Το διαρκές δράμα των «καημένων» Εβραίων…


Εν μέσω της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού Λαού από τον σιωνιστικό στρατό κατοχής και παρά τις εκατόμβες νεκρών παιδιών από τις βόμβες των μισανθρώπων του «εκλεκτού» λαού, η ελληνόφωνη δημοσιογραφία των «δημοκρατών» και «ανθρωπιστών» έχει το θράσος να διασπείρει στην ελληνική κοινή γνώμη δακρύβρεχτα πληρωμένα άρθρα σχετικά με την «αυξανόμενη ρατσιστική βία κατά των Εβραίων της Ευρώπης»!
Καμία έκπληξη δεν προκαλεί άρθρο το οποίο ανέβηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του καθεστωτικού Βήματος και το οποίο ενημερώνει τους αναγνώστες για το «δράμα» που καθημερινά βιώνουν οι ...

Εβραίοι της Ευρώπης. Καθώς μάλιστα αναφέρει, «ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων αντισημιτισμού και φαινομένων ρατσιστικού εκφοβισμού και βίας, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, με αφορμή τις βάρβαρες επιθέσεις που εξαπολύει το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας».
Αν και ο όρος «βάρβαρες» που προσδιορίζει τις ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί εξόχως αντισημιτικός (με τις προβλεπόμενες επ’ αυτού ποινικές συνέπειες), ακολουθείται με θρησκευτική μάλιστα ευλάβεια η πάγια σιωνιστική τακτική της καλλιέργειας του αισθήματος της ενοχής όλων των ευρωπαϊκών Λαών έναντι των Εβραίων. Αίσθημα ενοχής το οποίο καλλιεργείται προκειμένου κανείς να μην αντιδρά στα διαρκή ειδεχθή εγκλήματα του σιωνιστικού κράτους-τρομοκράτη εις βάρος του γενναίου Παλαιστινιακού Λαού που αγωνίζεται για την Ελευθερία του.
Το επαίσχυντο δημοσίευμα, αφού λαμβάνει ως νομοτελειακή αρχή πως «το φαινόμενο του αντισημιτισμού συνιστά μία διαχρονική ρατσιστική απειλή για τις σύγχρονες κοινωνίες», εκτιμά ότι «το μίσος κατά των Εβραίων, λόγω των υιοθετούμενων ισραηλινών πολεμικών πολιτικών, τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και θεωρείται πια το χειρότερο από την εποχή των Ναζί». Ακολούθως, κάνει αναφορά σε διάφορα περιστατικά διαμαρτυρίας ενάντια στα σιωνιστικά εγκλήματα πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας τα οποία έλαβαν χώρα σε ορισμένα ευρωπαϊκά κράτη (Γαλλία, Γερμανία) και τα οποία θορύβησαν τις εβραϊκές κοινότητες. Φτάνει στο σημείο δε, να προσμετρήσει μεταξύ των περιστατικών ξεκάθαρης ένδειξης αντισημιτισμού, την υποτιθέμενη απάντηση πωλήτριας καταστήματος στις Βρυξέλλες σε εβραίο πελάτη: «δεν συνηθίζουμε να πουλάμε ρούχα σε Εβραίους»! Μετά από αυτή την εμπειρία, ο δυστυχής Εβραίος βιώνει μια τρομακτική και δραματική καθημερινότητα, για την οποία οι Λευκοί της Ευρώπης «φέρουν ακέραια την ευθύνη» και θα πρέπει φυσικά να «ντρέπονται».

"Καημένος" εβραίος απολαμβάνει την σφαγή των Παλαιστινίων της Γάζας
Πριν μερικά χρόνια και εν μέσω των Μνημονίων στην Ελλάδα, είχα διαβάσει μια παρόμοια ιστορία με έναν Έλληνα ο οποίος έτυχε να βρεθεί σε εστιατόριο της Βιέννης. Αφού έφαγε, ζήτησε το λογαριασμό και πλήρωσε αφήνοντας πουρμπουάρ στον αυστριακό εστιάτορα. Ο τελευταίος, προκειμένου να ειρωνευτεί τον Έλληνα, αποκρίθηκε πως δεν παίρνει πουρμπουάρ από χρεοκοπημένους Έλληνες. Κανένας ανθρωπιστής βεβαίως, δεν έδειξε την ανθρωπιστική του ευαισθησία επί μιας χυδαίας προσβολής με σαφές ρατσιστικό κίνητρο, ούτε φυσικά υπήρξε η προστατευτική ομπρέλα της κρατικής νομοθεσίας η οποία θα απαγόρευε σε άλλους Λαούς να εκφράζουν δημοσίως τον ανθελληνισμό τους. Όμως άλλο πράγμα οι «άθλιοι» Έλληνες και άλλο οι «δυστυχείς» Εβραίοι, υφίσταται διάκριση η οποία δεν είναι και δεν ονομάζεται ρατσισμός.
Επανερχόμενοι στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Βήμα, κρίνεται επιτακτική η παράθεση των πραγματικών γεγονότων τα οποία επιμελώς αποκρύπτει η σιωνιστική προπαγάνδα η οποία λαμβάνει χώρα μέσω των εκδόσεων του ΔΟΛ. Και η πραγματικότητα την οποία ουδείς δύναται να αμφισβητήσει είναι πως υπεύθυνοι για τα χαρακτηριζόμενα ως «αντισημιτικά περιστατικά» στη Γαλλία και τη Γερμανία ήσαν μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονται στις ανωτέρω χώρες κατόπιν σφοδρών πιέσεων των διεθνών σιωνιστικών οργανώσεων, οι οποίες μάλιστα πιέζουν προς μια πιο «ανθρωπιστική» μεταναστευτική πολιτική. Θα μπορούσε λοιπόν να ειπωθεί πως οι «δυστυχείς» Εβραίοι πέφτουν οι ίδιοι στο λάκκο που έσκαψαν για τα ευρωπαϊκά έθνη.
Επιπροσθέτως και συμφώνως προς την γνωστή τοις πάσι σιωνιστική αλαζονεία, το δημοσίευμα του Βήματος μας ενημερώνει πως δεν χρειάζεται να εκδηλώνεται μέσω συγκεκριμένων περιστατικών η αντίθεση στα εγκλήματα των σιωνιστών για να γίνει λόγος για αντισημιτισμό, αλλά αντίθετα αρκεί να νιώσει ανησυχία η κατά τόπους εβραϊκή κοινότητα! Θαυμάστε προπαγάνδα: «στην Ισπανία μπορεί να μην έχουν παρατηρηθεί κρούσματα ρατσιστικής βίας, ωστόσο η κοινότητα των 40.000 περίπου Εβραίων, δια μέσω του εκπροσώπου της εκφράζει την ανησυχία της, δεδομένου ότι η κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη κρίνεται τεταμένη»!
Αφού λοιπόν η εβραϊκή κοινότητα της Ισπανίας εκφράζει την ανησυχία της για την «τεταμένη» κατάσταση στην Ευρώπη, καθίσταται ξεκάθαρο πως ο αντισημιτισμός «επελαύνει» και επιβάλλεται δια παντός τρόπου και μέσου, η αποφασιστική αντιμετώπιση του φαινομένου. Πως; Με σκληρότερα ποινικά μέτρα κατά εκείνων που έχουν το θράσος να προκαλούν ανησυχία στον διεθνή εβραϊσμό. Στην Ελλάδα τα μέτρα αυτά θα καλύπτονται στα πλαίσια του νομοθετικού εκτρώματος που αποκαλείται «αντιρατσιστικό» και το οποίο ουδεμία μέριμνα φέρει για τις γενοκτονίες εις βάρος των Ελλήνων στην Μικρά Ασία και στον Πόντο, αλλά εντούτοις, κάτι στο οποίο στόχευε εξ’ αρχής, φροντίζει να τιμωρεί σκληρά εκείνους που θα αρνούνται το ολοκαύτωμα ή θα στρέφονται δημοσίως κατά των «δυστυχών» Εβραίων.

"Καημένες" εβραιοπούλες αφιερώνουν τις βόμβες που θα δολοφονήσουν άμαχα παιδάκια
Άλλωστε, το τι συμβαίνει σε ένα υποτίθεται ευνομούμενο Κράτος όταν εκφράσει την ανησυχία της η εγχώρια εβραϊκή κοινότητα, το βίωσε ο Ελληνικός Λαός χαρακτηριστικά στην περίπτωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: η εβραϊκή κοινότητα εξέφρασε στον πρωθυπουργό Σαμαρά την έντονη ανησυχία της για την συνεχή άνοδο της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής και ο τελευταίος υποσχέθηκε την αντιμετώπισή της, προχωρώντας στις γνωστές πλέον πολιτικές διώξεις, δια των οποίων καταλύθηκε το Σύνταγμα και οι Νόμοι του Κράτους.
Εν κατακλείδι, τα φερέφωνα του σιωνισμού έχουν κατ’ εργολαβία αναλάβει να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα φρικτά, διαρκή εγκλήματα των σιωνιστών στη Λωρίδα της Γάζας. Κατασκευάζουν ενόχους, τρομοκράτες, ή με μια λέξη «αντισημίτες», ούτως ώστε να καλύψουν τα δικά τους αίσχη, τους ανηλεείς και πολύνεκρους βομβαρδισμούς σχολείων και νοσοκομείων όπου έχουν δολοφονηθεί κατά βάρβαρο τρόπο εκατοντάδες άμαχων παιδιών. Όσο για τους εν ζωή –ακόμη- Παλαιστινίους, βιώνουν μια καθημερινότητα φόβου υπό την οσμή του θανάτου να πλανάται διαρκώς πάνω από τα κεφάλια τους ελέω της ασυδοσίας του σιωνιστικού κράτους-τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής, όμως σίγουρα η κατάσταση αυτή δεν είναι πιο σημαντική και σοβαρή από την ανησυχία που νιώθουν οι εβραϊκές κοινότητες της Ευρώπης, επειδή μια αυθάδης πωλήτρια απάντησε σε εβραίο πελάτη πως δεν συνηθίζει να πουλά ρούχα σε Εβραίους!
Το κατάπτυστο άρθρο που «κοσμεί» την ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος καταλήγει: «το φαινόμενο του αντισημιτισμού απαιτεί τόσο την επίτευξη μίας ευρείας πανευρωπαϊκής συμμαχίας όσο και μία ιδιαίτερη αποφασιστικότητα προκειμένου να επέλθει η πλήρης καταπολέμησή του». Ιδιαίτερη αποφασιστικότητα σαν αυτή που είδε όλη η πολιτισμένη ανθρωπότητα να επιδεικνύουν οι Εβραίοι στρατιώτες στις Παλαιστίνιες γυναίκες και στα παιδιά ή σαν εκείνη που επέδειξε ο Αντώνης Σαμαράς έναντι ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος; Δίχως να χρειάζεται κανένα νομοθετικό τερατούργημα για να μας πείσει πως δεν ήταν Έλληνες εκείνοι που σταύρωσαν τον Χριστό, απευθύνουμε έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα: ας βοηθήσει επιτέλους κάποιος τους «καημένους» Εβραίους…

Ευάγγελος Καρακώστας