«ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ»: Ο ευνοούμενος τρομοκράτης των Δένδια και Αθανασίου, Χ. Ξηρός πίσω από την βόμβα με τα καρφιά κατά αστυνομικών


Την ίδια στιγμή που ο Δένδιας διατάζει Ε.Δ.Ε. για εθιμοτυπικές επισκέψεις υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής σε περιφερειακά αστυνομικά τμήματα ο τρομοκράτης που απελευθέρωσε ο έτερος σκευωρός Αθανασίου στέλνει εκρηκτικούς μηχανισμούς με καρφιά και βίδες σε αστυνομικούς με κουριερ!
Ο λόγος φυσικά για τον απελευθερωθέντα καταδικασμένο δολοφόνο Χριστόδουλο Ξηρό ο οποίος ...

σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική βρίσκεται πίσω από την βόμβα στο Α.Τ. Ιτέας.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στον ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό που οι τρομοκράτες είχαν κρύψει σε βιβλίο και έστειλαν ταχυδρομικώς στο αστυνομικό τμήμα της Ιτέας, βρέθηκε DNA του δραπέτη εκτελεστή της 17 Νοέμβρη. Το γενετικό υλικό που βρέθηκε στον ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό της Ιτέας ταυτίστηκε, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, με DNA που είχε βρει η Αντιτρομοκρατική σε αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί από το αυτοκίνητο που ο Χριστόδουλος Ξηρός χρησιμοποίησε για να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα τον περασμένο Ιανουάριο, λίγο πριν εξαφανιστεί.
Ο «Μανώλης» της 17 Νοέμβρη είχε πάρει εννιάμερη άδεια τον περασμένο Ιανουάριο, εξαφανίστηκε και δεν επέστρεψε ποτέ στις φυλακές Κορυδαλλού.
Δένδιας και Αθανασίου είναι υπόλογοι για τις εγκληματικές πράξεις και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Χ.Ξηρού και θα έπρεπε εάν έχουν την παραμικρή ευεξία να έχουν παραιτηθεί προτού ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος αποκαλύψει τον βρώμικο ρόλο τους. Οι εκλογές όμως πλησιάζουν και ο ελληνικός λαός θα τους «παραιτήσει» με την ψήφο του.