Εκλογική επέλαση της Χρυσής Αυγής σε Πέραμα και Κερατσίνι

Εκλογική επέλαση της Χρυσής Αυγής σε Πέραμα και Κερατσίνι
Παρά την τρομοκρατία ο λαός του Πειραιά έδωσε υψηλά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή, εκτιμώντας την προσφορά των Συναγωνιστών στην περιοχή.
Υψηλά ποσοστά κατέγραψε η Χρυσή Αυγή στο Κερατσίνι, αλλά και στις γύρω συνοικίες της Νίκαιας, του Περάματος και της Σαλαμίνας. Κατά μέσο όρο, στην περιφέρεια Β' Πειραιά, η ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέγραψε 11%, το ίδιο ποσοστό δηλαδή που συγκέντρωσε συνολικά στην...

 Περιφέρεια Αττικής.
Στο Κερατσίνι, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αρχίζουν από το 5,97% και φτάνουν ως το 15,41%. Σε εκλογικό τμήμα του Περάματος η Χρυσή Αυγή έλαβε σχεδόν 20%.
Στο Πέραμα, μάλιστα, καταγράφηκε το μεγαλύτερο ποσοστό της. Στο 6378ο εκλογικό τμήμα η Χρυσή Αυγή πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό: 19,85%. Αλλά και στα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα της περιοχής τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο συνδυασμός της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο είναι εξίσου υψηλά. 14,02% στο πρώτο εκλογικό διαμέρισμα, 18,36% στο δεύτερο.
Στη Νίκαια, ο μέσος όρος από το πρώτο εκλογικό διαμέρισμα είναι 11,37%, από το δεύτερο 11,02%, από το τρίτο 10,64%. Εκεί, όμως, που θριάμβευσε ήταν στο 6177ο τμήμα του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, όπου η Χρυσή Αυγή έλαβε 17,7%.
Ανάλογο το σκηνικό και στη Σαλαμίνα, με τους κατοίκους των Αμπελακίων, να δίνουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο 16,44%, ενώ στο κέντρο Σεληνίων το 15,41%. Ιδιαίτερα στο 6460ο εκλογικό τμήμα του δεύτερου δημοτικού διαμερίσματος Σαλαμίνας η Χρυσή Αυγή έλαβε το υψηλότατο 26,26%!
Ο Ελληνικός Λαός απέδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει ξυπνήσει και δεν πτοείται από την κρατική και μιντιακή τρομοκρατία.
Την Κυριακή οι Έλληνες θα δώσουν την χαριστική βολή στην χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και μια περήφανη νίκη για τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή.