Μετά το κόμμα, βγάλαν και βιβλίο οι πράκτορες του τουρκικού προξενείου


Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η συμμετοχή του τουρκοκόμματος στις ευρωεκλογές και τα αποτελέσματα που έφερε στην Θράκη, τα πρακτοράκια του προξενείου της Κομοτηνής, εκτελώντας τις εντολές της Άγκυρας και αφού μέτρησαν τις δυνάμεις τους, έχουν αρχίσει την προώθηση του προκλητικού ανθελληνικού επετειακού γι’ αυτούς βιβλίου για τα "100 χρόνια ...
 
της Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης 1913-2013", το οποίο σκοπός τους είναι να μπεί χέρι-χέρι σε κάθε μουσουλμανικό σπίτι και να διαβαστεί απ’ όλους τους Έλληνες μουσουλμάνους!
Βοηθοί και προπαγανδιστές στην ανθελληνική προσπάθεια της Άγκυρας είναι τα στελέχη του DEB, οι ψευτομουφτήδες, οι πρόεδροι των παράνομων ψευτοενώσεων, αλλά και εμπλεκόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο μογγολότουρκος καθηγητής  Γιαλσίν Κοτσάκ που με την βοήθεια του Ερτάν Οζγιγκίτ, θέλουν να φανατίσουν τους μουσουλμάνους όλων των Βαλκανίων, για να συσπειρωθούν ενάντια στους χριστιανούς συμπολίτες τους! Όραμά τους να υπάρχει και να κυματίζει μόνον μια σημαία στα Βαλκάνια … η τουρκική ημισέληνος!

Οι Παντουρκιστές δημιουργοί αυτού του κατάπτυστου βιβλίου δεν είναι πρόσωπα αμελητέα. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, πατρονάρουν στις ομιλίες τους, τις διεκδικητικές και ανθελληνικές τάσεις των στρατοκρατών της Άγκυρας που, μετέπειτα εκφράστηκαν απο την κυβέρνηση του Τουργκούτ Οζάλ, που διεκδικούσε εδάφη της Ανατολικής Ρωμυλίας και τα κατέχουν παράνομα -δεκαετίες τώρα- οι Βούλγαροι, όπως και ελληνικά εδάφη της Θράκης, με πρωτοπαλήκαρα τότε τους γνωστούς ανθέλληνες και γκρίζους λύκους, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Φαΐκογλου και Αχμέτ Σαδίκ!
Φυσικά ούτε φωνή για κάτι τέτοια από τα ελληνικά κανάλια και ραδιόφωνα. Ούτε δίστηλο από τις αθηναϊκές  μεγαλοεφημερίδες. Έκλειναν και κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα που ζούσε και ζει η Θράκη. Όχι μόνο τώρα, αλλά και χρόνια πριν, την ώρα που η Τουρκία δουλεύει νυχθημερόν, μέσω του προξενείου της στην Κομοτηνή και των συχνών ταξιδιών που πραγματοποιούσαν τακτικά κορυφαία στελέχη και  υπουργοί του Ερντογάν αλλά και με τις χρήσιμες … υπηρεσίες που προσφέρουν τα υποκατάστηματα σε Ξάνθη και Κομοτηνή της τουρκικής τράπεζας Ziraat.
Αυτά συμβαίνουν στη Θράκη, με το τουρκικό προξενείο να αλωνίζει και να κινείται με σχέδιο, ώστε να είναι παρόν στις άμεσες δυσμενής εξελίξεις εις βάρος της Ελλάδας που θα λάβουν χώρα μετά την πρωτοφανή απόφαση των Ευρωπαίων (κατά τα άλλα εταίρων) να αναγνωρίσουν τα μουσουλμανικά ψευτοσωματεία ως τουρκικά, ενώ η κυβέρνηση της Αθήνας, 800 και παραπάνω χιλιόμετρα μακρυά, αδυνατεί να παρακολουθήσει την πορεία των γεγονότων που σε λίγο θα είναι αδύνατο να μαζέψει, γιατί θα είναι πολύ αργά....
Ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι πολλές από αυτές τις ανθελληνικές ενέργειες των εγκάθετων του εχθρού τις αγνοούν ακόμη και τα στελέχη των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν όπως είναι τα συνδικαλιστικά τους ή η μάχη του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής!
Ξυπνήστε ραγιάδες κοψοχέρηδες!
Μόνο αν ξημερώσει η Χρυσή Aυγή του Ελληνισμού 
θα σωθεί η Θράκη μας!
Ελληνόψυxος Ακρίτας της Θράκης
Τ. Ο. Ξάνθης