Συνέχεια έλαβε το συριζαίικο λουτρό αίματος στην Κύπρο - Το οργανωμένο αριστερό έγκλημα χτύπησε και πάλι στην Αγία Νάπα


Συνέχεια έλαβε το συριζαίικο λουτρό αίματος στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα.
Την 23 Ιούνιου του 2012 «άγνωστοι» είχαν στήσει καρτέρι και γάζωσαν πέντε άνδρες που εργάζονταν ως φρουροί ασφαλείας επιχειρηματία στην Ελεύθερη Αμμόχωστο. Όλα έγιναν στις 3.30 τα ξημερώματα. Ενώ οι 5 βρίσκονταν σε αυτοκίνητο που κινείτο σε σκοτεινό δρόμο της περιοχής, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του οχήματος το οποίο ξέφυγε από την πορεία του και ...

έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Οι δράστες πλησίασαν το όχημα και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τα πέντε πρόσωπα στο κεφάλι και στο στήθος. Ο θάνατος των δύο ήταν ακαριαίος, ενώ οι άλλοι τρεις υπέκυψαν στα τραύματα τους κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.
Δράστες και καταδικασθέντες σε πεντάκις ισόβια για το πενταπλό αυτό φονικό ήταν ο αναρχικός Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και ο συριζαίος Αναστάσιος Τσεχιλίδης. Ο μεν ένας είχε συλληφθεί εντός κατάληψης αναρχικών, ενώ ο Τσεχιλίδης είχε δηλώσει στο δικαστήριο ότι στις 17 Ιουνίου διέκοψαν τις διακοπές τους και πήγαν στην Ελλάδα «ύστερα από δική μου επιμονή για να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι φανατικός οπαδός».
Σήμερα διαβάζουμε ότι η ιστορία αυτού του πενταπλού φονικού δεν τελείωσε με την δίκη και την καταδίκη των δύο αυτών εκτελεστών. Θυμίζουμε ότι μετά την καταδίκη του, ο Τσεχιλίδης είχε «σπάσει» κάνοντας λόγο για «αντεξουσιαστικές» γιάφκες με όπλα και κατονόμασε αυτούς που είχαν δώσει τις διαταγές για να γίνει το πενταπλό φονικό. Περαιτέρω ενημέρωση του κοινού για την εξέλιξη των ερευνών δεν υπήρξε ποτέ και σήμερα διαβάζουμε ότι πάλι στην Αγία Νάπα, εκτελέστηκε από «αγνώστους» ο πατέρας του επιχειρηματία που ήταν ο στόχος στο προαναφερθέν πενταπλό φονικό.
Οι παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς και της προόδου συνεχίζουν να δολοφονούν ανενόχλητες, σπέρνοντας τον τρόμο και στην Κύπρο, έχοντας διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα. Η αστυνομία δείχνει παντελώς άβουλη να σταματήσει αυτό τον κύκλο δολοφονιών, αφήνοντας ανενόχλητες πολυάριθμες καταλήψεις - γιάφκες, οι οποίες αποδεδειγμένα λειτουργούν ως οι προθάλαμοι για την τρομοκρατία και τον υπόκοσμο.