Δημήτρης Κουκούτσης: «Άβουλα ανθρωπάκια οι βουλευτές, ορκισμένα στο οκταχίλιαρο!»


Ο βουλευτής Μεσσηνίας, Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης που βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό με 24ωρη αστυνομική φύλαξη μίλησε στον "Στόχο".
Ομολογουμένως κι ενώ γράφονται αυτές οι γραμμές με τον Νίκο Κούζηλο να έχει ήδη ...

προφυλακιστεί και τον Μιχάλη Αρβανίτη να οδηγείται μπροστά στους ανακριτές με άγνωστα αποτελέσματα, η περίπτωση του Δημήτρη Κουκούτση, του βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, που τέθηκε σε  κατ΄ οίκον περιορισμό με 24ωρη αστυνομική φύλαξη, προκάλεσε και έκπληξη και συζητήσεις και κρίθηκε με πολύ σκεπτικισμό ως πρωτοεμφανιζόμενο μέτρο ακόμα και από πολέμιους της Χρυσής Αυγής και με το δεδομένο βέβαια πως το όνομα που δεν αναφέρεται πουθενά σε ολόκληρη την  δικογραφία, όπως άλλωστε και του Νίκου Κούζηλου που βρήκε όμως την αφορμή το σύστημα να προφυλακίσει.
Ο Δημήτρης Κουκούτσης περιέγραψε γλαφυρά τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στο σπίτι του όπου και θα περάσει έγκλειστος άγνωστο πόσους μήνες, με δικαίωμα να πηγαίνει μόνο ως την βουλή που βέβαια θα παραμείνει κλειστή για τους επόμενους 5 μήνες.
Με έφερε ο γιος μου με το αυτοκίνητό του Αθήνα από Καλαμάτα συνοδεία αστυνομικών σε όλη τη διαδρομή… Έφτασα στο σπίτι μου και με περίμεναν 3 νέα παιδιά (αστυνομικοί), έμειναν οι 2, ο ένας όρθιος όλη τη νύχτα έξω και ο ένας στα σκαλιά έξω από την πόρτα μου… (ειλικρινά αρχίζω να λυπάμαι αυτά τα παιδιά γιατί σκέπτομαι ότι έχουν την ηλικία γιου μου)…
Επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Κουκούτση και του ζητήσαμε να μας πει κάποια πράγματα από αυτήν «εμπειρία» που αποφάσισαν κάποιοι να περάσει και όχι μόνο και μας απάντησε, βγάζοντας τα ταυτόχρονα εκπληκτικές ειδήσεις όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω:
Φίλε Σάββα, το κράτος του φιλοξενούμενου στην Μεσσηνία Σαμαρά αποφάσισε να με τιμωρήσει με κατ΄οίκον περιορισμό. Αν το συγκρίνεις βέβαια με όλα αυτά που τραβάει ο Αρχηγός μας και οι άλλοι συναγωνιστές μου δεν είναι τίποτα. Κρίνω ότι ουσιαστικός σκοπός τους είναι η απομάκρυνση μας από το λαό και η φίμωση μας. Κάθομαι λοιπόν στην τηλεόραση και παρακολουθώ την ορκωμοσία της… κυβέρνησης. Όσοι δεν έχετε την τύχη να παρακολουθήσετε σε καθημερινή βάση τους εθνοπατέρες που την αποτελούν… ΧΑΝΕΤΕ. Εμείς που ζούμε καθημερινά τούτη την χασκογελάμε.
Άβουλα ανθρωπάκια, ορκισμένα στο οχταχίλιαρο, μόνο τους μέλημα η εξουσία και η αγιαστούρα. Όλοι αυτοί δεν μας κατάλαβαν, δεν ένιωσαν τον παλμό μας, δεν πίστεψαν ότι θα επιζήσουμε. Θα έρθει η ώρα που θα καταλάβουν τα λάθη τους και θα είναι όμως αργά για αυτούς… ελπίζω όχι και για την πατρίδα. Άλλο να το νιώθεις και να το υποψιάζεσαι κι άλλο να στο επιβεβαιώνει ένας εν ενεργεία βουλευτής που έβλεπε καθημερινά να ξεδιπλώνονται όλα αυτά τα σκουληκιάρικα μέσα στα μάτια σου.
Όμως οι καταγγελίες του Δημήτρη Κουκούτση δεν σταματούν εκεί: "Ομολογώ ότι όλες αυτές οι διώξεις μας πείσμωσαν, μας δυνάμωσαν και μας έκαναν να είμαστε μία γροθιά. Ανάμεσα στο πλήθος των αδαών πήρε το μάτι μου και τον κ. Λαμπρόπουλο βουλευτή Μεσσηνίας και νέο υφυπουργό Άμυνας. Ο άνθρωπος αυτός είναι ορκισμένος εχθρός του Σαμαρά και με κάθε ευκαιρία όταν συναντιόμασταν στην Ολομέλεια, στο περιστύλιο και στις επιτροπές έχυνε δηλητήριο για τον πρωθυπουργό. Μου έκανε εντύπωση όταν ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας μου ενώ με γνωρίζει 35 χρόνια.
Τώρα μου λύθηκαν οι απορίες Γιαννάκη γλύφτη, παραμυθατζή. Σφουγγοκωλάριος είσαι όπως και όλοι σας. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (να ξέρετε ότι μερικά μέλη της νέας κυβέρνησης είναι ταχυδρόμοι… δηλαδή το πάνε το γράμμα… αλλά ποιοι;;;)
Η καταγγελία του Δημήτρη Κουκούτση δυστυχώς δεν έχει μόνο πολιτικό χαρακτήρα αλλά και Εθνικό, γιατί περιγράφει ουσιαστικά την απόλυτη διάσταση Υπουργείου Άμυνας και πρωθυπουργού. Με Αβραμόπουλο Υπουργό, να κάνει προσωπικό πολιτικό παιχνίδι, και με υφυπουργούς τη Γεννηματά (υπάρχει, δεν υπάρχει το ίδιο και αυτό) και τον θανάσιμο εχθρό του Αντώνη Σαμαρά, ανατριχιάζουμε όλοι όσοι ζήσαμε για τα καλά την νύχτα των Ιμίων, τι θα συμβεί σε ανάλογο ενδεχόμενο… Οι άνθρωποι είναι απίστευτα επικίνδυνοι…