ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ: Στην Θήβα ανέβηκε η σημαία των ισλαμιστών, στη Λακωνία κατέλαβαν το δημαρχείο


Με την αγαστή συνεργασία της πολυπολιτισμικής ΝΔ και της εθνοπροδοτικής αριστεράς συνεχίζεται απρόσκοπτα το σχέδιο για κατάληψη της Ελλάδος από τους ισλαμιστές. Γράφαμε μόλις προ ημερών, όταν δημοσιοποιήθηκε ο χάρτης της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS, που έδειχνε την Ελλάδα υπό ισλαμιστικό έλεγχο, ότι κάτι τέτοιο δεν δύναται να συμβεί, εκτός και αν προέλθει από την εκδήλωση εσωτερικών ταραχών, που θα αποσταθεροποιήσουν το κράτος, ...

επιτρέποντας την επέλαση των ισλαμιστών.
Από ότι φαίνεται αυτό το σενάριο δεν είναι ιδιαίτερα μακρινό ή απίθανο, αφού μπορεί ο Σαμαράς να λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα λαθρομετανάστευσης, παίζοντας το «πατριώτης» για τα ψηφαλάκια, η αλήθεια όμως είναι ότι η κατάσταση είναι πιο εκρηκτική από ποτέ.

Στην Θήβα υψώθηκε η σημαία του Ισλάμ. Συγκεκριμένα είδαμε φωτογραφία με αναρτημένη σημαία ισλαμιστών τζιχαντιστών δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ. Η σημαία βρίσκεται σε περίοπτη θέση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Θήβα, ώστε όλοι οι επιβάτες των τρένων να την αντικρίζουν, ενώ ο υποσταθμός της ΔΕΗ αποτελεί χαρακτηριστικό σημείο. Στην σημαία των ισλαμιστών υπάρχει η επιγραφή με λευκά γράμματα που αναγράφει : «Ένας είναι ο Θεός και ο Άγιος Μωάμεθ ο προφήτης του. Ορκιστείτε σε αυτόν».

Στην Σκάλα Λακωνίας, οι ισλαμιστές υπό το πρόσχημα της δήθεν πορείας διαμαρτυρίας, κατέλαβαν το δημαρχείο. Στην κεφαλή της πορείας ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Τζαβέντ Ασλάμ, ενώ η συγκέντρωση είχε συνδιοργανωτή την ΑΝΤΑΡCIA, αλλά και άλλες κρατικοδίαιτες ΜΚΟ.
Το σχέδιο κατάληψης της Ελλάδας από τους ισλαμιστές τελικώς δεν είναι τόσο μακρινό. Από την μία πλευρά στην Ελλάδα συρρέουν στίφη λαθρομεταναστών έτοιμων για όλα και από την άλλη η μνημονιακή συγκυβέρνηση απογυμνώνει και εξουδετερώνει προπαγανδιστικά τις δυνάμεις της αστυνομίας, η οποία δεν μπορεί να πράξει τίποτα, χωρίς να βρει την σθεναρή αντίσταση των αργυρώνητων ΜΜΕ, της αριστεράς και των ΜΚΟ που σκοπό τους έχουν την διάλυση της Ελλάδος.