Ο εχθρός του Λαού μας


Δημήτριος Τζεμπετζής, Δικηγόρος, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Η αποκαλούμενη Γ’ «Ελληνική» «Δημοκρατία» (το καθεστώς της Μεταπολίτευσης) γεννημένη μετά το ξεπούλημα της Κύπρου, ανασυγκροτημένη μετά την τραγωδία των Ιμίων και τριπλοξεπουλημένη στους ξένους με τα Μνημόνια της σοσιαλφιλελεύθερης Συγκυβέρνησης,  αποτελεί την νεότερη ...

μορφή του βαλσαμωμένου κράτους των ραγιάδων. Τα διαβόητα μνημόνια αποτελούν απλά το τωρινό θλιβερό του περιεχόμενο.
Οι επίγονοι εκείνων που δήλωναν ξετσίπωτα ότι η «Κύπρος είναι μακριά», αυτοί που αρνήθηκαν τις αναπηρικές συντάξεις και τις ηθικές τιμές στους Μαχητές του 1974, είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που πρόσφατα μετέβαλαν τον Λαό σε ψοφοδεή όχλο, σε τουρκόφοβη και τουρκόφιλη αγέλη, θεωρώντας  ότι στα Ίμια την Σημαία «….την πήρε ο αέρας». Είναι οι ίδιοι παλιάτσοι που αποδέχτηκαν την παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας μας στους Πλουτοκράτες των Βρυξελών και του ΔΝΤ, στις απάνθρωπες δυνάμεις της Ολιγαρχίας του Διεθνούς Κεφαλαίου, που παρουσιάζεται ανάλογα με την περίπτωση άλλοτε «τιμωρός» κι άλλοτε «σωτήρας» μας.
Η θέση μας ως Ελλήνων Εθνικιστών είναι απόλυτα ξεκάθαρη : Η Πατρίδα μας ποτέ δεν υπήρξε πραγματικά ανεξάρτητη μετά την Εθνεγερσία. Σήμερα δεν είναι πλέον ούτε τυπικά, ούτε «κατ’ όνομα» ελεύθερη. Κατέχεται από μισελληνικές δυνάμεις και διοικείται επί της ουσίας από τους Διεθνείς Πλουτοκράτες και Σιωνιστές δανειστές μας, μέσω των ελεεινών ντόπιων λακέδων τους.
Αυτό που συμβαίνει στην Πατρίδα μας είναι πράγματι τιτανικά καταστροφικό και συνάμα δαιμονικό. Την ανεξέλεγκτη οικονομική διάλυση συνοδεύουν εμφανέστερες και σηπτικές η κοινωνική και πνευματική κρίση, ενώ συμβαδίζει και η πάσης φύσεως ανατροπή των πατρίων παραδόσεων και θεσμών. Πρόκειται για μια συστηματική προσπάθεια μεθοδικού ξεριζώματος και ανηλεούς ισοπέδωσης  όλων των παραδοσιακών αξιών και των εθνικών χαρακτηριστικών τα οποία εθεωρούντο έως τώρα αυτονόητα και θεμελιώδη στην ζωή του Λαού μας.
Σήμερα, με περισσό θράσος και προκλητική σκαιότητα επιβάλλεται από το ξενοκίνητο Καθεστώς των Βενιζελοσαμαράδων μια ριζική ανατροπή της κοινωνικής δικαιοσύνης και μια απροκάλυπτη απομείωση της εθνικής ανεξαρτησίας, για τις οποίες άλλοτε θα  είχε κυριολεκτικά πυρποληθεί ολόκληρη η Πατρίδα μας, ενώ τώρα οι καταστροφικές και υπονομευτικές αλλαγές επήλθαν σχεδόν δίχως αντιδράσεις. Οι ποικίλες «αριστερές» έχουν σιγήσει μ’ ένοχη σιωπή ή βάλλουν «άσφαιρα» κατά του Καθεστώτος, ενώ οι «δεξιές» προβαίνουν σε σιωπηρή ή φωνασκούσα συναίνεση.
Μ’ επείγουσες θεσμοθετήσεις της υβριστικής εξουσίας επιβάλλονται δυσβάστακτα κι ατελέσφορα οικονομικά μέτρα. Αυτά τα μέτρα, όταν δεν τα προσφέρουν οι ξενοκίνητοι που μας εξουσιάζουν, τ’ απαιτούν οι «γνωστοί άγνωστοι» διεθνείς δανειστές μας. Είμαστε δηλαδή μια ξεφτιλισμένη κατεχόμενη  χώρα, γεμάτη χορτάτους και πρόθυμους δοσίλογους, που εξαναγκάζουν την εθνοφοβική αγέλη των υπηκόων να εκτελεί τις εντολές των διεθνών επικυρίαρχων – δανειστών μας.
Σκεφτείτε αναλυτικά και μεθοδικά : Όλες αυτές τις πραγματικές ή κατασκευασμένες χρόνιες παθολογίες και παθογένειες της μεταπολιτευτικής οικονομίας και της κοινωνικής οργάνωσης, που σήμερα επιχειρούν με σκαιό και βίαιο τρόπο ν’ «αλλάξουν» οι καθεστωτικοί «σωτήρες», γιατί άραγε δεν τις άλλαξαν οι σοσιαλφιλελεύθερες πολιτικές σπείρες και τα τσιράκια τους επί τέσσερεις  δεκαετίες ; Τα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας σ’ αυτές τις δεκαετίες μήπως δεν ήσαν τα ίδια κι απαράλλακτα, που απλά εναλλάσσονταν στη νομή της εξουσίας ; Γιατί έπρεπε να οδηγηθεί το Έθνος στο χείλος της αβύσσου κινδυνεύοντας από ιστορικό αφανισμό; Γιατί τα ποικιλόχρωμα εθνικά σκουπίδια του πολιτικού κατεστημένου δεν γνώριζαν ξεκάθαρα ότι οδηγούν την Πατρίδα σε βέβαιη καταστροφή εξ αρχής;
Για τον ίδιο λόγο που σήμερα αισθάνονται άθικτοι και ασφαλείς : Επειδή ήταν και παραμένουν εντολοδόχοι των Σιωνιστών επικυριάρχων, ξενοκίνητοι και ξενόδουλοι απάτριδες, έμποροι ονείρων και ψεύτικων υποσχέσεων!
Μια ελεεινή αλληλοδιάδοχη σειρά από μικροπολιτικές εξουσίες (ανάμεσά τους δεν υπήρξε καμιά Εθνική Ηγεσία) στάθηκε παντελώς ανίκανη κι απρόθυμη  να συμπεριφερθεί υπεύθυνα απέναντι στις υποχρεώσεις της και στον Λαό, που τον μετέβαλλε σε συνένοχό της, σε ευτελή καταναλωτικό όχλο. Οι «κυβερνώντες» ήσαν μια συγκαλυμμένη πολύχρωμη σπείρα αγυρτών, απατεώνων κι εθνοπροδοτών, που δεν τόλμησε και δεν ήθελε ούτε καν να ψιθυρίσει την αλήθεια. Ήσαν μια πολύχρωμη εξουσιαστική κλίκα που συστηματικά καλλιέργησε αντεθνικά, αρρωστημένα και κίβδηλα πρότυπα, θεμελιώνοντας και θεσμοθετώντας έντεχνα τις πολιτικές πελατειακές της σχέσεις γιατί είχε ως μόνο της στόχο την διαρκή κατοχή και την αδιατάρακτη  νομή της εξουσίας.
Αυτοί οι θρασείς πολιτικοί θεατρίνοι συναπαρτίζουν την συλλογή των σοσιαλφιλελευθερων αθλίων, η οποία έμπρακτα κι ολοφάνερα αποδεικνύεται ότι υπονόμευσε βαθειά τα συμφέροντα της Πατρίδας και του Λαού.
Αυτοί οι είναι οι θρασύδειλοι κάλπικοι «ταγοί» του Έθνους όπως αυτό κατάντησε. Οι «εκ του ασφαλούς», προκλητικοί εξουσιαστές. Οι «τσαμπουκάδες» του κοινοβουλευτικού ασύλου. Κρυμμένοι πίσω από τ’ αναχώματα ασφαλείας εκατοντάδων ενστόλων αστυνομικών και ποικιλόμορφα παραλλαγμένων  ασφαλιτών, ταγμένων αποκλειστικά για να προστατεύουν την ζωή και την ακεραιότητα αυτών των πατριδεμπόρων.
Αυτοί οι εθνοαποδομητές με την ανύπαρκτη τιμή, με την φενακισμένη υπόληψη και την ξεπουλημένη ατομική και πολιτική αξιοπρέπεια. Οι ασυνείδητοι βολεμένοι και καλοπληρωμένοι, που αντάλλαξαν το είναι τους με την καλοπέραση κι επιδιώκουν να ξεπουλήσουν τις ζωές μας και την Ελλάδα στα σκλαβοπάζαρα της διεθνούς πλουτοκρατίας. Οι «τζάμπα μάγκες» που έχουν μετατρέψει την Πατρίδα σε χρεοκοπημένη εταιρία για να την εκμεταλλεύονται ανυπεράσπιστη οι αιώνιοι διεθνείς τοκογλύφοι και τα ντόπια τσιράκια τους.
Οι ξενοκίνητοι ρολίστες της εθνικής τραγωδίας που ψηφίζουν ναι σε όλες τις εντολές των διεθνών αφεντικών τους και μετά «αντιστέκονται» στα προβλήματα που γέννησαν οι ίδιοι, προκαλώντας με απύθμενο θράσος τους ίδιους τους αποχαυνωμένους κι επιλήσμονες ψηφοφόρους τους. Το μεταπολιτευτικό Καθεστώς της «μάσας-μίζας-ρεμούλας», με τους συνδιαχειριστές του κάθε λογής κρατικοδίαιτους εργολάβους και «νταβατζήδες», ρούφηξε και την τελευταία προσιτή στα πλοκάμια του σταγόνα  του αίματος της Πατρίδας, διασπείροντας μεθοδικά αντεθνική πολιτική αποχαύνωση και ηδονιστική κοινωνική παρακμή, πάντα στ’ όνομα της δήθεν «δημοκρατίας».
Το χορταστικό χοιροστάσιο που έχτισε ο κουφός «εθνάρχης» Καραμανλής Α’ κι εξωράισε ο «σοσιαληστής» δημεγέρτης Παπανδρέου, επεκτάθηκε «χαλαρά» και σταθερά.  Στην περίοδο του «αποστάτη» των «δημοκρατικών» Μητσοτάκη και κατόπιν επί των περιόδων «εκσυγχρονιστή» Αβρούρι – Σημίτη, «ατάραχου κουρασμένου» Καραμανλή Β’,  Giorgos’ Family  γεννήθηκαν και συνεχίζουν στην τρέχουσα εποχή των Βενιζελοσαμαράδων να λειτουργούν ως νέες εστίες κοινωνικής αναλοίμωξης :  παράπλευρα συγκοινωνούντα δίκτυα καθεστωτικών αχόρταγων λακέδων, «μοντέρνες» δημόσιες σχέσεις της ψωροελίτ των σαλονιών με τ’ αργύρια του Ιούδα στα τρυφερά από την τεμπελιά χέρια της, βαθύτατες  πελατειακές σχέσεις με τους μεγαλοεργολάβους χορηγούς της κι αδιάκοπη εθνοφοβική μπαρουφολογία υποσχέσεων προς τους εκμαυλισμένους ψηφοφόρους – εκλογείς.
Πολεμήθηκε ανηλεώς με ασταμάτητη «σοσιαλμανία» και τελικά συνετρίβη η αναιμική εθνική βιομηχανική υποδομή, η αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή κατάντησε φρενήρης αγώνας επιδοτούμενης αυθαιρεσίας και «ξύπνιων» εισαγωγέων με μόνη σχεδιασμένη καλλιεργητική δραστηριότητα στην ελληνική επικράτεια τις …..χασισοφυτείες.
Βέβαια και ο Λαός μας δεν είναι άμοιρος ευθυνών : λειτούργησε περιφρονητικά κι ανεύθυνα απέναντι της κληρονομιάς του, της ιστορίας του και των μελλοντικών γενεών. Διάλεξε αυτούς τους τυμβωρύχους της Ιστορίας για κυβερνήτες του, Παραδόθηκε πρόσχαρα στην αδικαιολόγητη ευμάρεια, στον άνομο κι εύκολο πλουτισμό και στον χυδαίο ατομιστικό ευδαιμονισμό, συμμετέχοντας αχόρταγα  στο εύκολο κέρδος και στην αλληλοεξαπάτηση. Αρνήθηκε να προβληματιστεί για την κάθε αλήθεια των πραγμάτων, συχνά δυσάρεστη και πικρή. Διάλεξε να δεχτεί χαρμόσυνα την εύθραυστη και πλαστή ευμάρεια που του «χάρισαν» τα δόλια αφεντικά του και τώρα πληρώνει το αδίστακτο επιτίμιο της μικροψυχίας του.
Οι έμποροι των Εθνών, οι σκοτεινοί αίτιοι  της αποσύνδεσης του Λαού από το Έθνος, οι δολεροί πράκτορες της εθνοαποδόμησης, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις κατασκευασμένες ψευδολογίες, παραχαράξεις και αποσιωπήσεις της ιστορίας και πέτυχαν αριστοτεχνικά  να διαρρήξουν την πίστη του Λαού στην Πατρίδα.
Έως και σήμερα, παρά τις ρεαλιστικές, μετρητές και λογικά αναπαραγώγιμες δραματικές προβλέψεις, τα προπαγανδιστικά φερέφωνα του Καθεστώτος («ακαδημαϊκοί» φωστήρες και δημοσιο-πορνογράφοι των ΜΜΕ) επιμένουν στην ευχολογιακή λογική, που ισχυρίζεται ότι, εφόσον το ΔΝΤ και η ΕΕ  έχουν δανείσει τα «χρήματά τους» στην Πατρίδα μας, μας συμφέρει να πράξουμε ως Έθνος οτιδήποτε προκειμένου να τ’ αποπληρώσουμε και να κινούμαστε στον προνομιακό ωκεανό των ¨αγορών». Μ’ αυτόν τον πειθήνιο και … μοντέρνο τρόπο, τα συμφέροντα των Σιωνιστών διεθνών δανειστών-τοκογλύφων και της δανειολήπτριας ζητιάνας Ελλάδας  είναι συνεπώς ευθέως ανάλογα, οπότε ο Λαός μας πρέπει να μην ανησυχεί καθόλου, επειδή τελικά ο δανεισμός του παρέχει την ασφάλεια του χρήσιμου δούλου.
Τέτοιοι ισχυρισμοί αποτελούν ένα καλοστημένο παραμύθι, συνιστούν μια διαρκώς τροφοδοτούμενη από τα ΜΜΕ και τους «ειδικούς» απάτη, που διαστρέφει ύπουλα την αλήθεια : Στην πραγματικότητα οι Σιωνιστές έμποροι των Εθνών, δηλαδή το ΔΝΤ κι οι λοιποί παγκόσμιοι «έμποροι χρέους», γνωρίζουν πολύ καλά ότι περίπου το 80% των δανείων που … ανθρωπιστικά «προσέφεραν» σε διάφορες χώρες (κυρίως του Τρίτου Κόσμου) ποτέ δεν πρόκειται ν’ αποπληρωθούν ! Παρά ταύτα συνεχίζουν να δανείζουν ατάραχοι και προσηνείς τις χώρες – θύματά τους, παρατείνοντας τις νομικές δεσμεύσεις αυτών των χωρών, επειδή με όπλο αυτές, καθώς και με το εύλογα απλήρωτο χρέος, εξασφαλίζουν ολοφάνερα την σίγουρη αποπληρωμή των τόκων, τον απόλυτο έλεγχο των υποδουλωμένων χωρών, αλλά και την «νόμιμη» καταλήστευση του εθνικού τους πλούτου και των δημόσιων περιουσιακών τους στοιχείων (μ’ εξαγορά – απόκτηση σε «τιμές ευκαιρίας»).
Μ’ απλά καθημερινά λόγια : για ν’ αποπληρωθούν τακτικά  οι Σιωνιστές Πλουτοκράτες δανειστές μας χρειάζονται κάθε χρόνο περίπου παραπάνω από τα μισά ετήσια έσοδα του ελληνικού δημοσίου. Αυτό σημαίνει ότι  περισσότερο από το 50% των χρημάτων που «εξοικονομούν» (δηλαδή απομυζούν)  οι ντόπιοι τελώνες, οι «φορατζήδες» της Διεθνούς Πλουτοκρατίας, πετσοκόβοντας ανενδοίαστα μισθούς και συντάξεις, όπως και των φόρων που πληρώνουν  οι πουλημένοι ως σφάγια  Έλληνες (με τις συνεχείς αυξήσεις σε ΦΠΑ, σε πετρέλαιο, ΔΕΗ, κ.ο.κ.) θα καταλήγει στο αδηφάγο στόμα του Μολώχ των δανειστών, ώστε ν’ αποπληρώνονται οι τόκοι των δανείων των «πακέτων στήριξης», που προσέφεραν με «αλληλεγγύη» στην Ελλάδα οι Πλουτοκράτες «φίλοι» μας.
 Όπως απορρέει από την παγκόσμια οικονομική ιστορία, συνήθως η επέλαση του Διεθνών Τοκογλύφων ενάντια στην οικονομική επιβίωση της χώρας – θύματος ολοκληρώνεται με τις πολυσυζητημένες «αναδιαρθρώσεις του χρέους», οι οποίες …… «επιτρέπουν» στους «εξυπηρετούμενους» δούλους να εξυπηρετήσουν προσφορότερα τους διεθνείς πλουτοκράτες : Το πληττόμενο κράτος  συνεχίζει να  αιμορραγεί, πληρώνοντας  τους τόκους του και παρέχοντας στους δανειστές – βρυκόλακες συνεχή γιγάντια  κέρδη από το διαρκώς αυξανόμενο ποσό που απαιτείται για την εξυπηρέτηση των τόκων του χρέους. Με την χρονοπαράταση της  δουλείας που επιφέρει αυτή η …φιλική αναδιάρθρωση, οι έμποροι των Εθνών συνεχίζουν ανενόχλητοι να ελέγχουν ασφυκτικά τον δανειολήπτη δούλο τους, έχοντας βεβαίως αδιάκοπη κι ανεμπόδιστη πρόσβαση μ’ εξαιρετικά προνομιακές τιμές στους εθνικούς πόρους του.
Το κράτος των δουλοπαροίκων δεν  πτωχεύει, αλλά συντηρείται τεχνητά σε κωματώδη κατάσταση, ώστε να συνεχίσει η αιμοποσία των παρασίτων, ενώ παράλληλα οι χρυσοφόρες τράπεζες – όργανα της Πλουτοκρατίας με την αποφυγή της πτώχευσης δεν απαιτείται να διαγράψουν από το ενεργητικό τους το ασφυκτικό χρέος του θύματος. Έτσι  με ακμαίο και συντηρούμενο ενεργητικό, συνεχίζουν «πολύ αξιόπιστες» να χρησιμοποιούν τα δάνεια ως εγγύηση για την εξασφάλιση νέου δανεισμού προς του είλωτες, συμμετέχοντας ενεργά στον ατέρμονα κύκλο που δημιουργεί ομοιοστατικά περισσότερο «ανύπαρκτο χρήμα». Επισημαίνεται πως αυτός ο δανειοληπτικός φαύλος κύκλος δημιουργίας χρήματος μπορεί να συνεχιστεί επ’ άπειρο.
Η ιστορία αποδεικνύει πως εκτός της στρατιωτικής νίκης μετά από έναν πόλεμο, υπάρχει και δεύτερος τρόπος κατάκτησης κι υποδούλωσης  ενός Κράτους. Το ίδιο ανθρωποκτόνος, πιο απάνθρωπος, πιο… ανέξοδος κι αθόρυβος :  ένα δυσχείριστο  χρέος αυτού του κράτους προς τους δανειστές του. Ένα χρέος που δημιουργείται πανεύκολα κι αβίαστα : Mε την αποδοχή κι εισαγωγή υπερεθνικού «ενιαίου νομίσματος» σε κράτη που δεν μπορούν λόγω λειψής ανταγωνιστικότητας ή απροσάρμοστων δομών και λειτουργιών να το αντέξουν, (όπως η Πατρίδα μας με το ευρώ). Κατόπιν ακολουθεί το επιπλέον χρέος που επέρχεται εύκολα με τον δανεισμό χρημάτων από άλλα κράτη ή διεθνείς υπερκρατικούς φορείς (όπως το ΔΝΤ) για την αποπληρωμή του προηγούμενου χρέους του κράτους – στόχου. Παράλληλα συνεπικουρεί και το κλιμακούμενο χρέος που δημιουργείται ύπουλα με την σταδιακή απομάκρυνση του Λαού από τα μέσα παραγωγής εθνικής ιδιοκτησίας και την συσσώρευση τους  πρώτα σε «ιθαγενείς» και κατόπιν σε διεθνείς Πλουτοκράτες. Έτσι  μας γεννιέται ο  βάσιμος φόβος ότι η «απόβαση» του ΔΝΤ στην Πατρίδα μας, εξαγγελμένη από τον τραγελαφικό ΓΑΠ, σημασιοδότησε την έναρξη της εθνικής μας καταβαράθρωσης.  
Βεβαίως αυτή η κλιμακούμενη οικονομική κρίση, η οποία ταλαιπωρεί και καταδυναστεύει την Πατρίδα και τον Λαό μας, αποτελεί το φανερό σύμπτωμα της ιστορικής ασθένειας που επαπειλεί την επιβίωσή μας. Κι αυτή η ιστορική νόσος είναι πολυπαραγοντική, πολυεπίπεδη και πολυσύνθετη. Έχει ως δομικό και λειτουργικό της υπόβαθρο, ως ουσιώδη αιτιοπαθογένεια της μια βαθύτερη άλλη κρίση : την κρίση της πνευματικής αποσύνθεσης αλλά και του βιολογικού μαρασμού του Ελληνισμού.
Με την συστηματική καταστροφή της εθνικής παιδείας και την δηλητηρίαση της εθνικής συνείδησης ο Εχθρός του Λαού μας κατόρθωσε να πετύχει όχι απλά την ανοχή, την συμπαράσταση αλλά και την βλακώδη συνενοχή των ατομιστικών κι αλλοτριωμένων  μαζών. Κατόπιν διά χειρός των ασυλούχων «εθνοπατέρων» ξεπούλησε απροβλημάτιστα το κράτος των ραγιάδων, που στεκόταν επί τέσσερεις δεκαετίες επί της παγκόσμιας σκηνής ως «γκαρσόνι» των διεθνών αλητών. Τώρα το «γκαρσόνι» έπρεπε να μεταβληθεί σε καθηλωμένο σάπιο σκουπιδοτενεκέ.
Ξενόδουλη Ελλάδα σημαίνει έναν Λαό που οδηγείται σε καχεξία. Οι πιστώσεις και τα δάνεια προς αυτόν τον Λαό, απ’ όπου κι αν προέρχονται είναι ναρκωτικές ενέσεις στον τσακισμένο πολυτραυματία ασθενή για ν’ αμβλύνουν προσωρινά τον πόνο του, γεννώντας φευγαλέες ψευδαισθήσεις υγείας κι ευεξίας, ενώ είναι αμετάκλητα καταδικασμένος σ’ ένα αναπόφευκτο κι επώδυνο τέλος, καθώς ο οργανισμός του έχει οριστικά αποσαθρωθεί.
Οι ανθελληνικές δυνάμεις που εχθρεύονται και μισούν αβυσσαλέα τον Λαό μας και τον προγονικά μας πολιτισμό, εμφανίζονται σήμερα κατ’ αρχήν ως οικονομικά επιφυλακτικές αλλά και «αλληλέγγυες», ώστε αύριο να καταστούν άμεσα εθνοκτόνες για το σύνολο του Ελληνισμού. Απέναντί μας στέκει ο αιώνιος εχθρός του Λαού μας, το σαράκι του Έθνους [η σιωνιστική τυραννία, η εθνοφοβική ψευδοδημοκρατία των εργολάβων, ο αντιπατριωτικός διεθνισμός, ο κτηνώδης κι απάνθρωπος καπιταλισμός] συνάμα σ’ όλες τις ενδεχόμενες μορφές του, εκφράσεις του ίδιου ανθελληνικού καταστροφικού πνεύματος της εθνοαποδόμησης.  Απέναντί μας στέκει η απειλή των ανελέητων κι απάνθρωπων  υλιστικών δυνάμεων του Χρήματος, της κερδοσκοπίας και του ψεύδους. Έτσι οδηγούμαστε στο αυτονόητο δίλημμα: Αγώνας ή Εξαφάνιση!
Διατηρείστε μια βεβαιότητα : Δεν είναι εφικτό να ανασχεθεί η οργή των λαϊκών μαζών που τις οδηγούν σε αναγκαστική προλεταριοποίηση, βέβαιη πενία και αμφίβολη επιβίωση. Θα μετεξελιχθεί σε άγριο μίσος. Παρατηρώντας ψύχραιμα κι εξεταστικά τις ασυνεχείς κι αλλοπρόσαλλες δηλώσεις των περισσότερων «εθνοπατέρων», όσο και τις συγχυτικές αναλύσεις των φερεφώνων τους «ειδικών», εκτός από την πρόδηλη πλήρη άγνοια κι αδιαφορία τους για το έγκλημα καθοσίωσης που διέπραξαν, διακρίνεται επιπλέον κι ο σαφής φόβος. Ο φόβος τους για την ενδεχόμενη «ώρα της κρίσης».
Ο Λαός υποσυνείδητα αναζητά ένα Κίνημα με ηρωισμό, με θάρρος και πάθος, με ωμά ειλικρινή λόγο, ένα Κίνημα που δεν φοβάται ν’ αντισταθεί στο σάπιο Καθεστώς, έστω κι αν η αντίσταση σημαίνει διωγμό.
Το Κίνημά μας επιζητεί την οικοδόμηση της Νέας Πολιτείας των Ελλήνων και μάχεται ενάντια στους άρχοντες των ραγιάδων, ενάντια στους τουρκοπροσκυνημένους δουλοπρίγκηπες, ενάντια σ όλους εκείνους που εκμεταλλευόμενοι το μεταπολιτευτικό βαλσαμωμένο κράτος και κρυμμένοι πίσω από την εξουσία του επιχειρούν να στερήσουν την ελπίδα από τον Λαό μας. Γι αυτό οι Χρυσαυγίτες διώχθηκαν ανελέητα με χαλκευμένες κατηγορίες. Για να καταστραφεί το τελευταίο οχυρό της Εθνικής Αντίστασης.
Είναι αυτονόητο πως η οικονομική κρίση όχι απλά μπόρεσε να εξυπηρετήσει  αλλά και να πολλαπλασιάσει την αποσύνθεση του Λαού μας σε όλους τους τομείς : Με την εθνική οικονομική αδυναμία θ’ αφανιστεί κι οτιδήποτε απόμεινε ελληνικό : στην πολιτική, στον πολιτισμό, στην πατριωτική σκέψη και στην σοσιαλιστική πράξη. Ήδη, μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων δηλητηριάστηκε από αντεθνικό, αστομαρξιστικό δηλητήριο που διαπότισε το νου και την ψυχή της και μόνο το θαύμα της ανάκτησης του χαρακτήρα της, με οδηγό το Κίνημα και την πάτρια Παράδοση μπορεί να την συνεφέρει. 
Ο εχθρός του Λαού μας έχει αγκιστρωθεί με κάθε μέσον σαν παράσιτο στην ζωή μας. Η ίδια η ύπαρξη της Πατρίδας απειλείται. Ή Εμείς οι Εθνικιστές Χρυσαυγίτες θα επιτύχουμε να συνεφέρουμε τον Λαό  από τη ναρκωτική του αποχαύνωση κι απραξία, ώστε ν’ αντεπιτεθεί στις διεθνείς υπερκρατικές  δυνάμεις της Πλουτοκρατίας, είτε μας περιμένει ένα άθλιο τέλος.
Γι’ αυτό θα επιμείνουμε με μιαν αταλάντευτη προτροπή να σαλπίζουμε τον συναγερμό των δυνάμεων της Εθνικής Αντίστασης και  να κινητοποιούμε τους Έλληνες στον αγώνα επιβίωσης που μας περιμένει :  Τσακίστε τους εχθρούς του Λαού μας πριν μας αφανίσουν από το πρόσωπο της γης και διαγράψουν το Έθνος μας από την Ιστορία!
Μην ξεχνάτε και μεταδώστε με κάθε τρόπο στον Λαό μας, πως η παρούσα οικονομική κρίση είναι κατασκευασμένη, είναι μια κρίση – εργαλείο της διεθνούς πλουτοκρατίας, που αποβλέπει στον παγκόσμιο έλεγχο και την καταστροφή των εθνών από τις απάνθρωπες δυνάμεις του Χρήματος.
ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ : ΥΠΟΥΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ν’ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΕΛΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ: ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !