη λαϊκή δυσαρέσκεια που γεννάει η όξυνση των λαϊκών προβλημάτων. 
Τότε αναλαμβάνουν πιο ενεργό δράση τέτοιες φασιστικές οργανώσεις σαν τη Χρυσή Αυγή που σπέρνουν το μίσος ανάμεσα στους εργάτες, αναγορεύοντας σαν εχθρό τον εργάτη που έχει άλλο χρώμα, θρησκεία, πατρίδα.
Κρύβουν με αυτόν τον τρόπο το μίσος που τρέφουν συνολικά για όλους τους εργάτες Έλληνες και μετανάστες. 
Απόδειξη ότι μετατρέπονται σε νταβατζήδες των αφεντικών που θέλουν πάμφθηνους εργάτες. 
Αυτό το ρόλο τον παίζει πολύ καλά η Χρυσή Αυγή με τα γραφεία ευρέσεων εργασίας που έχει φτιάξει για να στέλνει στους επιχειρηματίες φθηνούς ανασφάλιστους εργάτες που διαθέτουν το "προσόν" να είναι Έλληνες.
Κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτεται ο ρόλος τους στα μάτια των εργαζομένων. 
Και εμείς οι οικοδόμοι θα παλέψουμε για την ολόπλευρη αποκάλυψη του βρώμικου ρόλου τους.
Καλούμε όλους τους οικοδόμους να απομονώσουν τέτοιες φασιστικές οργανώσεις που με αντικομμουνιστική υστερία, τρομοκρατικές επιθέσεις επιχειρούν να γονατίσουν συνολικά την εργατική τάξη. 
Που μισούν θανάσιμα τον ταξικά προσανατολισμένο αγώνα. 
Μην ξεχνάμε ότι τέτοιου είδους φασιστικές δυνάμεις έδρασαν από κοινού με παρακρατικούς, κουκουλοφόρους, αναρχοαυτόνομους στην επίθεση που δέχτηκε η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 20 Οκτώβρη του 2011.
Εμείς οι οικοδόμοι με το Συνδικάτο μας θα μπούμε εμπόδιο…».

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; 
Κατ’ αρχάς, πάγια τακτική των κομμουνιστών ήταν από παλιά να παρουσιάζουν τα εθνικιστικά κινήματα ως «όργανα της άρχουσας τάξης», «γεννήματα του καπιταλισμού» κ.τ.λ. Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτούς τους… μοσχαναθρεμμένους του Περισσού, η ίδια η ιστορία τους διαψεύδει περίτρανα: στον Β’ Π.Π., η καπιταλιστική Αμερική και η επίσης καπιταλιστική Αγγλία συμμάχησαν με τον Στάλιν κατά του Χίτλερ, κι όχι με τον Χίτλερ κατά του Στάλιν…
Είναι αστείο να μιλάει το ΚΚΕ Α.Ε. (Ανώνυμος Εταιρεία) για «νταβατζήδες των αφεντικών που θέλουν πάμφθηνους εργάτες». Πάμφθηνοι εργάτες είναι οι λαθρομετανάστες, άρα εξ’ ορισμού «νταβατζήδες των αφεντικών που θέλουν πάμφθηνους εργάτες» είναι οι ορφανοί στου Στάλιν. 
Και στο σημείο αυτό θυμίζουμε στους… μπουρτζόβλαχους και αστοιχείωτους ακόμα και από τα περί του μαρξισμού μεγαλοεργολάβους του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ, τη ρήση του Μαρξ: «Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών από τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς»…
Η Χρυσή Αυγή πραγματικά βοηθάει άνεργους Έλληνες να βρούνε δουλειά, με πλήρη δικαιώματα και ασφάλιση. 
Αντίθετα, το «τιμημένο κουκουέ» όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για το δράμα των ανέργων, αλλά προσθέτει συνεχώς κι άλλους εργαζόμενους στη στρατιά των ανέργων, απολύοντας αναίσθητα και αναίσχυντα εργαζόμενους των επιχειρήσεών του.
Τέλος, το ποιοι δρουν «από κοινού με παρακρατικούς, κουκουλοφόρους και αναρχοαυτόνομους» το ξέρει όλος ο κόσμος. 
Δε λέγαμε εμείς «Φωτιά και τσεκούρι» μέσα στη βουλή την ώρα που τα αναρχοαυτόνομα συντρόφια σας έκαιγαν την Αθήνα, ο σύντροφος Παπαθανασόπουλος το ’λεγε. 
Όπως, επίσης, ξέρει ο κόσμος ότι δικοί σας, μαγκουροφόροι «Κοζάκοι» του ΠΑΜΕ (ΚΝΑΤ), φυλάνε κάθε τόσο τη βουλή (τα ελληνικά «χειμερινά ανάκτορα») από την οργή του λαού, υποκαθιστώντας την αστυνομία.
 
(ΥΓ): Κι επειδή πολλά ακούστηκαν περί «αφεντικών», να ποιοι είναι τα αφεντικά: «Το ΚΚΕ ασκεί και επιχειρηματική δραστηριότητα, σύμφωνα με το άρθρο 45 του καταστατικού του» (Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ – 15/07/2008). 
 

Αντίοχος