Επιστολή απεργού της Χαλυβουργίας Ελλάδος (261 μέρες δίκαιου απεργιακού αγώνα)

http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2012/28/100661-17.jpg
Επιστολή από την Χαλυβουργία Ελλάδος 17-7-2012
Την Παρασκευή 13/7 ο Νεοδημοκράτης βουλευτής Γεωργιάδης επισκέφτηκε την νέα έδρα των απεργοσπαστών το πρατήριο υγρών καυσίμων BP δίπλα στο εργοστάσιο και ρώτησε να μάθει από τους αρχηγούς των απεργοσπαστών πληροφορίες σχετικά με την απεργία και για την νομιμότητά της. Να ενημερώσω λοιπόν τον κ. Γεωργιάδη ότι...
 
 η απόφαση του δικαστηρίου με απλά λόγια είναι ότι κρίθηκε παράνομη για τυπικούς λόγους, όπως ότι η απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων είχε ληφθεί με ανάταση των χεριών και όχι με κάλπη, δηλαδή, η απεργία κρίθηκε καταχρηστική για τον τρόπο, αλλά όχι προς την ουσία της ψηφοφορίας της.
Να προσθέσω εδώ, ότι στην τελευταία ψηφοφορία που κάναμε για συνέχιση της απεργίας χρησιμοποιήσαμε κάλπη και το αποτέλεσμα ήταν 204 ψήφοι υπέρ και 42 κατά, υπέρ της απεργίας, αυτό όμως φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει τους βουλευτές της ΝΔ, Γεωργιάδη και Πιπιλή. Οφείλω να προσθέσω ότι ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ (τσιράκι των βιομηχάνων) φιλοξενεί συνεχώς συνεντεύξεις των απεργοσπαστών με ψέματα του τύπου ότι 200 θέλουν να δουλέψουν και τους εμποδίζουν 30! Επικαλούνται μάλιστα 2 μήνες τώρα και το όνομα της Χρυσής Αυγής ότι είναι στο πλευρό τους και θα έρθει να σπάσει την απεργία! Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι τσιράκι κανενός, πόσο μάλλον των καπιταλιστών που έχουν διαλύσει την ιερή αυτή χώρα. Προσωπικά εγώ σας ευχαριστώ για την υλική αλλά κυρίως για την ηθική συμπαράσταση σας προς τον δίκαιο αγώνα μας.
Έχω πληροφορηθεί ότι από το Δ.Σ του σωματείου έχουν σταλθεί δελτία τύπου σε όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου εκτός της Χρυσής Αυγής ζητώντας τους να πάρουν θέση στη βουλή για το θέμα των Χαλυβουργών. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να πάρετε θέση από μόνοι σας, στηρίζοντας τον αγώνα μας – όπως και πράξατε όλο αυτό το διάστημα --σε πείσμα όλων των κομμάτων της αριστεράς και της δεξιάς, που παριστάνουν ότι σας αγνοούν.

Μετά τιμής,
Απεργός της Χαλυβουργίας Ελλάδος