ΜΙΣΕΛ: "Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ"! ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΒΡΕ ΜΙΣΕΛ;

Όσο ψηλά και αν είσαι στο δέντρο όταν του βάζεις φωτιά, οι φλόγες θα σε κάψουν…
Ένα νέο πολύκροτο και εντελώς απρόσμενο διαζύγιο συνταράσσει την πολιτική ζωή του τόπου, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την εκπρόσωπο Τύπου  της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ ...

Ασημακοπούλου.
Φαίνεται ότι η εποχή δεν ευνοεί καθόλου τους γάμους των επιφανών πολιτικών, οι οποίοι, εκτός από το βαρύ φορτίο που έχουν ως διαχειριστές της τύχης της χώρας στην πιο κρίσιμη περίοδο, βλέπουν τη ζωή τους να ανατρέπεται θεαματικά και τα οικογενειακά τους προβλήματα να εξελίσσονται σε εφιάλτες. Η περιοχή όπου εκτυλίσσεται το συγκρουσιακό διαζύγιο είναι στα Γιάννενα όπου διαμένει με τον σύζυγό της και πλέον αντίδικο κ. Βασίλη Παπαϊωάννου.
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα το «Πρώτο Θέμα», η   κ. Ασημακοπούλου στο δικόγραφο των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε περιγράφει μια άκρως απαράδεκτη συμπεριφορά από πλευράς του συζύγου της, “με τον οποίο τους χωρίζουν 13 χρόνια, ένα χάσμα στην κοινωνική τους καταγωγή και φυσικά τη διαφωνία τους για την αξία της πολιτικής καριέρας”. (Σ.Σ. Και πως και γιατί τον παντρεύτηκε;)
Μάλιστα δεν διστάζει να εκθέσει φόρα παρτίδα τον σύζυγό της, κατηγορώντας τον για πλήρη αδιαφορία στα οικογενειακά θέματα και προβλήματα: «Ειδοποίησα τον καθ’ ου να έλθει στα Γιάννενα για λόγους υγείας, αφού έπρεπε να πάμε στο νοσοκομείο, αλλά ευρισκόμενος στην Πρέβεζα δεν ήθελε να αφήσει τις μπίρες και τα ψάρια που έτρωγε στην παραλία»!
Η σύγκρουση άρχισε να γίνεται ανηλεής όταν ο σύζυγος άρχισε να τα βάζει ευθέως με την πεθερά. Η εκπρόσωπος της ΝΔ, γλαφυρή πάντα στις περιγραφές της, όπως αποδεικνύουν άλλωστε και οι σκληρές αντιπαραθέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι της φέρεται βάναυσα. «Είναι αγενής, εριστικός, φωνασκεί και βωμολοχεί. Ασκεί συνεχώς κριτική για την ποιότητα του φαγητού και το επίπεδο καθαριότητας του σπιτιού. Αρνείται να φάει φαγητό εάν το έχει ετοιμάσει η οικιακή βοηθός της μητέρας μου».
Τα πράγματα χειροτέρεψαν σε επικίνδυνο βαθμό και τον Ιούλιο του 2013 μετά από ένα πάρτι παραλίγο να έχουμε δράματα: «Με απομόνωσε βωμολοχώντας και υβρίζοντάς με, διαμαρτυρήθηκε για την ένταση που υπήρχε στη σχέση μας μετά το περιστατικό με το χρηματοκιβώτιο και μου επιτέθηκε βίαια με γυάλινο ποτήρι, το οποίο συνέθλιψε προσπαθώντας να με χτυπήσει στο πρόσωπο και το οποίο απέφυγε την τελευταία στιγμή. Ο καθ’ ου έκοψε το χέρι του και καθότι ήταν σε κατάσταση μέθης τον συνόδεψα στο νοσοκομείο για ράμματα», αναφέρεται στο δικόγραφο.
Μήπως ο άνθρωπος καταστράφηκε από την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η παράταξη της Μισέλ και την εκδικείται έτσι, ή και λίγο η σηκωμένη μύτη, γιατί τι θα πει…”μας χωρίζουν 13 χρόνια, ένα χάσμα στην κοινωνική καταγωγή και φυσικά η διαφωνία για την αξία της πολιτικής καριέρας” ; Τώρα τα θυμήθηκε; 
Τραγικά πράγματα είναι αυτά να συμβαίνουν σε οικογένειες. Πάντα η ιδιωτικότητα στις σχέσεις έσωζαν τις σχέσεις, το ενδιαφέρον για τον σύντροφό μας έσωζε τις σχέσεις, εδώ μιλάμε για ξεκατίνιασμα ολκής. 

Και τα εν οίκω μη εν δήμω… 


ethnikismos.net