Ακόμα ένα μέλος της "κυβέρνησης Βενιζέλου" σε έμμισθη θέση

Το 1916 ο Ελευθέριος Βενιζέλος ιδρύει το κράτος της Θεσσαλονίκη. 
Το 2012 ο Ευάγγελος Βενιζέλος γίνεται και επισήμως (γιατί ανεπισήμως το έκανε ανέκαθεν) γενικός κουμανταδόρος της περιοχής. ...
 
Ένα-ένα τα στελέχη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ της Θεσσαλονίκης αναδεικνύονται και αναλαμβάνουν τις θέσεις τους. 
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
 
Έτσι ο Δημήτρης Κατσαντώνης (ιδιοκτήτης της εταιρίας δημοσκοπήσεων To the point και πρώην συνέταιρος του κ. Φαναρά, πρώην πρόεδρος της ΦΕΑΠΘ, εκσυγχρονιστής, γενικός διευθυντής της ΕΤ3 επί Σημίτη) τοποτετήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη. 
Δεν ξέρετε τι είναι το Διεθνές Πανεπιστήμιο;
Διαβάζουμε στην Wikipedia:
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στο οποίο όλα τα προγράμματα σπουδών διδάσκονται αποκλειστικά στα αγγλικά. Το Διεθνές Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε με το Ν.3391/2005 και προσφέρει μεταπτυχιακές σπουδές στις ακόλουθες τρεις σχολές: Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Σπουδών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Επιστημών Τεχνολογίας. Με την υποστήριξη της Eλληνικής Πολιτείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπαιδευτικών φορέων και επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή, το Διεθνές Πανεπιστήμιο στοχεύει να γίνει ένας από τους κορυφαίους ερευνητικούς φορείς και εστιάζει στο να προσελκύσει καθηγητές και φοιτητές υψηλότατου επιπέδου από τη νοτιοανατολική Ευρώπη και από όλο τον κόσμο.