Το νέο εργαλείο προπαγάνδας των εργολάβων εναντίον της Χρυσής Αυγής


Στα δύο χρόνια της κοινοβουλευτικής παρουσίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή έχει γίνει αντιληπτό ότι οι δημοσιογραφούντες και οι θαμώνες στοών και συναγωγών θα καθυβρίσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο ό,τι στάση και αν αυτός κρατήσει σε οποιαδήποτε των περιστάσεων. Οποιαδήποτε ενέργεια του Λαϊκού Συνδέσμου συνοδεύεται, «αναγκαστικώς», από δακρύβρεχτη ...
 
κειμενογραφία, που φέρει όσο το δυνατόν πιο συχνά τις λέξεις «σοκ», «μόρφωμα», «νεοναζί» και λοιπές φαιδρότητες που κατά πάσα πιθανότητα «πληρώνονται με το κιλό».
Αυτά είναι τα προφανή που ο κάθε Έλληνας γνωρίζει και εκνευρίζεται με τη στάση που τηρούν τα ΜΜΕ έναντι της Χρυσής Αυγής. Αξίζει σε αυτό το σημείο μία παρένθεση για να δικαιολογήσουμε αυτή τη στάση των ΜΜΕ, αφού η επικράτηση της Χρυσής Αυγής θα σημάνει το τέλος των απευθείας αναθέσεων δημοσίων έργων στους «νταβατζήδες», τα «τζάμπα» δάνεια με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και τα αφορολόγητα έσοδα για τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τα ΜΜΕ. Κάποιους τους «τσούζει» η ισονομία και η δικαιοσύνη και θα κάνουν το παν για να αποτρέψουν την επικράτηση τους. Γι’ αυτό καθυβρίζουν τη Χρυσή Αυγή.
Το νέο εργαλείο που βρήκανε προκειμένου να πολεμήσουν εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι η υπόθεση που αφορά την σύσταση ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πεδίον δόξης λαμπρό για κάθε έρποντα και υφέρποντα κονδυλοφόρο του συστήματος, αφού αν η Χρυσή Αυγή συστήσει ομάδα θα βρίζουν την Χρυσή Αυγή με αφορμή την σύσταση αυτής της ομάδας. Προσπαθώντας να αποτρέψουν αυτό το ενδεχόμενο προβαίνουν σε προληπτική προπαγάνδα διαδίδοντας ότι αυτή η ομάδα δεν θα συσταθεί και ως εκ τούτου «η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι χαμένη ψήφος, αφού δεν θα κάνουν ομάδα».
Κατά πρώτον έχουμε να πούμε ότι «μηδένα προ το τέλους μακάριζε» ή πιο σωστά για την περίπτωση τους, κακάριζε. Κατά δεύτερον ας εξετάσουμε την περίπτωση, στην οποία αναφέρονται. Τόσο καιρό οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ μετείχαν σε ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στηρίζοντας τα ανθελληνικά ψηφίσματα που έφερναν οι συνάδελφοι τους από τις άλλες χώρες. Υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα περί του λόγου το αληθές, αλλά ας θυμίσουμε μονάχα ότι υπέρ του σχεδίου Ανάν ψήφισαν μαζικά 7 Ευρωβουλευτές της Ν.Δ και  9 Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όπως ψήφισαν υπέρ της χρηματοδότησης του ψευδοκράτους σύσσωμη η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ, από κοινού με τις ευρωομάδες τους.
Από την άλλη μεριά η Χρυσή Αυγή εξέλεξε τρεις ευρωβουλευτές που θα πράξουν το καθήκον τους έναντι του Ελληνικού Λαού που στήριξε τη Χρυσή Αυγή, γεγονός που δεν δύναται να αντικατασταθεί με οτιδήποτε άλλο. Βεβαίως η σύσταση ευρωπαϊκής ομάδας δίνει κάποια ορισμένα πλεονεκτήματα στους ευρωβουλευτές, όμως δεν αποτελεί πανάκεια ή κάποιο ισχυρό εργαλείο. Το μόνο που απαιτεί ο Ελληνικός Λαός και μπορεί να το βρει μονάχα στη Χρυσή Αυγή είναι η φιλοπατρία και ο ασυμβίβαστος αγώνας για το καλό του Έθνους μας.
Γι’ αυτό χαμένη είναι μόνο η ψήφος που δίνεται στα κόμματα της εθνοπροδοσίας. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι εθνική επένδυση.