ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ: «Ανύπαρκτο θέμα» χαρακτήρισε το σκάνδαλο των υποβρυχίων η Βούλτεψη


Σε ρόλο τσιλιαδόρου του κλεπτο – ΠΑΣΟΚ η Νέα Δημοκρατία
Συνεχίζει να προκαλεί η κυβέρνηση – μαφία που λυμαίνεται τον τόπο, ύστερα από την αποκάλυψη του σκανδάλου μεγατόνων που αφορά την συγκάλυψη του σκανδάλου των υποβρυχίων, με ευθύνη της συγκυβέρνησης, αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Οι αποκαλύψεις για το άρον – άρον κλείσιμο της Βουλής, προκειμένου να παραγραφούν τα αδικήματα (επισείοντα ποινή ισόβιας...
 
 κάθειρξης…) των Βενιζέλου – Παπακωνσταντίνου, όχι μόνο δεν πτόησαν τους πασόκους απατεώνες και τους νεοδημοκράτες τσιλιαδόρους τους.
Η Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για ένα «ανύπαρκτο θέμα», το οποίο «δεν ήταν δυνατόν να αλλάξει το γεγονός ότι είχε θυροκολληθεί το κλείσιμο της Βουλής». Ανύπαρκτο θέμα, λοιπόν, για την κυβερνητική εκπρόσωπο ένα σκάνδαλο εκατομμυρίων εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου για το οποίο ελέγχεται ο ουσιαστικός πρωθυπουργός της χώρας και ένας πρώην υπουργός οικονομικών της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ. Υποψιαζόμαστε ότι θα χαρακτηρίσει «ανύπαρκτο θέμα» και το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος καθυστέρησε δύο μήνες την αποστολή της δικογραφίας και ο Αθανασίου καθυστέρησε επιπλέον, ώστε να συμπέσει η αποστολή της δικογραφίας με το πραξικοπηματικό κλείσιμο της Βουλής.
Από την μεριά του ο Βενιζέλος μάλλον παρατραβάει το σκοινί, μέσα στην αλαζονεία του. Αντί να πει ένα ευχαριστώ στην συντοπίτισσα του Αθανασίου για την καθυστέρηση με την οποία έστειλε την δικογραφία στην Βουλή, ζητάει και τα ρέστα. Συγκεκριμένα ζήτησε από την Κουτζαμάνη να γίνει πειθαρχική έρευνα στην Πόπη Παπανδρέου (!) ενώ ο εκπρόσωπος του, Ρήγας, είπε με νόημα ότι «ο Βενιζέλος δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι». Κατόπιν αυτών δεν θα πρέπει να σχηματιστεί μία πρόσθετη δικογραφία για παράνομη βία; Δεν είναι όλα τα παραπάνω μία ακόμα απόδειξη για παρεμβάσεις της συγκυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης;
Η αλαζονεία της γαλαζοπράσινης συμμορίας έχει «χτυπήσει κόκκινο». Ο Σαμαράς καλύπτει τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ και αυτοί κρυπτόμενοι πίσω από την εξουσία, απειλούν τους πάντες. Είναι επιτακτική ανάγκη η διεφθαρμένη αυτή Κυβέρνηση να πέσει εδώ και τώρα πριν καταστρέψει ολοκληρωτικά την Ελλάδα και τους Έλληνες!