"Πατριώτη" Σαμαρά, μια απλή ερώτηση

Η δημόσια τηλεόραση που πληρώνουμε όλοι, προέβαλλε χθες το "δεκάλεπτο" του κόμματος των Σκοπιανών στην Ελλάδα VINOZITO/Ουράνιο Τόξο, στο οποίο οι σλαβογενείς υποψήφιοι μίλησαν στο βουλγαρικό ιδίωμα αποκαλώντας το ...

"μακεδονική γλώσσα" και δήλωσαν ότι είναι "μακεδονική μειονότητα". Η ΝΕΡΙΤ είναι υποχρεωμένη να το δείξει, γνωστό και σεβαστό. Όμως, έχει επιλέξει να δείχνει τα βαρετά δεκάλεπτα "μικρών" κομμάτων, ΠΑΝΤΑ μετά τα μεσάνυχτα. Στο συγκεκριμένο κόμμα όμως επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο να παίξει το σποτ στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης το απόγευμα. Προφανώς κάποιος στη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ (που εσύ διόρισες) είναι φιλοσκοπιανός.

Η αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Λίνα Αλεξίου ρωτήθηκε για το θέμα και απάντησε στη « δημοκρατία»: « Η ΝΕΡΙΤ, όπως και όλα τα άλλα κανάλια που χρησιμοποιούν δημόσιες συχνότητες κατά την περίοδο των εκλογών, πρέπει, σύμφωνα με τη νομοθεσία- υπάρχει σχετική Υπουργική Απόφαση του Σίμου Κεδίκογλου – αλλά και με βάση τους όρους και τις επιταγές του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και του Συντάγματος για πολυφωνία, να μεταδίδουν θέσεις όλων των κομμάτων που έχουν κατεβάσει ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές.
Συγκεκριμένα, μιλάμε για 40 κόμματα. Αυτό που δεν ορίζεται από το ΕΣΡ αλλά από τα ίδια τα ίδια τα κανάλια είναι η ημέρα και η ώρα μετάδοση των θέσεων αυτών»
είπε λοιπόν η γυναίκα, ότι έπρεπε να παιχθεί το δεκάλεπτο τους, αλλά η ώρα ήταν επιλογή της ΝΕΡΙΤ.
Και η ΝΕΡΙΤ δεν το έστειλε τα μεσάνυχτα, αλλά το απόγευμα !

Λοιπόν, "πατριώτη" απόγονε της Πηνελόπης Δέλτα, δεν θα ζητήσεις εξηγήσεις;
ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ:  http://taxalia.blogspot.gr/