ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ: Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία και σε όλη την Ελλάδα

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ: Εκατοντάδες Έλληνες κατέκλυσαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία
Σάββατο 19 Ιουλίου 2014: Σε όλες τις Τ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα το ιστορικό της σκευωρίας των πολιτικών διώξεων που ενορχηστρώθηκε από την χούντα ... 
Σαμαρά-Βενιζέλου.
Τα γραφεία των Τ.Ο. ήταν κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές του κινήματός μας, αλλά και από ανθρώπους που πλέον έκαναν την επιλογή τους και περνάνε οριστικά στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Άνθρωποι που προτίμησαν να συμπαρασταθούν και να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, αντί να βρίσκονται στις παραλίες. Άνθρωποι που είναι έτοιμοι να δώσουν τον ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Σε όλες τις ομιλίες καταδείχθηκε με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων πως ακόμη και τούτη την στιγμή, ο Αρχηγός μας και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές μας ευρίσκονται αδίκως και παρανόμως στην φυλακή, διωκόμενοι ΟΧΙ για τυχόν ποινικά αδικήματα αλλά ΜΟΝΟΝ και ΜΟΝΟΝ για τις ΙΔΕΕΣ τους! Νομίζουν οι υποτακτικοί των τοκογλύφων ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή: Ας γνωρίζουν ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΣΤΕΣ, ως απάντηση στην σκευωρία, στις πολιτικές διώξεις και στην τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, θα συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά τον πολιτικό μας αγώνα σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Οι εκδηλώσεις στις κατά τόπους Τ.Ο.:

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης: Ομιλία αναπληρωτή γραμματέα Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Γραικού Φώτη:


Ομιλία βουλευτή Β' Θεσσσαλονίκης, συναγωνιστή Ζησιμόπουλου Πολύβιου:


Τ.Ο. Ν. Μηχανιώνας: Ομιλία μέλους του πολιτικού συμβουλίου, συναγωνιστή Χρυσομάλλη Νικόλαου:


Τ.Ο. Στρυμωνικού Κόλπου: Ομιλία βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης, συναγωνιστή Ζησιμόπουλου Πολύβιου:


Τ.Ο. Σερρών: Ομιλία γραμματέα Ν.Ε. Σερρών, συναγωνιστή Σιώη Νικήτα:


Τ.Ο. Κιλκίς: Ομιλία συναγωνιστή Ισχνόπουλου Γεώργιου:


Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας: Ομιλία γραμματέων Ν.Ε. Πέλλας και Ημαθίας, συναγωνιστών Σαχινίδη Ιωάννη και Τσιούλη Βασίλειου:

Το Σάββατο 19/07/2014 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο.Πέλλας-Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Κάτω η χούντα Σαμαρά-Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή». Τον λόγο πρώτος έλαβε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην καθαρά πολιτικής σκοπιμότητας σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον του Κινήματος μας. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Βασίλης Τσιούλης, ο οποίος ανέλυσε τα στοιχεία που αποδεικνύουν την προαποφασισμένη προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων Συναγωνιστών, υπό τον φόβο της απήχησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στις καρδιές του Ελληνικού Λαού. Επισήμανε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν υποκύπτουν στον εκφοβισμό της μνημονιακής χούντας και ότι ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική Νίκη. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος. ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

Τ.Ο. Πιερίας: Ομιλία γραμματέα Ν.Ε. Πιερίας, συναγωνιστή Παπαδημητρίου Γεώργιου:

Ομιλία την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και στην Τ.Ο. Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο.

Εκδήλωση από την Τ.Ο. Ζακύνθου
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/7 στα γραφεία μας στη Ζάκυνθο, η εκδήλωση συμπαράστασης στους αδίκως, παρανόμως και αντισυνταγματικώς προφυλακισμένους, τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, βουλευτές και μέλη του Κινήματός μας. Ξεκαθαρίστηκε σε όλους τους τόνους ότι η άθλια πολιτική σκευωρία, η δίωξη του φρονήματος, το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών, όχι μόνο δεν μας πτοεί, αλλά αντιθέτως, μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο και μας κάνει να θέλουμε να αγωνιστούμε ακόμη πιο σκληρά για την Πατρίδα μας, για Ελευθερία, Αξιοκρατία και την αποκατάσταση της αδικίας. 'Ολοι οι σκευωροί θα πρέπει να γνωρίζουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.


Τ.Ο. Καλαμάτας
Υποστηρικτές αλλά και μέλη ανταποκρίθηκαν δηλώνοντας παρών σε ένα ακόμα κάλεσμα του κινήματος μας, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή είναι ζωντανή και συνεχίζει με το ίδιο πάθος και θέληση τον τίμιο και νόμιμο πολιτικό αγώνα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα ολιγόλεπτο βίντεο από τις προφητικές ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου και εν συνεχεία το χρονικό των παράνομων και αντισυνταγματικών συλλήψεων των συναγωνιστών, βουλευτών και του Αρχηγού. Την ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος τόνισε ότι η παρουσία όλων στην εκδήλωση αυτή είναι ένα ισχυρό χαστούκι στο σύστημα και κυρίως σε όσους ονειρεύονται την διάλυση του κινήματος μας. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη σκευωρία εναντίων του κινήματος μας  ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για όλα τα στοιχεία που ξεκάθαρα αποδεικνύουν ότι οι διώξεις είναι καθαρά πολιτικές και καθόλου ποινικές!

Επίσης ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις ομολογίες πολιτικών/νομικών προσώπων που οι ίδιοι μιλάνε τόσο για τα πραγματικά κίνητρα των διώξεων της Χρυσής Αυγής όσο και για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τα ανάλογα βίντεο ντοκουμέντα. Κλείνοντας την ομιλία του επισήμανε ότι, όσο και να προσπαθούν να διαλύσουν την Χρυσή Αυγή με συκοφαντίες λασπολογίες και άλλους γνωστούς πλέον ύπουλους τρόπους δεν θα τα καταφέρουν. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον ιερό και τίμιο πολιτικό της αγώνα και δεν κάνει ούτε βήμα πίσω. Πιστοί στον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, στην ιδεολογία μας και στην πατρίδα μας συνεχίζουμε να κρατάμε άσβεστη την φλόγα του Ελληνισμού, αυτή την φλόγα που κάποιοι θέλουν να σβήσουν για πάντα και για αυτό διώκουν τη Χρυσή Αυγή. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης ο οποίος ανάγνωσε την επιστολή των Ευρωβουλευτών μας.

Η Τ.Ο. Λαμίας μαζί με τον πυρήνα Λοκρίδας, το Σάββατο 19/7, πραγματοποίησαν ομιλία στα γραφεία της Αταλάντης, για τις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου. Πρώτος που αναφέρθηκε στις εν λόγω διώξεις, ήταν ο επικεφαλής του πυρήνα Λοκρίδας, συναγωνιστής Θ.Πάνος.

Το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γ.Κοκουγιάννης που αναφέρθηκε στη σημασία της διατήρησης της αγωνιστικής εγρήγορσης απ' όλους ανεξαιρέτως. Ο συναγωνιστής Α.Γκλέτσος τόνισε ότι όσο περισσότερο μας πολεμούν, τόσο ατσαλώνουν τη θέλησή μας.



Σάββατο 19/07/2014. Στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά επικρατούσε το αδια χώρητο από ανθρώπους οι οποίοι έκαναν την επιλογή τους! Επέλεξαν να μην βρίσκονται στις παραλίες, αλλά να δίνουν τον ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ για την απελευθέρωση της Πατρίδας στεκούμενοι έμπρακτα στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή!

Ο κεντρικός ομιλητής της βραδιάς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος, ανέβηκε στο βήμα πραγματοποιώντ ας μία δυναμικότατη ομιλία, γκρεμίζοντας σαν πύργο από τραπουλόχαρτα, όλη αυτή την άθλια σκευωρία που έχει στηθεί από μηχανισμούς του Κράτους και του παρακράτους εναντίον του Κινήματος μας.

Κατέδειξε με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων πως ακόμη και τούτη την στιγμή, ο Αρχηγός μας και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές μας ευρίσκονται αδίκως και παρανόμως στην φυλακή διωκόμενοι ΟΧΙ για τυχόν ποινικά αδικήματα αλλά ΜΟΝΟΝ για τις ΙΔΕΕΣ τους!

Μετά το πέρας της ομιλίας κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και βιντεοπροβολή με τις ομολογίες ολων αυτών των άθλιων που πρωτοστάτησαν σε αυτή την αθλιότητα, πραγματοποιήθηκε διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και εν συνεχεία, ως είθισται, όλοι σε στάση προσοχής ψάλαμε με όλη την ένταση της φωνής μας , τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Μικρή αποδείχθηκε η Τ.Ο. Αχαρνών στην Πολιτική ομιλία που συνδιοργάνωσαν οι τοπικές Αχαρνών και Φυλής ενάντια στην Πολιτική σκευωρία. Η συμμετοχή ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς τέλη Ιουλίου , Σαββάτο βράδυ και εν μέσω των καλοκαιρινών αδειών η τοπκή Αχαρνών ξεχείλισε από κόσμο συνειδητοποιημένο , που προτίμησε να συμετάσχει στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής από τις παραλίες, γεγονός που μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει ευθύνη να συνεχίσουμε τον πολιτικό μας αγώνα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο συναγωνιστής , μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και περιφερειακός σύμβουλος Ιονίων Νήσων Νικόλαος Λεμοντζής.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής και Δικηγόρος Τάσος Δημητρακόπουλος o οποίος στην ομιλία του τόνισε όλες τις λεπτομέρειες της σκοτεινής σκευωρίας εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνιστικών. Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος τονίζοντας ότι: Νομίζουν ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή: Ας γνωρίζουν ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

ΑΧΑΡΝΩΝ - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ:
Πλατεία Καράβου,  Αρχαίου Θεάτρου (πρώην Σαλαμίνος) και Πινδάρου, Αχαρνές
Τρίτη 19:00-21:00
Τηλ. 6942092894
Την εκδήλωση στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων του Μάνου και του Γιώργου άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής, Μιχάλης Μπέλλος, ο οποίος ενημέρωσε τους Συναγωνιστές για τις δραστηριότητες των επομένων ημερών. Η Χρυσή Αυγή δεν σταματά τον Αγώνα και συνεχίζει ακάθεκτη παρά την καλοκαιρινή ραστώνη.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος ξεκινώντας από την πρώτη μέρα της σκευωρίας ανέλυσε με ανατριχιαστικές λεπτομέρεις και επίδειξη όλων των επίμαχων εγγράφων την σκευωρία που εξύφανε η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά για να ανακτήσει τα ψηφαλάκια που χάνει από την Χρυσή Αυγή. Νομίζανε ότι με τις διώξεις και τις δολοφονίες. Με την φυλάκιση του Αρχηγού μας και τον φόνο των Αδερφών μας θα μας σταματήσουν, όμως ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ τους Εθνικιστές.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Κηφησίας 141 και Μαραθωνοδρόμου, Μαρούσι
Τετάρτη 19:00 - 21:00
Το Σάββατο 19/7 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας ομιλία από τον γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος συναγωνιστή Μουλιανάκη Περικλή με θέμα : ''Κάτω η χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή''.

Στην ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε όλα τα γεγονότα που αποδεικνύουν πως η δίωξη εναντίον του κινήματος μας είναι ξεκάθαρα πολιτική με απώτερο σκοπό την συρρίκνωση της εκλογικής μας δύναμης.
Παρατέθηκε όλο το χρονικό της συνεχιζόμενης αυτής αθλιότητας με πλήθος στοιχείων που δείχνουν ξεκάθαρα πως η χούντα των Βενιζέλου - Σαμαρά κατόπιν εντολών ξένων κέντρων είχε προαποφασίσει την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής όταν διαπίστωσε πως ο λαός μας πυκνώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο το ασυμβίβαστο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.
Ταυτόχρονα στηλιτεύτηκε ο βρώμικος ρόλος των ΜΜΕ καθώς και των δικαστικών εκείνων λειτουργών που δέχθηκαν να πάρουν μέρος ενεργά στην άθλια αυτή σκευωρία.
Ο συναγωνιστής κατέληξε πως τίποτα δεν είναι ικανό να σταματήσει τον έντιμο πολιτικό μας αγώνα μέχρι την τελική νίκη !
ΠΕΡΑΜΑ:
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 - 21:00
τηλ.: 2104416009 - 6974861427
Γεμάτη από φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ήταν τα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας, το Σάββατο 19 Ιουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα :«Κάτω η χούντα Σαμαρά – Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή».


Για μία ακόμη φορά η αίθουσα γέμισε από την δύναμη και την Πίστη των Εθνικιστών και από την Κέρκυρα, όπως και απ`όλη την Ελλάδα, στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα απαιτώντας την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας.
Στην ομιλία που πραγματοποίησαν οι Συναγωνιστές Τσιγγέλης Κωνσταντίνος και Κοντού Αριστέα, αναφέρθηκαν σε όλες τις πτυχές της παράνομης πολιτικής δίωξης εναντίον του Κινήματος μας . Τόνισαν τον ξεκάθαρο πολιτικό χαρακτήρα αυτής της σκευωρίας που δημιουργήθηκε από τους πιο νοσηρούς εγκεφάλους των τυράννων του καθεστώτος και επισήμαναν το γεγονός πως ο Ελληνικός λαός δεν υποκύπτει στον φόβο που η μνημονιακή χούντα προσπαθεί να σπείρει στην ψυχή του αλλά, τουναντίον, στρατεύεται υπό τις σημαίες του Κινήματος μας.
Ως είθισται, η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής να τραντάζουν κυριολεκτικά την αίθουσα ομιλιών μας.


Πυρήνας Κέρκυρας
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη - Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 - 21.00
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία στη Τ.Ο. Δυτικής Αττικής από τη Συναγωνίστρια και δικηγόρος Ελένη Σουλάνη.

Η Συναγωνίστρια διάβασε το κείμενο των Ευρωβουλευτών μας και ανέλυσε τα αίτια των παράνομων προφυλακίσεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκε στο κάθε Συναγωνιστή, που είναι άδικα προφυλακισμένος, ξεχωριστά για τις κατηγορίες που τους προσάπτουν.Το μήνυμα που πέρασε στο κόσμο είναι ένα. Η σκευωρίας που έχει στηθεί από τη Χούντα Σαμαρά δεν αγγίζει τους Έλληνες Εθνικιστές. Η μάχη τώρα αρχίζει ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ  ΜΈΧΡΙ ΕΝΌΣ.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ:
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 6973283559- 210 5571360



To Σάββατο 19.7. πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή και γραμματέα της τοπικής Νικόλαο Ταβουλάρη. Ο Συναγωνιστής έκανε ανάγνωση λόγου καταπέλτη των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  προς τα μέλη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.Η ομιλία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλες τις Τ.Ο. Πανελλαδικως. Τέλος η ομιλία έκλεισε φωνάζοντας Κάτω η Χούντα του Σαμαρά-Λευτεριά στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο τις Χρύσης Αύγης.                      
Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 - 21:00
Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου
Τηλέφωνο: 210-9810421

Ομιλίες στις Τοπικές οργανώσεις της Κρήτης για τις πολιτικές διώξεις εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Αθρόα ήταν η προσέλευση Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος χθες Σάββατο, κατά την προκαθορισμένη συγκέντρωση σε όλες τις Τοπικές οργανώσεις, όπου και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με την πολιτική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Στο τέλος των ομιλιών φίλοι και Συναγωνιστές εξέφρασαν την υποστήριξη τους στους αδίκως προφυλακισμένους Συναγωνιστές υπογράφοντας σχετικό κείμενο διαμαρτυρίας και συμπαράστασης.





Τ.Ο. Σαλαμίνας: Ομιλία του συναγωνιστή και υπευθύνου πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου με θέμα ¨ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Αρχικά ο συναγωνιστής ανάγνωσε την επιστολή προς τα μέλη του ευρωκοινοβουλίου , των εκλεγμένων ευρωβουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στην συνέχεια ανέπτυξε ένα σύντομο ιστορικό της σκευωρίας που ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 με την παράνομη σύλληψη του Αρχηγού Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των συναγωνιστών και βουλευτών του κινήματος Χρήστου Παππά, Ιωάννη Λαγού, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου, Νίκου Μίχου και συνεχίζετε έως τις μέρες μας. Τελειώνοντας ο συναγωνιστής τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε καν μέτρο γης πάνω στην υφήλιο που να μην έχει κατακτηθεί με το σπαθί και να μην το έχει διατηρήσει με την δύναμη ο λαός που το κατέχει. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε ακόμα και με το αίμα μας την γη των προγόνων μας. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη, ακόμα μια φορά, αίθουσα. Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης και του Πυρήνα Καστοριάς, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και ομιλίες για τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και πολλών Βουλευτών του κινήματος μας, καθώς και για τις προκλητικές διώξεις του καθεστώτος Σαμαρά-Βενιζέλου και τον πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεκάδες υποστηρικτές μας παρακολούθησαν τις ομιλίες και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Στην Τ.Ο. Κοζάνης έγινε ομιλία και ενημέρωση με κύριο θέμα την εξαιρετική επιστολή των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, των κυρίων Φουντούλη, Συναδινού και Επιτήδειου η οποία κατατέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και εξιστορεί περιληπτικά όλα τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τη σύλληψη του Αρχηγού μας και των Βουλευτών μας οι οποίοι διαπομπεύθηκαν περιφερόμενοι σε Εισαγγελείς και ΓΑΔΑ προς τέρψη των καναλιών και των προκλητικών δημοσιογράφων του συστήματος.

Η επιστολή των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, που έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης, αναφέρεται στο σκάνδαλο με το βίντεο Μπαλτάκου, στις παράνομες προφυλακίσεις εκλεγμένων βουλευτών με αστείες πλημμεληματικές κατηγορίες, στις εξόφθαλμες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και των εμπλεκόμενων υπουργών στο έργο της Δικαιοσύνης, στις πιέσεις των ξένων προκειμένου η Χρυσή Αυγή να κηρυχθεί παράνομη, στα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα που έχουν γίνει προκειμένου πάση θυσία το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να φιμωθεί και να ακρωτηριαστεί. Παρά το λυσσαλέο πόλεμο όμως, η Χρυσή Αυγή στέκεται όρθια και πολεμάει ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για ελευθερία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Παρόμοιες εκδηλώσεις και ομιλίες έγιναν και στον νεοσύστατο Πυρήνα  Καστοριάς.


Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 19/07/2014 στις 20:00 , πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα , ομιλία του Συναγωνιστή και Νομικού Συμβούλου της Χ.Α. Χριστόφορου Τσάγκα , με θέμα : ''ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ Χ.Α.''. Παρευρέθηκε επίσης και ο Ευρωβουλευτής της Χ.Α. Γεώργιος Επιτήδειος!

Τους ομιλητές προλόγισε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της τοπικής Γιώργος Παπαγεωργίου όπου μέσα σε ένα έντονο συναισθηματικά κλίμα, ακούστηκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας η φωνή από τα κελιά της Τιμής των παράνομα έγκλειστων Βουλευτών μας, του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του Γιώργου Γερμενή, όπου απεύθυναν χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους ανεβάζοντας το Ηθικό ακόμα περισσότερο, δίνοντας κουράγιο και δύναμη για την συνέχιση του Δίκαιου Αγώνα μας!



Ο Συναγωνιστής και Νομικός Σύμβουλος Χρ. Τσάγκας έκανε μια πολιτική και νομική προσέγγιση στο θέμα των διώξεων, προβάλλοντας και ξεμπροστιάζοντας το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό αλλά και δικαστικό σύστημα!



Επόμενος ομιλητής ο ευρωβουλευτής μας Γεώργιος Επιτήδειος αφού απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, μας μετέφερε το κλίμα που υπάρχει στην Ευρωβουλή και τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι 3 Ευρωβουλευτές μας σε ότι αφορά τα φλέγοντα Εθνικά μας ζητήματα δίνοντας επιτέλους μια Γνήσια Ελληνική και Εθνικιστική φωνή στο βήμα του Ευρωκοινοβουλίου!



Εκδηλώσεις κατά της σκευωρίας στις Τοπικές της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης

Το Σάββατο 19 Ιουλίου σε όλες οι τοπικές της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα το ιστορικό της σκευωρίας των πολιτικών διώξεων που οργάνωσε και εφάρμοσε η χούντα Σαμαρά. 

Από τις 28 Σεπτεμβρίου 2013, βρίσκεται σε εξέλιξη μία καθαρώς πολιτική δίωξη σε βάρος του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αυτού. Η δίωξη δεν βασίζεται σε ποινικά στοιχεία και αποδείξεις, αλλά στοχεύει καθαρώς στο φρόνημα και στον πολιτικό αγώνα των στελεχών, υποστηρικτών, οπαδών και ψηφοφόρων του κόμματος.


Τ.Ο. Καβάλας



Τ.Ο. Δράμας



Τ.Ο. Κομοτηνής



Τ.Ο. Ξάνθης



Τ.Ο. Θάσου

Η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η συνέχιση των πολιτικών δράσεων σε όλη την Ελλάδα ακόμη και στον ακριτικό Έβρο και στην Θάσο όπου το ηθικό των συναγωνιστών παραμένει υψηλό και η ψυχή τους προσηλωμένη στον Εθνικό Αγώνα της Χρυσή Αυγής. Πλανώνται όσοι νομίζουν ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή: Ας γνωρίζουν ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!