Βουλευτής της ΝΔ, δηλώνει!: Οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν χωρίς ρεύμα - H ΔEH παράγει 10 Gigabyte! - ΒΙΝΤΕΟ


Παρακολουθήσαμε, από τηλεοράσεως μια πολύ... επιμορφωτική συζήτηση για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, δηλαδή το ξεπούλημα, μεταξύ δημοσιογράφων και του βουλευτή της ΝΔ Ταμήλου.
Ο βουλευτή της ΝΔ επέμενε ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, λέγοντας ότι οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό ενώ όλοι μαζί μπέρδεψαν τα «δισ.» μετά «Gigabyte» και τα ...

«Megawatt».
Για την ακρίβεια, ο Ταμήλος μιλώντας στο MEGA, είπε πως: "Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο δεν είναι κοινωνικό αγαθό. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπό το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό".
Μάλιστα επέμεινε στην δήλωση και εν συνεχεία είπε ότι η ΔΕΗ παράγει 17 δισ.(!) συνολική ισχύ με τον δημοσιογράφο Καμπουράκη να τον διορθώνει λάθος λέγοντας ότι η ΔΕΗ παράγει “Megabyte”(!) και ο βουλευτής άμεσα να διορθώνει ειρωνικά τον δημοσιογράφο λέγοντας “Gigabyte”(!). Τελικά η επιμορφωτική συζήτηση έληξε με τον δημοσιογράφο Οικονομέα να προσπαθεί να σώσει τα ασυμμάζευτα διορθώνοντας εν μέρει και τους δύο ομιλητές.
Παρακολουθήσετε το απολαυστικό βίντεο: Τα σχόλια περιττεύουν…