ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Για τρίτη φορά χτύπησε τις προηγούμενες μέρες η ληστοσυμμορία που εισβάλλει σε σπίτια και βασανίζει τους ενοίκους τους με καυτό σίδερο, για να αποκαλύψουν που κρύβουν χρήματα, ...
 
κοσμήματα και λοιπά.
Αυτή τη φορά στόχος έγινε επιχειρηματίας υγρών καυσίμων, ο οποίος διαμένει στη Βούλα. Τέσσερις άγνωστοι μπήκαν στην κατοικία του και βασάνισαν με καυτό σίδερο αυτόν, την σύζυγό του και τις δύο κόρες τους. Στη συνέχεια οι δράστες βούτηξαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ φεύγοντας πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, με το οποίο και διέφυγαν.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δράστες είναι Γεωργιανοί…
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον (επίσης Γεωργιανό) Στάλιν; Ο βασανισμός με καυτό σίδερο ήταν το αγαπημένο του βασανιστήριο! Γράφει σχετικά με λόγο που είχε εκφωνήσει ο Στάλιν το 1921 ενώπιον Γεωργιανών κομμουνιστών, ο ιστορικός Ισαάκ Ντώϋτσερ, στον Α΄ τόμο του βιβλίου του «Στάλιν – Πολιτική Βιογραφία»: «…Το επόμενο καθήκον των Γεωργιανών κομμουνιστών είναι η ανελέητη πάλη κατά του τοπικού εθνικισμού. Οφείλουν να εξαφανίσουν τα σωβινιστικά κατάλοιπα με καυτό σίδερο και να συντρίψουν τη λερναία ύδρα του εθνικισμού».
Προφανώς είναι της σταλινικής σχολής οι ληστοσυμμορίτες (άλλωστε και ο Στάλιν στα νιάτα του ήταν ληστοσυμμορίτης…) και όπως ξέρετε, μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!