"Περήφανες gay στιγμές" για την Θεσσαλονίκη με μπροστάρη τον δήμαρχο Μπουτάρη - Όλα όσα έγιναν στο gay parade της Θεσσαλονίκης σε εικόνες...

Μετά την Αθήνα η "περήφανη" παρέλαση του καρότου πήγε στην Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο λοιπόν οι «αδελφές ψυχές» ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης με μπροστάρη τον δήμαρχο Μπουτάρη, καθώς και τον αμερικανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Ρόμπερτ Σάντερς.
Μάλιστα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παρέλασης η Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος τίμησε με το βραβείο «Περήφανα Πρόσωπα» στην κατηγορία Πολιτικοί τον Μπουτάρη,...

ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους.
Η παρέλαση ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, ακολούθησε τη διαδρομή Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Βενιζέλου όπου κατατέθηκε στεφάνι στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων!
Όλα όσα έγιναν στο gay parade της Θεσσαλονίκης σε εικόνες...
 Ο Μπουτάρης απευθύνει χαιρετισμό...
 

 
Ομορφάντρας χαμογελάει στον φακό (κάτω αριστερά)Στυλ, περηφάνια, γούστο και καλαισθησίαΗ Νεολαία του Σύριζα πάντα πρώτη στους αγώνες και… στην «γιορτή του καρότου»

«Άντρες» έτοιμοι για όλαΠροώθηση ομοφυλοφιλίας σε μικρά παιδιά
 

 
Η γνωστή Κοντσίτα..Πανό με συνθήματα της αριστεράς και της προόδου: H (έτερο)κανονικότητα είναι μια παγίδα - Οι ανώμαλες δεν έχουμε πατρίδαΗ βασίλισσα του καρναβαλιού… Χορευτικά αγνώστου φύλου με τις γνωστές αξύριστες μασχάλεςΗ απάντηση των «περήφανων» στους «αντιδραστικούς»
 
Κατάθεση στεφάνου στην μνήμη των Εβραίων της Θεσσαλονίκης
 

 
Βεβήλωση Εθνικών Συμβόλων 
 


Και μη χειρότερα…