ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ: Δραστηριότητες σε Πέλλα, Καλαμάτα, Χανιά, Τρίκαλα


Για άλλο ένα Σάββατο οι Συναγωνιστές από Πέλλα και Ημαθία, πιστοί στο ραντεβού τους, παραβρέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Κρύας Βρύσης, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία για τον Εθνάρχη και Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά, από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και γραμματέα της Τ.Ο. Πέλλας, Συναγωνιστή Σαχινίδη Ιωάννη. Ο Συναγωνιστής έκανε μια ιστορική αναδρομή στα χρόνια διακυβέρνησης του Ιωάννη Μεταξά και αναφέρθηκε στις ανανεωτικές και τονωτικές για τα ...

κοινωνικά θέματα μέρες που γνώρισε η Πατρίδα μας.
Αναφέρθηκε στις διαφορές ανάμεσα σε μια Εθνική κυβέρνηση του «τότε» και σε μια ανθελληνική κυβέρνηση προδοσίας του «σήμερα», που οδηγεί στον αφανισμό του Έθνους και στην πλήρη Εθνική εξαθλίωση και παρακμή. Ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στους Συναγωνιστές για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και δόθηκε από όλους η υπόσχεση ότι θα εντείνουν τον Αγώνα τους, μέχρι την μεγάλη Νίκη, μέχρι την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
ΠΕΛΛΑΣ:
Μεγάλου Αλεξάνδρου (απέναντι από το δημαρχείο), Κρύα Βρύση
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00


Ομιλία στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Την Τετάρτη 30/7 πραγματοποιήθηκε άλλη μία ομιλία στα γραφεία μας με θέμα'' Ξέρεις Τι Τρώμε; - Η Υγεία Στο Βωμό Της Κατανάλωσης''
Ομιλητής ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία αναφερόμενος στο πιο σημαντικό πρόβλημα από όλα, τους σπόρους, οι οποίοι παρασκευάζονται και εν συνεχεία ρίχνονται στο εμπόριο παγκοσμίως μόνο από 3 χώρες, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία και το Ισραήλ, τονίζοντας ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει αυτή τη στιγμή η Ελληνική Γεωργική Παραγωγή, είναι η σταδιακή εξαφάνιση των ντόπιων σπόρων. Στην συνέχεια εξηγήθηκαν πολλά από τα τεχνάσματα που κάνουν εταιρίες ξένων συμφερόντων με σκοπό το κέρδος εις βάρος της ανθρώπινης υγείας. Κατά την διάρκεια της ομιλίας ο συναγωνιστής αναφέρθηκε και στη στάση των Ελληνικών κυβερνήσεων όλα αυτά τα χρόνια οι οποίες πολλές φορές έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία των Ελλήνων καταναλωτών για να μην δυσαρεστήσουν τα ξένα αφεντικά τους. Επίσης ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην αλαζονεία και καταπάτηση των νόμων της φύσης από παγκόσμιες εταιρίες τροφίμων με μοναδικό όφελος το υπερκέρδος. Η φύση όμως αν παραβείς τους νόμους της εκδικείται και δυστυχώς η Νέμεσις πέφτει στον καταναλωτή. Στην συνέχεια της ομιλίας ο συναγωνιστής ανάγνωσε στους παρευρισκομένους λίστα με βλαβερές και επικίνδυνες για την υγεία ουσίες που μπορεί να βρεθούν σε προϊόντα του εμπορίου. Έπειτα ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους απαντώντας και ανταλλάσοντας απόψεις επί του θέματος. Ο συναγωνιστής Κουράκος κάνοντας τον επίλογο τόνισε ότι θέλουν να μας ελέγχουν ακόμα και για το τι θα τρώμε. Μέσω της τρομοκρατίας με παγκόσμιες πανδημίες μαϊμούδες κατάφεραν να φέρουν νόμους απαγόρευσης σε πολλά κράτη ενώ ταυτόχρονα εταιρίες και φαρμακοβιομηχανίες συγκεκριμένων συμφερόντων πλούτιζαν.  Προσπάθησαν να καταστρέψουν το ιδιωτικό περιβόλι ή τον ιδιώτη μικροκτηνοτρόφο τρομοκρατώντας τον. Όλα αυτά τότε είχαν γίνει και με τις ευλογίες των Μ.Μ.Ε. όπου με ρεπορτάζ μιλάγανε για παγκόσμια πανδημία αναφερόμενοι στο ότι 55 άτομα στην Κίνα πέθαναν από τον ιό. (Δηλαδή σε μία χώρα που έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο πληθυσμό πέθαναν 55 άτομα και έγινε παγκόσμια πανδημία). Στο τέλος της ομιλίας οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν βίντεο που έδειχνε πώς και από τι <<αγνά>> υλικά φτιάχνονται φαγητά πολλών γνωστών αλυσίδων!


Τ.Ο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία τη Τετάρτη 6/8 στα γραφεία μας με θέμα << 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ>>.

Ομιλητής, ο συναγωνιστής Δαβίλλας Ιωάννης ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του με ένα σύντομο βιογραφικό του Εθνικού μας κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, καθώς και τις ενέργειες που ακολούθησε μέχρι την Διακυβέρνηση της 4ης Αυγούστου.
Στη συνέχεια ο συναγωνιστής Δαβίλλας Ιωάννης ανέλυσε τους σκοπούς της 4ης Αυγούστου καθώς και το τεράστιο έργο της προς την πατρίδα και το Έθνος. Ιδιαίτερες αναφορές έγιναν στις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις καθώς και τις εκπαιδευτικές που ακολούθησε ο Ιωάννης Μεταξάς.
Μέσα στην ξενόδουλη πολιτική των ΝΑΙ, οι Έλληνες Εθνικιστές ξέρουν να τιμούν Αυτούς που είπαν τα μεγάλα ΟΧΙ..


Δράση της Τ.Ο. Καλαμάτας


ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Τετάρτη: 20:00 -22:30


Ομιλία Γρηγόρη Χιώτη στη Τ.Ο. Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Αυγούστου στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, ομιλία από τον συναγωνιστή Γρηγόρη Χιώτη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για θέματα Εθνικά και κοινωνικά.
Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στους πολιτικούς κρατούμενους του Κινήματος και στον συνεχή τους αγώνα, ακόμα και μέσα από τα κελιά της Τιμής, που δίνει σε όλους εμάς ένα ακόμη κίνητρο για τη συνέχιση του Αγώνα μας. Αγωνιστές που θυσίασαν ένα από τα πιο ιερά αγαθά κάθε ανθρώπου, την Ελευθερία, για την επικράτηση των Ιδεών μας, αλλά και για την αγάπη τους για την Πατρίδα! Επίσης, ανέγνωσε το μήνυμα του συναγωνιστή Χρήστου Παππά, όπως αυτό αποτυπώθηκε στον πρόλογο του νέου του βιβλίου: «Οι λόγοι που είμαι φυλακή».

Τέλος, έγινε αναφορά σε όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, με την απειλή νέων μέτρων από τους διεθνείς τοκογλύφους και την ανάλγητη συγκυβέρνηση του μνημονίου και αναπτύχθηκαν οι θέσεις του Κινήματος για επιμέρους ζητήματα. Τονίστηκε ότι, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να δώσει κάθε μάχη μέχρι την τελική δικαίωση και τη Τελική Νίκη του Ελληνισμού, απέναντι από δειλούς και προσκυνημένους!

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10. 1ος Όροφος
Τρίτη και Σάββατο 7-9:30 μ.μ.
Δευτέρα 10 π.μ. - 2 μ.μ.


Τ.Ο Χανίων: Ομιλίες Κτιστάκη – Καρεφυλλάκη

Πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο γραφείο της Τ.Ο Χανίων οι ομιλίες των Συναγωνιστών και μελλών της Κεντρικής Επιτροπής, Παύλου Κτιστάκη και Σταύρου Καρεφυλλάκη. Οι Συναγωνιστές ανέπτυξαν στους παραβρισκόμενους τις εξελίξεις γύρω από τις πολιτικές διώξεις κατά του Κινήματος και σχολίασαν και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη 20:00-22:00