Παράνοια από την "ανεξάρτητη δικαιοσύνη": Ελεύθερος ο βούλγαρος παιδίατρος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία!


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 47χρονος παιδίατρος που συνελήφθη πριν τρεις ημέρες για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Προφανώς ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι ο συγκεκριμένος παιδίατρος δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων (δηλαδή θα σταματήσει να διακινεί υλικό παιδικής πορνογραφίας), ούτε ύποπτος φυγής (δηλαδή δεν πρόκειται να την κοπανήσει πίσω στην Βουλγαρία), έτσι λοιπόν ...
 
αφέθηκε ελεύθερος. 
Η σύλληψη του παιδιάτρου, βουλγαρικής καταγωγής, έγινε στο ιατρείο που διατηρούσε στην πόλη των Ιωαννίνων από κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έφτασε από την Αθήνα για να ασχοληθεί ειδικά με την υπόθεση. Στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλος αριθμός ψηφιακών αρχείων με ιδιαίτερα σκληρό περιεχόμενο, που προέρχεται κυρίως από ιστοσελίδες του εξωτερικού, ανάμεσα στο υλικό που είχε ο κατηγορούμενος, ήταν ο βιασμός βρέφους έξι μηνών από ζώο. Ο 47χρονος παιδίατρος είχε τεθεί σε παρακολούθηση, όταν η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε το ηλεκτρονικό ίχνος του.
Στον παιδίατρο από τη Βουλγαρία ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρήση ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, από υπαίτιο που ενεργεί κατά συνήθεια. Πρόκειται για τον 47χρονο Zvetlozar Zahariev Gueorguiev και της Jorgania, που γεννήθηκε στις 10.10.1967 στη Βουλγαρία.
Υ.Γ. Ελεύθερος ο βούλγαρος παιδίατρος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία. Προσωρινώς κρατούμενοι οι Εθνικιστές που μάχονται για Εθνική Ελευθερία. Αυτό είναι το σύστημά τους που το φτύνουμε κατάμουτρα. Ξυπνήστε! Μαυρίστε τους στις εκλογές. Είναι η καλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτό το καιρό για να τελειώνουμε μαζί τους.


Εθνικισμός.net