Bankingnews: Ασύδοτοι επίορκοι δικαστικοί καταλύουν το πολίτευμα - Προφυλακίζουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς στοιχεία


Άρθρο - ανάλυση του Bankingnews.gr για την δικαστική ασυδοσία και το παρακράτος της δικαιοσύνης
Η μειοψηφία της δικαιοσύνης καθίσταται με τις πρακτικές κατά της Χρυσής Αυγής ασύδοτη και επικίνδυνη για την δημοκρατία. Η προφυλάκιση του βουλευτή Ματθαιόπουλου της Χρυσής Αυγής ...

αποδεικνύει δικαστική ασυδοσία επίορκων δικαστών που δεν έχουν νομιμοποίηση.
Η περίπτωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου αποδεικνύει περίτρανα την δικαστική ασυδοσία και ορθά υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ότι οι δικαστές είναι εγκληματίες.
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην ογκωδέστατη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής δεν αναφέρεται πουθενά. Δεν κατηγορείται για κανένα ποινικό αδίκημα ενώ το μόνο «αδίκημα» που του καταλογίζουν είναι ότι είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται όχι απλά για παρακράτος της δικαιοσύνης αλλά για ακραία κατάλυση του πολιτεύματος.
Δεν έχει υπάρξει προηγούμενο πως 2 δικαστές και 1 εισαγγελέας χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς καμία τεκμηριωμένη κατηγορία προφυλακίζουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τον παραλογισμό της Συλλογικής Ευθύνης και την ίδια ώρα επιχειρηματίες που εμπλέκονται σε δισεκατομμύρια σκανδάλων αποφυλακίζονται.
Η αίσθηση της απονομής δικαιοσύνης από αυτή την δικαιοσύνη στην Ελλάδα έχει χαθεί. Αν και ακόμη υπάρχουν δικαστές που διαφυλάττουν την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ωστόσο ελάχιστοι μολύνουν την δημοκρατία και προκαλούν την κοινωνία.
Δύο δικαστές και ένας εισαγγελέας εμφανίζονται ως τιμητές της δικαιοσύνης και είναι ξεκάθαρο ότι επιτίθενται κατά της Χρυσής Αυγής από εμμονή και πολιτικό μίσος. Δεν γνωρίζουμε αν εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία αλλά σίγουρα αυτό δεν λέγεται απονομή δικαιοσύνης.
Η χώρα έχει καταλυθεί, η δικαιοσύνη αποδομείται, η δημοκρατία καταλύεται. Δύο δικαστές και ένας εισαγγελέας προκαλούν την κοινωνία, διαθέτουν μια φαινομενική εξουσία που έρχεται σε αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα και τους 536 χιλιάδες πολίτες που ψήφισαν την Χρυσή Αυγή.
Πρόκειται για μια ακραία ασυδοσία που ως στόχο δεν έχει να φιμώσει την Χρυσή Αυγή αλλά να διαμορφώσει τις ισορροπίες της επόμενης ημέρας στην βουλή ενόψει της εκλογής προέδρου δημοκρατίας. Η χώρα βάλλεται από μέρος της ασύδοτης δικαιοσύνης.