ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"! ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΣΤΑ 5 ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ…

ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Το κράτος που οραματίζονται οι τζιχαντιστές της ISIS στα επόμενα 5 χρόνια: Από τη Μέση Ανατολή στην Ελλάδα και όλη τη Μεσόγειο [χάρτης]
Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντ (ΙΚΙΛ /ISIS) που συνεχίζουν να πολεμούν σε Συρία και Ιράκ ανακοίνωσαν από την Κυριακή την ίδρυση του χαλιφάτου, του ισλαμικού πολιτικού καθεστώτος που έχει εκλείψει σχεδόν έναν αιώνα… 


Σε ένα ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) όρισαν επίσης τον αρχηγό του Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι «χαλίφη» και άρα «ηγέτη των μουσουλμάνων σε ολόκληρο» τον κόσμο.
Το χαλιφάτο αυτό θα επεκταθεί στις περιοχές που έχει καταλάβει η οργάνωση στη Συρία και το Ιράκ.
«Κατά τη διάρκεια μια συνάντησης, η «σούρα» (το συμβούλιο) του Ισλαμικού Κράτους αποφάσισε να ανακοινώσει την εγκαθίδρυση του ισλαμικού χαλιφάτου και να ορίσει έναν χαλίφη για το Κράτος των μουσουλμάνων.
«Χαλίφης όλων των μουσουλμάνων»
Ο τζιχαντιστής σεΐχης αλ Μπαγκντάντι ορίστηκε χαλίφης των μουσουλμάνων» ανακοίνωσε σε αυτό το ηχητικό μήνυμα ο Αμπού Μοχάμεντ αλ Αντνάνι, ένας εκπρόσωπος του ΙΚΙΛ.
Ο Αλ Μπαγκντάντι «αποδέχθηκε τον διορισμό του με πίστη και υποταγή και έχει γίνει χαλίφης των μουσουλμάνων (σε ολόκληρο τον κόσμο), ανέφερε ο ίδιος.
Οι λέξεις «Ιράκ» και «Λεβάντε» θα καταργηθούν από το αρκτικόλεξο ΙΚΙΛ, το επίσημο όνομα του οποίου θα είναι «Το Ισλαμικό Κράτος» προσέθεσε ο Αντνάνι.
Εξέφρασε επιπλέον την εκτίμηση ότι το χαλιφάτο αυτό ήταν «το όνειρο κάθε μουσουλμάνου» και «η επιθυμία κάθε τζιχαντιστή».

Εκείνο, ωστόσο, που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση είναι ένας χάρτης που κυκλοφορεί στα social media και σε ιστοσελίδες υποστηρικτών της οργάνωσης, ο οποίος παρουσιάζει τα εδάφη τα οποία θέλουν να διεκδικήσουν οι τζιχαντιστές, ενώ σε αυτά συμπεριλαμβάνονται, εκτός από όλη τη Μέση Ανατολή, τις χώρες της Μεσογείου, αλλά και της Βόρειας Αφρικής.
Τα σύνορα του «Ισλαμικού κράτους» όπως παρουσιάζονται στον χάρτη περιλαμβάνουν, ουσιαστικά, τα εδάφη της οθωμανικής αυτοκρατορίας μαζί με εκείνα που είχαν κατακτήσει οι Μαυριτανοί, αλλά και όλη την περιοχή της Σαχάρα.
Μάλιστα, στα σχέδιά τους οι τζιχαντιστές της ISIS τονίζουν ότι έχουν ένα σχέδιο δράσης πέντε ετών μέσα στο οποίο θα έχουν επεκταθεί σε όλα αυτά τα εδάφη.
Η είδηση είναι από το iefimerida.gr

Υ.Γ. Αυτό που δεν λέει η είδηση, είναι πως ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ελλάδα αποτυπώνεται με το φρικιαστικό χρώμα των σκοτεινών ονείρων των Τζιχαντιστών της ISIL. Και εδώ γεννιούνται 2 ρημαδοερωτήματα που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αποτυπώνονται στον συντάκτη του άρθρου.

1. Έχει σχέση αυτό το εφιαλτικό “όνειρο” με τους Ισλαμιστές που μας έρχονται κατά χιλιάδες στην χώρα;
2. Έχει σχέση αυτό το εφιαλτικό “όνειρο” με τις γιάφκες με τα υπερσύγχρονα όπλα που ανακαλύπτονται κατά καιρούς, ή με την είδηση πως θύλακες της Αλ Κάϊντα υπάρχουν διάσπαρτες στην Ελλάδα;
3. Έχει σχέση αυτό το εφιαλτικό “όνειρο” με τις διάφορες συμφωνίες που υπογράφονται (ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι – ΙΙ) που θέλουν αυτούς τους λαθρομετανάστες να μένουν εγκλωβισμένοι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Ελλάδα;

ethnikismos.net