Δείτε την ομιλία του Λάμπρου Φουντούλη στον Πειραιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ


Την Τρίτη 20 Μαΐου, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς, στα οποία γινόταν το αδιαχώρητο από εκατοντάδες ανθρώπους, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή ομιλία από έναν ξεχωριστό άνθρωπο, ο οποίος για όλους εμάς αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αξιοπρέπειας, δύναμης...

 και μαχητικότητας. Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή ΠΑΝΩ απ' όλα συναγωνιστή μας, κ. Λάμπρο Φουντούλη.


Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής και μέλος της κεντρικής επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος, για έναν σύντομο πρόλογο, κατά τον οποίο τόνισε το ξεχωριστό της ημέρας αφενός μεν του καλεσμένου μας και αφετέρου δε μιας και είχαν περάσει μόλις δύο εικοσιτετράωρα από τον μεγάλο εκλογικό μας θρίαμβο στη μάχη που δώσαμε εναντίον όλων!


Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο κύριος ομιλητής της βραδιάς, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και συναγωνιστής κ. Λάμπρος Φουντούλης ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά πως νιώθει υπερήφανος που βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους όπως και ο ίδιος που δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδος από τα δεσμά του ξένου και ντόπιου δύναστη.


Το κύριο βάρος της ομιλίας του συναγωνιστή έπεσε μοιραία στη μεγάλη νίκη του κινήματος μας στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης κατά τις οποίες το σάπιο και πλήρως ανθελληνικό σύστημα έλαβε ένα ηχηρό μήνυμα, αλλά και στην κρίσιμη ψηφοφορία που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή για τους εκπροσώπους της χώρας μας στην ευρωβουλή.

Εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για εμάς, χωρίς εμάς. Εκεί όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θα εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της πατρίδας μας σημειώνοντας μια ακόμη υπερήφανη νίκη σκορπώντας εκ νέου πανικό στο ήδη πανικοβλημένο σύστημα εξουσίας το οποίο, όποιον τρόπο, φυσικά παράνομο και αν επιστρατεύσει δεν μπορεί να σταματήσει την καταιγίδα που ήδη έρχεται και θα το σκορπίσει στους τέσσερις ανέμους διαγράφοντας για πάντα από την ιστορία την ύπαρξή του. Η καταιγίδα της κάθαρσης, της δικαιοσύνης και της αλήθειας που ονομάζεται Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή!


Μετά το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή, όλοι οι παρευρισκόμενοι σε στάση προσοχής, ψάλλαμε με όλη την δύναμη των ψυχών μας, τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος!






ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!