Λιάνα Κανέλλα η Εκαλιώτισσα: Το «φίδι» της άκρας δεξιάς θα μας καταπιεί όλους


Ομιλία στη Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για λογαριασμό της Ομάδας «Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά» (διαπρύσιοι κήρυκες της παγκοσμιοποίησης και θερμοί υποστηριχτές των νατοϊκών «ανθρωπιστικών» επιδρομών, σε Σερβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη κ.τ.λ.…), πραγματοποίησε η γνωστή βουλευτής του ΚΚΕ (και κάτοικος Εκάλης…) Λιάνα Κανέλλα. Θέμα της, ποιο άλλο; Η απειλή (για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα, εκλεκτό μέλος του οποίου αποτελεί και το «τιμημένο» κουκουέ) της Χρυσής Αυγής. Ιδού τι είπε η κομμουνίστρια της Εκάλης:...

 


«Ξυπνά το "φίδι" της άκρας δεξιάς, το οποίο "καταβροχθίζει" νέες ψυχές, απελπισμένους νέους που είναι άνεργοι. Έχουμε δει να ανατρέπονται δημοκρατίες, ενώ σε όλη την Ευρώπη μιλάνε για δημοκρατικό έλλειμμα. Χρειάζεται αλληλεγγύη προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, διότι διαφορετικά το "φίδι" θα μας καταπιεί όλους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ωστόσο, δεν πρωτοτύπησε η Κανέλλα. Τα ίδια –με διαφορετικά λόγια- είπε προ ημερών και ο Τσίπρας, στην κοινή συνέντευξή του με τον εκπρόσωπο των διεθνών τοκογλύφων Σούλτς. Το νόημα των αγωνιωδών εκκλήσεων των ποικιλόχρωμων πολιτικάντηδων –ελαφροδεξιών και αριστερών- του καταρρέοντος συστήματος προς τους διεθνείς τους προστάτες, είναι πάντα το ίδιο: ελεήστε τον αόμματο, γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή και θα τα σαρώσει όλα! Τώρα, όμως, είναι πολύ αργά για δάκρυα και εκκλήσεις. Το εθνικιστικό ποτάμι ρέει ασταμάτητο και πίσω δε γυρίζει! Μαύρο φίδι που σας έφαγε πολιτικάντηδες!