Αντώναρος και Κρανιδιώτης κράζουν τον Σαμαρά για την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής


Η απαράδεκτη τακτική των παράνομων προφυλακίσεων που συνεχίζει η εντολοδόχος κυβέρνηση Σαμαρά, εκτός από την γενική κατακραυγή του κόσμου, συναντά αρνητικές αντιδράσεις και μέσα στους κόλπους της ΝΔ.
Μετά την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη τόσο ο Ευάγγελος Αντώναρος όσο και ο Φαήλος ...
Κρανιδιώτης εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση αυτή, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας αλλά με συγκεκριμένη κατάληξη: Τέτοιες απαράδεκτες νομικά και ηθικά αποφάσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να γιγαντώσουν ακόμη περισσότερο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Το κείμενο του Αντώναρου στο twitter έχει ως εξής: «Ελπίζω η απόφαση για προφυλάκιση Κασιδιάρη (που δεν κρίνω) να μην έχει τον ίδιο αντίκτυπο στην εκλογική συμπεριφορά των πολιτών με την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου».
Από την μεριά του ο Κρανιδιώτης υποστηρίζει ότι: «Η περίφημη ιστορία με τις ποινικές διώξεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής εξελίσσεται σε τραγέλαφο με κυνηγετικές καραμπίνες, που είναι καλές για να ληστέψεις βενζινάδικα αλλά πραξικόπημα δεν κάνεις, αλλά και σε κακό καυγά με τον εαυτό μας, τη βάση της παράταξης, που ούτε χιτλερική είναι, ούτε άρβυλα φοράει, ούτε θέλει μαχαιροβγάλτες. Της είναι όμως ακατανόητο γιατί η οργανωμένη βία της άλλης πλευράς αντιμετωπίζεται πολλά κλικ κάτω και ο υπερβάλλον ζήλος με επιχειρήματα που προκαλούν θυμηδία στους νομικούς κύκλους. Κι αυτή, το επαναλαμβάνω είναι μια κατεξοχήν φιλοχρυσαυγίτικη πολιτική, διότι οι αδικούμενοι ηρωοποιούνται.
Κι επειδή πάλι δεν καταλαβαίνουν, όσοι υστερικά θα φωνάζουν πάλι, το κάνω ψιλά: με αυτά που γίνονται, τον τρόπο και το εύρος των διώξεων, με επικέντρωση σε στοιχεία της προσωπικότητας και των ιδεών (!!) των κατηγορουμένων, αυξάνεται σταθερά η δύναμη της Χρυσής Αυγής. Συνεχίστε έτσι για να της δώσετε διψήφιο ποσοστό».
Τόσο η ανομιμότητα των συγκεκριμένων αποφάσεων των ανακριτριών όσο και η αντιστρόφως ανάλογη εξέλιξη ως προς την καταγεγραμμένη πολιτική επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, από αυτήν που θα ήθελαν οι κυβερνητικοί διώκτες της, φαίνονται σαφέστατα διατυπωμένα στα κείμενα των συγκεκριμένων νεοδημοκρατών. Χαμένος μέσα στον μικρόκοσμό του ο Σαμαράς και φερόμενος άβουλο πιόνι στις επιθυμίες και τις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων και των λοιπών κέντρων εξουσίας δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτή του η τακτική έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που ο ίδιος επιθυμεί και κυρίως τα αφεντικά του.
Όταν θα το καταλάβει θα είναι πολύ αργά γι' αυτόν, καθώς η πολιτική του καριέρα θα είναι οριστικά τελειωμένη.

Γιώργος Μάστορας