Ενοχλήθηκαν πάλι οι κρατικοδίαιτοι "δημοκράτες" από το ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για την στέγαση και σίτιση των Ελλήνων φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

http://img.protothema.gr/D72DB64C4107DD6D754A08D88B76925D.jpg
Την στιγμή που οι Ελληνικές οικογένειες, που σπουδάζουν παιδιά σε άλλες πόλεις από αυτές που κατοικούν, στενάζουν κάτω από το βαρύ φορτίο των εξόδων για στέγαση και σίτιση των παιδιών τους, ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος έστειλε επιστολή στα μέλη των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την οποία και τους ζητούσε ενημέρωση για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται και στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών.
Μια παρά πολύ σωστή κίνηση από έναν Έλληνα βουλευτή.
Η συγκεκριμένη κίνηση ενόχλησε το πανεπιστημιακό κατεστημένο, το οποίο δια του αντιπρύτανη του πανεπιστημίου Αιγαίου Νίκου Σουλακέλλη,...
 


αντέδρασε και χλευάζοντας την επιστολή του Έλληνα βουλευτή την έριξαν στον "κάλαθο των αχρήστων".
«Το ύφος της επιστολής ήταν απαράδεκτο, έσβησα το μήνυμα, δεν πρόκειται να δώσουμε αντίστοιχα στοιχεία» δήλωσε ο αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Αιγαίου Νίκος Σουλακέλλης. «Για εμάς όλοι οι φοιτητές είναι ίσοι και έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα» λέει ο Ν. Σουλακέλλης .
Η επιστολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής είναι η παρακάτω:

«Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον αριθμό Ελλήνων φοιτητών που φιλοξενούνται-στεγάζονται στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τον αντίστοιχο αριθμό αλλοδαπών φοιτητών. 
Περιμένω την απάντησή σας σε αυτό το e-mail.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
 
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή