Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Ακρόπολις» τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά: Θέλουν δίκη χωρίς ακροατήριο!

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος φιλοξενεί αύριο στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" αποκλειστικές δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου σχετικά με τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά για να διεξαχθεί η δίκη για την "εγκληματική οργάνωση" κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να μην ξεφτιλιστεί το καθεστώς των ...

σκευωρών.
"Η εφημερίδα Ακρόπολις από την πρώτη στιγμή που διαδραματίστηκαν τα φαιδρά ως προς τη μεθόδευσή τους αλλά και ιδιαιτέρως σοβαρά ως προς το πολιτικό τους περιεχόμενο, γεγονότα που οδήγησαν στην καταγραφή μιας «μαύρης σελίδας» στη νεότερη πολιτική Ιστορία και αφορούν τη σύλληψη εκλεγμένων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας, ξεκαθάρισε τη θέση της με κρυστάλλινο τρόπο απέναντι στα «μασημένα λόγια» των υπολοίπων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Η «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» έγραψε από την αρχή για μια καταφανέστατη πολιτική δίωξη που είχε ως σκοπό την αφαίμαξη ψήφων από τη Χρυσή Αυγή προς τη Νέα Δημοκρατία. Η δικαίωσή μας με περίτρανο τρόπο δεν άργησε να διαφανεί από την ομολογία με ήχο και εικόνα του Νο 2 της ελληνικής κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου.
Η απλούστευση της περιγραφής του, όχι μόνο επισφράγισε τα επανειλημμένα και επίμονα ρεπορτάζ που αφορούν τις πολιτικές διώξεις με αστήριχτες και αίολες κατηγορίες σε βάρος βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν έλαβαν καμιά απάντηση από τους θιγόμενους, εάν ήταν ψέματα αυτά που ισχυρίζονταν!"