Ο ΛΙΒΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ «ΙΟΥ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ

Είναι γνωστό, πως το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας αμείβει τους εκλεκτούς κατά τόπους παπαγάλους του. Έτσι, το βιβλίο-λίβελλος του ακροαριστερού (της σιωνιστικής αριστεράς…) «Ιού» Δημήτρη Ψαρρά, για την Χρυσή Αυγή, διαφημίζεται δεόντως από την ναυαρχίδα του γερμανικού κατεστημένου και της φράου Μέρκελ, Suddeutsche Zeitung, ενόψει της κυκλοφορίας του στα ...

γερμανικά, από τις εκδόσεις Laika (προφανώς θα πρόκειται για σταλινικούς νοσταλγούς του Τείχους του Αίσχους…) στις αρχές του χρόνου. Ιδού πως το διαφημίζει η συστημική φυλλάδα: «Όποιος έχει διαβάσει το διαφωτιστικό βιβλίο του έλληνα δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά για τη Χρυσή Αυγή, καταλαβαίνει πως αυτό το μαύρο φάντασμα δεν είναι μόνο ένα φαινόμενο καταστροφής. Η βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση στην Ελλάδα εκσφενδόνισε τη Χρυσή Αυγή το 2012 στο κοινοβούλιο, όπου οι 18 βουλευτές της γίνονταν αντιληπτοί κυρίως μέσα από το σαματά που έκαναν. Ο Ψαρράς καθιστά υπεύθυνο και το σινάφι του – τα ΜΜΕ – για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Υπό την έννοια πως βανδαλισμοί και ακρότητες φέρνουν ποσοστά».
Και βέβαια, αποδεικνύεται –για μια ακόμα φορά- ότι οι σκληροί σταλινικοί και νοσταλγοί της εξόντωσης εκατομμυρίων ανθρώπων στα απαίσια Γκούλαγκ, είναι οι καλύτεροι συνοδοιπόροι των παγκόσμιων εξουσιαστών, κατά του κοινού εχθρού: του λαϊκού εθνικισμού!