Οι πραξικοπηματίες του Κιέβου απειλούν με εθνοκάθαρση τους ρωσόφωνους


Τον Φεβρουάριο τρέχοντος έτους ο Ομπάμα με εντολή των Αμερικανοσιωνιστών ανέτρεψε βίαια τον ελεύθερα εκλεγμένο πρόεδρο της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς και τοποθέτησε στην θέση του μαριονέτες που προσέλαβε από την μαφιόζικη νομενκλατούρα αυτής της χώρας.
Η πραξικοπηματική κυβέρνηση του Κιέβου η οποία βρίσκεται στην εξουσία από τότε, με την ...

συμπαράσταση και βοήθεια των ΗΠΑ, της ΕΕ και των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ, της CIA και του BND, ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών δια στόματος του υπουργού Άμυνας Μιχαήλ Κοβάλ την πρόθεσή της για εθνική κάθαρση στην Ανατολική και Νότια Ουκρανία των ρωσόφωνων «υπανθρώπων» (ακριβής μετάφραση). Η κυβέρνηση των πραξικοπηματιών δήλωσε ότι οι ρωσόφωνοι θα μεταφερθούν σε άλλες περιοχές, που σημαίνει ότι είτε θα εκδιωχθούν από τις πατρογονικές τους εστίες προς την μητέρα πατρίδα τους ή αλλιώς θα μεταφερθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Δυτική Ουκρανία και σε περιοχές ελεγχόμενες από τους πραξικοπηματίες.
Ένα άλλο μέτρο που σκοπεύουν να εφαρμόσουν οι μαριονέτες του Κιέβου εναντίον των ρωσόφωνων, αν και εφόσον βέβαια ευδοκιμήσουν τα σχέδια τους, είναι η δήμευση των περιουσιών τους οι οποίες θα δοθούν ως δωρεά στους κυβερνητικούς στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και στους εργαζόμενους των υπηρεσιών ασφαλείας του Κιέβου. Με απλά λόγια οι τοποτηρητές των Αμερικανοσιωνιστών προσφέρουν την ευκαιρία στους στρατιώτες τους να κάνουν νόμιμο πλιάτσικο. Το επόμενο βήμα ίσως είναι να προσφέρουν αμοιβή για κάθε scalp ρωσόφωνου πολίτη. Προφανώς κατ’ αυτό τον τρόπο ο Ομπάμα και οι μισθοφόροι του επαναπροσδιορίζουν τις έννοιες «Δημοκρατία» και «Ελευθερία».
Όλα αυτά γίνονται γιατί οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ θέλουν να επεκταθούν στην Ανατολική Ευρώπη και να εγκαταστήσουν βάσεις πυρηνικών πυραύλων στην Ουκρανία, έτσι ώστε να είναι σε πλεονεκτική θέση στην περίπτωση ενός «πρώτου χτυπήματος» (first strike), ενός προληπτικού πολέμου, εναντίον της Ρωσικής Συνομοσπονδίας. Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει, όπως έχουμε αναλύσει πολλάκις από την ιστοσελίδα μας, την στρατιωτική περικύκλωση της Ρωσίας και θεωρεί την Ουκρανία ως τον ακρογωνιαίο λίθο αυτής της στρατηγικής στην Ευρώπη.
Η πολιτική που εφαρμόζει ο Ομπάμα στην Ουκρανία δια μέσου του αντιπροσώπου του Ποροσένκο, ήτοι η σφαγή και η εκδίωξη από τις εστίες τους αθώων ρωσόφωνων πολιτών που το μόνο που επιζητούν είναι η αυτοδιάθεση τους, είναι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο μια πράξη εθνοκάθαρσης και αποτελεί ξεκάθαρα έγκλημα πολέμου, που θα πρέπει επιτέλους να τύχει της προσοχής των δικαστών και εισαγγελέων του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.
Οι Αμερικανοσιωνιστές παίζουν με την φωτιά στην Ουκρανία και ο Πούτιν δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί για πολύ ακόμη τις εγκληματικές τους πράξεις εναντίον του λαού του και την αμφισβήτηση των γεωστρατηγικών συμφερόντων της Ρωσικής Συνομοσπονδίας στην Ανατολική Ευρώπη. Είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσει και η αντίδραση αυτή θα είναι αμείλικτη.

Γ. Λιναρδής