Οι μάσκες έπεσαν: H κομματική εφημερίδα του Σύριζα υποκινεί τις επιθέσεις κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής


Για μια ακόμη φορά η ελληνική κοινωνία γίνεται μάρτυρας σε ένα θέατρο παραλόγου και υποκρισίας. Η συστημική κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή», φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της πρόσκληση δήθεν αντιφασιστικών συλλογικοτήτων σε δράσεις που σκοπό έχουν να κλείσουν τα γραφεία του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.
Για εμάς στα βόρεια προάστια, οι κάθε είδους ενέργειες που μόλις προχθές (11/7) κατέληξαν σε ...

επίθεση τραμπούκων στα γραφεία μας, είναι παντελώς αδιάφορες. Πως θα μπορούσαμε να σιωπήσουμε ή να κάνουμε πίσω, όταν στα συγκεκριμένα γραφεία οι ενέργειες τέτοιου ήθους, αφαίρεσαν δύο ζωές νέων και τραυμάτισαν σοβαρά ένα τρίτο.
Στην μνήμη λοιπόν του Γιώργου και του Μανώλη, όπως και στο όνομα του Αλέξανδρου, υποσχόμαστε στο κάθε δεκανίκι του συστήματος, πως οι φωνές μας και οι αποκαλύψεις των σκανδάλων της συγκυβέρνησης δεν θα τελειώσουν. Αντίθετα εσείς πλέον πρέπει να απολογηθείτε στην κοινωνία για την εμμονή σας να ασχολείστε μόνο με τον πολιτικό χώρο που θυσιάστηκε, φυλακίστηκε και πολεμάτε όσο κανείς, γιατί τόλμησε μέσα σε δύο χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, να κάνει το σάπιο πολιτικό σύστημα της διαπλοκής ορατό όσο ποτέ.
Ας ξεχάσουν λοιπόν όλοι οι «βοηθοί» της διαπλοκής ότι έτσι θα μας κλείσουν τα στόματα και ας αποδείξουν στον ελληνικό λαό, ότι δεν είναι σωματοφύλακες των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων εντολοδόχων τους.

Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ