Η Ιστορική Ροή αναζητεί μια Αποφασιστική Βούληση


Γράφει ο Καπετανάκης Στυλιανός Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Ηρακλείου με την "Ελληνική Αυγή για την Κρήτη"
Ως εχέφρων άνθρωπος, μπορώ δυστυχως να διακρίνω την παρακμή που έχει καταβάλλει τον Τόπο μου, θεωρώντας μάλιστα πως τα αίτια της, δεν περιορίζονται απλώς και μόνον, στην Οικονομική...

 Κρίση, που βάλλει το Έθνος, αλλά αυτά είναι βαθύτερα, αρχικώς οριοθετούμενα ηθικά και αξιακά, και τα οικονομικά έπονται.
 Συνέπεια της όλης καταστάσεως είναι η πενία και η εξαθλίωση ολόκληρου του Λαού και η όλη κατάσταση ίσως δεν έχει ακόμα κλιμακωθεί πλήρως. Η ουσία της υποθέσεως είναι πως καθημερινά εκτυλίσσονται όλο και περισσότερα τραγικά περιστατικά εντός της Ελληνικής Επικράτειας, με χειρότερο όλων, τη δραματική αύξηση των Αυτοχείρων Έλληνων, και τα σπίτια που "κλείνουν" λόγω της καταστροφικής αυτής καταστάσεως.
Ο σοφός λαός με τις λαϊκές ρήσεις του, που άφησε ως κληροδότημα στις επόμενες γενιές, μεταξύ των άλλων, προειδοποιεί, πως "βλέποντας το σπίτι του διπλανού σου να καίγεται, θα καεί και το δικό σου". Είναι χρέος κάθε Έλληνα να απλώσει την "χείρα βοηθείας" του στον διπλανό που καίγεται, είναι χρέος όλων των Ελλήνων να μην επιτρέψουν να χαθούν ή να "καούν" άλλοι Έλληνες στην εποχή του Μνημονίου.
Η ιστορία είναι αυτή που θα δείξει εάν θα μείνουμε απλώς θεατές στην καταστροφή στην οποία ολοταχώς οδεύουμε, η αν θα βοηθήσουμε ενεργά στην ανόρθωση των παραπάνω αρετών, αλλά και στην ανάκαμψη των οικονομικών.
Η θωράκιση των Αυτοδιοικητικών Θεσμών μας, με μια ισχυρή βούληση απέναντι στις επερχόμενες απειλές κρίνεται αναγκαία.
Η ανάδειξη άξιων αγνών Ελλήνων Πατριωτών – με υψηλό το Φρόνημα – στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι Ιστορική Επιταγή!
Η ιστορία, καθότι άφρων, ακολουθεί τη ροή στην οποία ο ίδιος ο Λαός την ωθεί με τις πράξεις και τις επιλογές του, σχηματίζοντας σε κάθε ιστορική περίοδο τη δική του βούληση, είτε αγωνιστική, είτε ανεκτική. Είναι στο χέρι καθενός ξεχωριστά, ως ατομικότητα και βάσει των αξιολογικών κριτηρίων του, να φανεί αντάξιος ή όχι των προγόνων του, αλλά και άξιος του σεβασμού ή όχι των απογόνων του – γεννημένων ή μη - μη προδίδοντας τις ελπίδες τους που ο ίδιος πιστεύει πως εναποθέτουν σε αυτόν.
Η Ιστορική Ροή, αναζητά την Αυγή!
Την Αυγή του Ελληνισμού!
Την Ελληνική Αυγή για το Έθνος μας!
ΕΛΛΗΝΕΣ, "καταγόμαστε από τρανή γενιά" - έλεγε ο Όμηρος - Γιατί, τόσο τρανά υποκύψαμε;

Καπετανάκης Στυλιανός
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Ηρακλείου Κρήτης με την "Ελληνική Αυγή"