Δηλώσεις Συναγωνιστών Γρέγου και Παναγιώταρου στο Εφετείο: Η Αλήθεια θα λάμψει! - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, ο οποίος κατηγορείται για ανύπαρκτα αδικήματα, πήρε προθεσμία για να "απολογηθεί" την Παρασκευή 27 Ιουνίου μετά και την αίτηση εξαίρεσης που κατατέθηκε από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής κατά των εφετών ...


ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ντογιάκου.
Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος δήλωσε από το Εφετείο: "Κανένα σκάνδαλο από αυτά που έχουν διαπραχθεί μέχρι τώρα και τα οποία συγκαλύπτει αυτή η κυβέρνηση δεν θα παραγραφεί από την συνείδηση του ελληνικού λαού ό,τι και να γίνει.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να καταγγέλλει τα σκάνδαλα, έστω κι αν αυτό μας στοιχίσει προσωρινά την ελευθερία μας. Η Χρυσή Αυγή έχει κριθεί από τον ελληνικό λαό στις πρόσφατες εκλογές και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους".



Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε: "Μια χούφτα επίορκων δικαστικών λειτουργών υπό τας διαταγάς φαύλων διεφθαρμένων πολιτικών έχει καταστρατηγήσει τη Δημοκρατία, τους θεσμούς, τους νόμους, το σύνταγμα, τα πάντα. Την ίδια στιγμή που ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης, της μόνης της οποίας ανεβαίνει συνεχώς βρίσκεται εντός του Κορυδαλλού, βλέπουμε την παραγραφή του σκανδάλου των υποβρυχίων μετά από μεθοδεύσεις Δικαιοσύνης και πολιτικών.
Στο τέλος και η Δικαιοσύνη και η Αλήθεια και η Ελλάδα θα νικήσει".
Σχετικά με την παραληρηματική κατάθεση του πρώην επιστημονικού συνεργάτη ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος δήλωσε: "Αν την έχετε διαβάσει, δεν λέει απολύτως τίποτα. Το παράξενο είναι ότι αυτή η κατάθεση βγήκε σε όλους τους δημοσιογράφους, τους δικηγόρους, σε όλον τον κόσμο.
Την διαβάσαμε κι εμείς και γελάμε, γιατί δεν λέει απολύτως τίποτα. Αντιθέτως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην υπεράσπισή μας αν και όταν γίνει το δικαστήριο για την "υπόθεση της Χρυσής Αυγής".