Ο πανικόβλητος Σαμαράς διώχνει τους αποτυχημένους σκευωρούς Δένδια και Αθανασίου για να σωθεί!

Ο πανικόβλητος Σαμαράς διώχνει τους αποτυχημένους σκευωρούς Δένδια και Αθανασίου για να σωθεί!
Με διαρροές σε φιλοσαμαρικές ιστοσελίδες η ΝΔ προσπαθεί να μετριάσει την ήττα των εκλογών με πληροφορίες για ανασχηματισμό.
Ο Σαμαράς έχει χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές και προσπαθεί να απομακρύνει από κοντά του, τους πιο έμπιστους υπουργούς του.
Διαβάζουμε στο antinews.gr ότι έρχεται ανασχηματισμός όπου θα γίνει “κυριολεκτικά «σφαγή» ...
 
υπουργών και υφυπουργών”. Μάλιστα προϊδεάζει ότι πρώτοι θα φύγουν οι Δένδιας και Αθανασίου, οι δύο υπουργοί που πρωτοστάτησαν στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής όπως ομολόγησε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.
“Εκτός κυβέρνησης θα βρεθούν εκτός απρόοπτου ο Χαράλαμπος Αθανασίου που θα φύγει από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Νίκος Δένδιας θα μετακινηθεί από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης… γράφει χαρακτηριστικά.
Ενώ σημειώνει ότι ετοιμάζεται η υπουργοποίηση του πρωτεργάτη της σκευωρίας, Μάκη Βορίδη, με σκοπό να επαναπροσεγγίσει τους ψηφοφόρους εκ δεξιών. “Η ΝΔ όμως κατανοώντας ότι το θέμα είναι να προσεγγίσει και πάλι τους δεξιούς ψηφοφόρους, θα βάλει στην πρώτη γραμμή πιο ισχυρά πρόσωπα με καθαρό δεξιό λόγο. Ο Πρωθυπουργός θα υπουργοποιήσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Μάκη Βορίδη…”.
Είναι προφανές ότι η ΝΔ στις εκλογές «πλήρωσε» τις άδικες και παράνομες διώξεις κατά των Εθνικιστών χωρίς να καταφέρει τίποτα απολύτως και τώρα ο Σαμαράς προσπαθεί να απεμπλακεί από τα βαρίδια που απέτυχαν στον ρόλο που τους είχε ανατεθεί.
Παρόλα αυτά φαίνεται πως θα κρατήσει κοντά του, τον εμπνευστή αυτού του νοσηρού σχεδίου δίνοντας του μια θέση στην κυβέρνηση...