Δημοσκόπηση Pulse: Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή - Ο κόσμος γυρνά την πλάτη στους σκευωρούς


35% των ερωτηθέντων απολύτως βέβαιοι ότι η Χρυσή Αυγή υφίσταται πολιτικές διώξεις
Δημοσκόπηση με εντολέα το bankingnews.gr διεξήγαγε η Pulse, με θέμα τις επερχόμενες εθνικές εκλογές και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, με ειδική ερώτηση περί των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου, η Χρυσή Αυγή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά το ...

αδιαμφησβήτητο γεγονός ότι είναι μακράν η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Τα ποσοστά της Χρυσης Αυγή είναι βέβαιο ότι είναι διψήφια, αφού λαμβάνει το 9,5% των ψήφων με τους αναποφάσιστους να κυμαίνονται στο 8,5%.
Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 26%
ΝΔ: 23%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 9,5%
ΠΑΣΟΚ: 7,5%
ΠΟΤΑΜΙ: 7,5%
ΚΚΕ: 6%
ΑΝΕΛ: 3,5%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ: 8,5%
Τα ποσοστά που εξέδωσε η εταιρεία είναι προφανώς μία αντιγραφή από τα ποσοστά των ευρωεκλογών, αφού πρώτον η κατάσταση δεν έχει αλλάξει από την διεξαγωγή τους και δεύτερον επειδή διανύουμε την θερινή ραστώνη.

Το εντυπωσιακό της δημοσκοπήσεως έρχεται στην ερώτηση περί των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής. Εκεί φαίνεται καθαρά ότι ο κόσμος γυρνά την πλάτη στους σκευωρούς, αφού 35% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγή υφίσταται πολιτικές διώξεις. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής και οι αναγνώστες των εντύπων της Χρυσής Αυγής που πιστεύουν πως υφίσταται πολιτική δίωξη. Όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται αυτή την απλή αλήθεια.
Εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως την πρώτη θέση στην συνειδητοποίηση των πολιτικών διώξεων έχουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που αποδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι μαζεύονται στην «έξοδο» της Συγγρού, καθιστώντας δηλώσεις όπως αυτή του Κρανιδιώτη ότι «στο τέλος θα τους ψηφίζουν μόνο οι εξωγήινοι» εξαιρετικά επίκαιρες.