ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στ’ αλεύρι είναι η κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά. Πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το μένος εναντίον της Χρυσής Αυγής ξεπερνάει κάθε όριο. Πολύ θα θέλαμε να ισχύει μόνο το ωφελιμιστικό κίνητρο που ακούγεται κατ επανάληψη στην ταινία «ο Νονός», «δεν ...

είναι προσωπικό, είναι θέμα επαγγελματικού ανταγωνισμού».
Αλλά δυστυχώς στην ιδιότυπη «σχέση» που ανέπτυξε η κυβέρνηση με την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει μόνο το ορθολογιστικό στοιχείο, αλλά και έντονος «συναισθηματισμός».
Ειδικά ο κύριος Αθανασίου και οι εγκάθετες από αυτόν «κυρίες» Κοτζαμάνη, Κλάπα και Δημητροπούλου, οι οποίες προσποιούνται τις «λειτουργούς» της δικαιοσύνης, έχουν ανάγει σε προσωπικό πόλεμο τον εξανδραποδισμό της Χρυσής Αυγής.
Καταλύοντας κάθε έννοια δικαίου, περιφρονώντας τον νόμο, το σύνταγμα και τους δημοκρατικούς θεσμούς και καταργώντας εκ των προτέρων το τεκμήριο της αθωότητας, διασύρουν και σύρουν αθώους στις φυλακές αδιαφορώντας για την ιδιότητα τους ως μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου, καθώς και για την οδύνη και την ταλαιπωρία των οικογενειών τους.
Ενώ την ίδια στιγμή ακροαριστεροί εγκληματίες απολαμβάνοντας  την μεγαλοψυχία και την προκλητική ανευθυνότητα και φαυλότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης, κυκλοφορούν ελεύθεροι ληστεύοντας, τοποθετώντας εκρηκτικούς  μηχανισμούς και απειλώντας, εκλεγμένοι βουλευτές με νομικά αδόκιμες, αστήρικτες και ανυπόστατες κατηγορίες, οδηγούνται στις φυλακές. Γιατί;
Διότι οι πρώτοι δεν αποτελούν ουσιαστική απειλή για το αστικό καθεστώς. Τουναντίον, η δράση τους εξυπηρετεί τα επιπλέον μέτρα καταστολής και αστυνόμευσης που προτίθεται να επιβάλλει κατά παντός. Άλλωστε οι λειτουργοί του καθεστώτος είναι τόσο απρόσιτοι και φυλασσόμενοι με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που καθιστούν αποτρεπτική την οποιαδήποτε τρομοκρατική ενέργεια εναντίον τους.
Έτσι λοιπόν οι δήθεν κοινωνικοί επαναστάτες, περιορίζουν την επαναστατική τους δράση στο να ληστεύουν τράπεζες για «έξοδα κίνησης», να τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς και να δολοφονούν αμέριμνους ανθρώπους με κριτήριο την ιδεολογική τους ταυτότητα. Κάτι τέτοιο φοβίζει, ή απειλεί το σύστημα;  Σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως πολλάκις το εξυπηρετεί.
Οι άλλοι όμως, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί επαναστάτες, αρνούνται να συμβιβαστούν και να ενταχθούν σ’ ένα  πολιτικό σύστημα που μετέτρεψε την Ελλάδα σε αποικία μιας διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας και καταδίκασε τον Λαό να επιβιώνει σε συνθήκες γενικευμένης αθλιότητας. Είναι οι μόνοι που ο Λόγος τους εντός και εκτός του κοινοβουλίου, είναι απόλυτα ειλικρινής, ανηλεής και χειμαρρώδης πίπτοντας σαν πύρινη ρομφαία επί των κεφαλών των ανθελλήνων και δοσίλογων. Είναι οι μόνοι που καθημερινά και ασταμάτητα καταγγέλλουν ένα άθλιο σύστημα διαπλοκής που ως Λερναία Ύδρα πλουτίζει και ευημερεί εις βάρος του Ελληνικού Λαού. Αυτοί λοιπόν αποτελούν τον πραγματικό κίνδυνο για το κατεστημένο και τους ανόμους.
Τόσο λοιπόν είναι το μένος του υπουργού δικαιοσύνης, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για την απόλυτη και πειθήνια υποτέλεια της Δικαιοσύνης στην εκτελεστική εξουσία, που δεν αρκείται μόνο στις προφυλακίσεις, αλλά προωθεί νομοσχέδιο για την οικονομική εξόντωση των προφυλακισμένων βουλευτών.
Σύμφωνα λοιπόν με συγκεκριμένη διάταξη του νομοσχεδίου, οι βουλευτές που έχουν παραπεμφθεί αμετάκλητα σε δίκη για κακουργήματα ή σειρά πλημμελημάτων θα χάνουν προσωρινά τα προνόμια που απολαμβάνουν (τηλεφωνική και ταχυδρομική ατέλεια, αυτοκίνητο, επιδόματα οργάνωσης γραφείου, εισιτήρια κλπ.).
Σε περίπτωση αμετάκλητης καταδίκης τους για τα αδικήματα αυτά θα στερούνται πλήρως τα προνόμια.
Θα ρωτήσει κάποιος, εδώ άδικα και παράνομα για τις Ιδέες και τα Πιστεύω τους οι Εθνικιστές βουλευτές σύρθηκαν με χειροπέδες στις φυλακές, η κατάργηση των οικονομικών τους ωφελημάτων πειράζει;
Σαφώς και όχι, αλλά εδώ αναλύουμε και σχολιάζουμε το μένος και κυρίως την μικρότητα και το «ήθος» των υπευθύνων, οι οποίοι λειτουργούν όπως ακριβώς οι φανατικοί Ισλαμιστές που δεν αρκούνται μόνο να αποκεφαλίσουν αιχμάλωτους, ή αλλόθρησκους, αλλά με ένα νοσηρό σαδισμό παίζουν μπάλα με τα κεφάλια τους.
Φυσικά είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα βόλευε αφάνταστα το άθλιο καθεστώς η φυσική μας εξόντωση, πάντα μέσα στα όρια της νομιμότητας. Αυτό όμως είναι αδύνατον,…. ακόμη…. Μπορεί λίαν συντόμως να επαναφέρουν την θανατική ποινή μόνο για τους Εθνικιστές. Μ’ αυτή την κυβέρνηση που φυλακίζει βουλευτές με κατηγορίες που στηρίζονται στην μαντική, ήτοι λόγω πρόθεσης να επιτελέσουν μελλοντικά αξιόποινες πράξεις,  όλα είναι πιθανά. Ίσως γι αυτό και να παρατείνουν την παραμονή των εγκληματικών ακροαριστερών συμμοριών εκτός των σωφρονιστικών ιδρυμάτων, ελπίζοντας το Νέο Ηράκλειο να επαναληφθεί. Γιατί είναι αδιανόητο να μην μπορούν να εντοπιστούν και να συλληφθούν, με όλα τα υπερσύγχρονα μέσα παρακολούθησης, κατόπτευσης και μετακίνησης.
Αλλά, δεν πτοούμαστε, ούτε υποχωρούμε. Οι διώξεις, οι φυλακίσεις, η τρομοκρατία, οι δολοφονίες δεν μας λυγίζουν.
Υπερήφανοι συνεχίζουμε τον Αγώνα μας, μέχρι της τελικής Νίκης!